home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Subadoration


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zondag 17 januari 2010 - 10:44 pm:       


Memories


Hoofdstuk 6 van 'Uitzending naar het buitenland', waarin Claudia terugkijkt op een bijzondere avond en puzzelstukjes op hun plaats vallen.




Claudia kijkt op de klok, het is 2 uur in de nacht. Haar Meester heeft zojuist afscheid van haar genomen en het appartement verlaten. Ze staat voor een verplaatsbare spiegel en bekijkt zichzelf van top tot teen. Ook haar achterkant, want een andere spiegel, aan de wand achter haar, valt binnen haar gezichtsveld. Ze is blij met wat ze ziet: een sterke vrouw in de bijzondere kleding van een Ingewijde. Ze maakt twee klemmetjes los van de stof van haar kleding, net boven en net onder haar borsten en laat de kleding van zich afglijden. Met een simpele handbeweging valt ook het bijpassende lapje stof dat haar heuvel bedekt. Op haar speciale boeien en halsband voor Ingewijden na, is ze nu naakt.
Haar ogen richten zich op haar borsten en meer specifiek: op haar tepels. Ze glimlacht omdat ze zich realiseert dat de zegswijze ‘de juwelen van haar lichaam’ nu wel heel erg van toepassing is geworden. Dan wordt haar blik naar de rode striemen getrokken die van boven haar borsten tot net boven haar knieën ongeveer dwars en wat ellipsvormig over haar lijf lopen. Zo hier en daar kruisen de striemen elkaar. Op sommige van die plaatsen, waar de huid dus twee keer geraakt is, hebben druppeltjes bloed kleine korstjes gevormd. Aan de achterkant is het beeld hetzelfde. Dezelfde soort striemen van haar schouderbladen tot net boven haar knieholten. En ook daar zo hier en daar een korstje op een kruispunt.

Uit de badkamer komt harde muziek, of iets dat daar voor door moet gaan. TMF of MTV, denkt Claudia, ik ben pas 27 en toch al los van de muziek van de jeugd.
Ze vindt het in de slaapkamer, met de badkamerdeur dicht, eigenlijk al te hard. Hoe moet dat in die badkamer zijn. En boven het geluid van de muziek uit hoort ze nog het gespetter van water uit het immense ronde zespersoons bad, en het onverstaanbare gepraat en gelach van Ellen en Eveline. Het moet er vrolijk wild aan toe gaan in die badkamer. Kennelijk was de avond voor de meiden toch spannender dan ze in hun houding en gedrag lieten blijken en moeten ze de spanning van de afgelopen avond van zich afwassen en -schreeuwen. Het was een goede zet hen voor een uurtje in volle vrijheid de badkamer in te sturen.


Claudia is moe, heel erg moe van de afgelopen dag. Ze kan zich niet herinneren ooit eerder in haar leven zo’n intensieve dag te hebben meegemaakt, fysiek en emotioneel. En niet alleen intensief, ook lang: ze is nu 17 uur in het appartement en heeft ongeveer één uur rust gehad, nadat Theo haar van Carla bevrijd had.
Maar ondanks de vermoeidheid tintelt haar hele lijf van voldoening. Natuurlijk voelt ze de striemen, als ze staat of ligt en zeker als ze beweegt, en dat zal morgen en overmorgen zeker ook nog zo zijn, maar het gevoel van intens geluk en diepe warmte is toch veel en veel sterker. Wat een voorrechten zijn haar vanavond ten deel gevallen en wat een mooie nieuwe toekomst ligt er voor haar open.
Om te beginnen een heel weekend in dit appartement met Ellen en Eveline, twee van haar nieuwe uitdagingen. In een opwelling loopt Claudia om het grote bed naar het zitgedeelte van de kamer. Ze pakt de twee dunne matrasjes op die daar op de grond zijn neergelegd voor het tweetal in de badkamer. Zo ook de twee kussens en de twee dekbedden. Ze vouwt op wat opgevouwen kan worden en stopt alles weg in een kast.
Dat bed is groot genoeg voor met z’n drieën en dat is ook veel knusser, denkt Claudia, en die twee hebben een klein beetje verwennerij ook wel verdiend. En ik ook.
Claudia gaat op haar rug op het bed liggen, haar hoofd in een paar zachte kussens. In de spiegel aan het plafond boven het bed ziet ze opnieuw haar gehavende voorkant. Maar ook opnieuw haar ‘juwelen’ en nieuwe boeien.
Maar weinig mensen zullen begrijpen dat ik heel erg trots ben op àlle details op dat plaatje, niets uitgezonderd, denkt ze en sluit haar ogen om wat sinds haar vorige rustmoment gebeurd is nog eens de revue te laten passeren. Ze wil er niets van vergeten. Ze heeft rustig de tijd, want ze heeft Ellen en Eveline opgedragen precies om 3 uur die nacht uit de badkamer te komen, niet eerder en niet later. Ze concentreert zich op haar eigen gedachten en daardoor lijkt het alsof het volume van de MTV/TMF-bijdrage vermindert en langzaam verdrongen wordt door terugkerende beelden op haar netvlies.

Beeld 1: Theo
Claudia is terug in haar vorige rustpauze. Ze heeft wat gegeten en gedronken, heerlijk gerust op het comfortabele bed en daarna zichzelf zeer grondig voorbereid. In de badkamer bleek in de kastjes echt alles aanwezig wat ze nodig had. De spoelvloeistoffen voor haar openingen, de spuitjes en de olie om zich toegankelijk te maken, allerlei soorten parfum, ontharingsartikelen. Echt alles, zelfs een heel aantal sets zwartleren boeien en halsbanden. En dat in een ruimte waarin je je eenzaam zou gaan voelen, ook als er geen spiegels zouden hangen die de ruimte oneindig lijken te maken.
Ze is na de zeer grondige voorbereiding weer op het bed gaan liggen, nadat ze dat heeft opengeslagen, zoals Theo gezegd had. De handdoek waarop ze eerst lag heeft ze in de badkamer in een wasmand gegooid. Volgens de klok is het nu vijf kwartier geleden dat Theo haar, aansluitend aan de sessie met Carla, met “Sssssshhhht, straks,” alleen liet.
Hoe gek kan het lopen. Toen Frank haar confronteerde met zijn wens haar ook aan anderen te geven, was ze daar erg van geschrokken. Hij had het zogenaamd direct in de praktijk gebracht, maar Claudia was er inmiddels bijna zeker van dat hij toen zelf met haar gespeeld had en zelf in haar gekomen was. Na die gebeurtenis was ‘geneukt worden door een andere man’ vaak in haar gedachten geweest en was ze steeds meer aan het idee gewend geraakt dat Frank het een keer werkelijkheid zou laten worden. Ze was er ook van overtuigd geraakt dat ze het aan zou kunnen, want of het die bewuste keer nou Frank was geweest of iemand anders, het had op het moment dat het gebeurde voor haar heel echt geleken en ze had het zonder in paniek te raken doorstaan.
En nu, nu was er die man die ze weleens ooit eerder op een receptie had gezien, maar waarmee ze pas vanochtend voor het eerst kennis had gemaakt en die al zo in haar ziel binnengedrongen was dat ze hoopte vanavond een keer van hem te mogen zijn. Eigenlijk toch wel heel bizar.
Ze bedacht zich dat het ook mogelijk was dat ze zo bezig was met denken aan Theo om haar zorgen over Franks plannen met haar naar de achtergrond te duwen. Die had ook “Sssssshhhht, straks” gezegd en hij was lief voor haar geweest toen ze vroeg waarom hij hier was, waar hij vandaan kwam. Hoe dan ook, hij had haar hier helemaal niet moeten tegenkomen. Claudia rilde bij de zekerheid dat Frank haar ongehoorzaamheid niet zomaar zou laten passeren. Hij had heus niet gedacht “hé, wat leuk, Claudia is ook hier”. Hij had er tot nu toe niets van laten blijken, maar hij was ongetwijfeld kwaad op haar vanwege haar gedrag.

Er is geluid bij de deur en Claudia herinnert zich het verzoek van Theo. Ze spreidt haar benen zo wijd als ze kan en trekt met haar handen haar knieholten in de richting van de hoofdeind-hoeken van het bed. De eerste die ze uit het gangetje, links van het bed langs de badkamer ziet komen is Frank. Hij heeft zijn kostuum verruild voor een spierwitte badjas. Vlak achter hem loopt Theo in dezelfde outfit. En daar direct achter een vrouw die Carla niet kent. Ze heeft bijzondere kleding aan, maar die wordt gelijk aan Claudia’s onderzoekende blik onttrokken omdat Theo zich een kwartslag draait als hij bij het voeteneind van het bed is gekomen en de vrouw achter hem gaat staan. Theo kijkt recht in Claudia’s openingen en het lijkt alsof hij afweegt welke ingang voor hem de aantrekkelijkste route is naar genot.
Frank is intussen doorgelopen, om het bed heen. Hij zit op een hoek van het bed, met zijn rug tegen de spiegel aan het hoofdeinde en streelt Claudia’s haren, zoals hij dat eerder die middag deed. Dan spreidt Theo zijn armen licht, waarna de vrouw achter hem de ceintuur van zijn badjas lostrekt en de jas van zijn schouders af laat glijden. Terwijl de jas nog glijdt, komt Theo al naar voren en klimt knie voor knie op het bed. Heel even kan Claudia een blik werpen op zijn geslachtsdeel dat ferm rechtop staat, klaar voor de strijd. Maar voor ze het weet verdwijnt het in z’n forse geheel in die opening die Claudia weliswaar met olie heeft behandeld, maar die ook zonder olie zeer toegankelijk zou zijn geweest, door Claudia’s verlangen naar wat nu daadwerkelijk gebeurt: Theo neukt haar!!
Claudia weet nu zeker dat de keer dat Frank een vriend toegang tot haar gaf, gespeeld was. Ze voelt nu namelijk direct dat een haar onbekende lul haar opvult.
Het spijt haar een beetje voor Frank, maar ze voelt het neuken met Theo helemaal niet als overgave aan haar geliefde. Ze voelt meer iets van dankbaarheid jegens hem, dat hij haar dit aanbiedt en toestaat.
Theo is inmiddels begonnen in een rustige cadans uit en in haar te bewegen. Hij heeft zich naar Claudia toegebogen en zijn handen plat op het bed gezet, aan weerszijden van haar hoofd. Ze slaat haar armen om Theo’s nek, trekt zijn bovenlichaam tegen het hare en begint hem hartstochtelijk te kussen.
Na een poosje eindigt ze daarmee om in Theo’s oor te fluisteren: “Mag ik op je, alsjeblieft?”

Theo zegt niets, maar klemt zich aan haar vast en draait dan, van Frank af, tot hij op zijn rug ligt met Claudia bovenop zich. Claudia heeft tijdens de draai haar benen gestrekt en voor het eerst haar kutspieren strak aangespannen, om Theo in die rolbeweging niet te verliezen. Ze weet zeker dat Theo’s kreun door die actie veroorzaakt werd en niet door het draaien op zich.
Claudia richt zich nu op, brengt haar knieën naast Theo’s lichaam, doet haar handen achter haar hoofd en haar ellebogen naar achteren. Ze begint Theo te berijden, onregelmatig, dan weer snel, dan weer in trage bewegingen. Soms trekt ze haar kutspieren strak samen op het moment dat ze diep op hem zit, vlak voordat ze weer omhoog gaat en zijn pik dus min of meer meetrekt. Een andere keer spant ze die spieren juist op het moment dat Theo’s pik op 3 millimeter na uit haar is en vlak voordat ze met kracht weer naar beneden gaat. Theo gromt en kreunt door de gevoelens die dit spel in zijn lul teweegbrengt en kneedt Claudia’s volle borsten en knijpt in haar harde tepels. Het duurt niet langer dan een minuut of acht, negen en dan explodeert hij bij zo’n neergaande beweging van Claudia, die nu niet meer omhoog komt.
Ze blijft stokstijf zitten tot Theo’s lijf is uitgeschokt en hij met zijn ogen dicht tot rust komt. Dan klimt ze van hem af, want ze wil nu bekijken wat haar zoveel genoegen gaf. Ze schuift Theo’s benen uit elkaar, gaat daartussen zitten op haar knieën, buigt zich voorover, pakt met haar rechterhand zijn lul onderaan de schacht vast en met haar linker begint ze rustig en zacht zijn ballen te kneden. Ze schuift haar lippen zachtjes over zijn eikel en gaat met haar tong voorzichtig rondom het gaatje, waaruit ze nog een paar druppeltjes zaad zuigt. Die slikt ze door en dan begint ze zachtjes zijn pik met haar mond te neuken. Ze laat hem tot diep in haar keel komen en zet haar tong op volle toeren. Het kost haar meer tijd dan met haar kut, natuurlijk ook omdat het Theo’s tweede keer is, maar na een poosje is er toch een nieuwe en ook weer heftige explosie.

Zo, je kúnt pijpen of je kunt het niet, denkt Claudia bij zichzelf. Ze slikt niet, maar laat, zoals ze dat van hem geleerd heeft, het resultaat eerst aan Frank zien door haar mond te openen, met haar hoofd licht achterover.
“Goed gedaan, meid,” zegt Frank, “ik ben je dankbaar voor je volledige inzet. Laat het ook maar even aan haar zien.”
Bijna had Claudia zich in Theo’s zaad verslikt en zijn hele lozing over hem en het bed heen gesproeid. Ze was die vrouw volledig vergeten. Wie was dat eigenlijk? Niet oud, maar wel beduidend rijper dan Claudia. Bijzonder gekleed.
Gelukkig weet Claudia zich te beheersen. Geen gesproei en geen geslik. Ze draait op haar knieën rond en kruipt naar het voeteneind, voor de zekerheid even met gesloten mond. De vrouw kijkt haar strak aan en op dat moment voelt Claudia zich ineens koud en naakt. Neuken met een vreemde man voor de ogen van haar geliefde Meester had haar weinig moeite gekost en haar heel heet gemaakt, maar de blik en houding van deze vrouw doen dat helemaal te niet. Ze gaat onderdanig met haar billen op haar hielen zitten en pakt met haar handen haar enkelboeien vast. Daarna kijkt ze omhoog naar de vrouw en opent haar mond om het zaad te tonen.
De vrouw stapt naar voren tot ze bijna tegen het bed staat, streelt Claudia’s borsten, buigt zich voorover, brengt haar gezicht vlakbij dat van Claudia en kijkt in haar mond. En ineens zit haar tong in Claudia’s mond en kust zij haar. Het is eigenlijk geen kussen, ze probeert door met haar tong te lepelen en door heftig te zuigen Theo’s zaad van Claudia af te pakken. Claudia weet niet wat er nu van haar verwacht wordt. Moet ze de vrouw het zaad gunnen of moet ze proberen het te behouden. Ze doet het eerste en duwt nu met haar eigen tong het zaad al in haar richting. De vrouw slikt het zaad door en Claudia doet hetzelfde met de restjes die in haar mond zijn achtergebleven. Het is haar nu wel duidelijk wie de vrouw is: Theo’s echtgenote en dus waarschijnlijk ook de moeder van Koen en André.


© Subadoration, 01-2010


voor het vervolg van dit verhaal: gebruik onderstaande link


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: