home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
DaanKlein


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zondag 27 december 2009 - 03:19 am:       


Hoe Daan een daantje wordt


Hoe de rollen omdraaien in een nacht met U.




Voordat ik mijn onderdanige gevoelens ontdekte, speelde ik regelmatig met een Switchmeisje, Lisa. Destijds besefte ik me nog niet dat ik de rollen eigenlijk wilde omdraaien, helaas is ze nu bezet en heeft ze geen tijd voor mij. In dit verhaal fantaseer ik wat er had kunnen gebeuren als ze dat wel had.

Het is negen uur als ik U ophaal van het station. Ik ben ongelooflijk zenuwachtig wanneer ik U de schuifdeuren uit zie komen, ik beef als een klein hondje.
“Dag sletje,” zegt U.
“Hallo Meesteres,” zeg ik aarzelend.
U streelt me over mijn wang en lacht.
“Dat ik je dat ooit nog zou horen zeggen,” hoont U, “breng me maar gauw naar een warme plek.”
We rijden naar het afgesproken bungalowpark, waar onze blokhut al voorverwarmd op ons wacht. Ik houd de deur open voor U en U gaat naar binnen.
“Zo, pak de spulletjes maar uit slaafje.”
Ik begin de koffer uit te pakken waar de spullen in zitten die U mij heeft opgedragen mee te nemen: de buttplug, de dildo, de zweep, tepelklemmen, een blinddoek, touwen en de halsband, de halsband die U ooit gedragen had. U kijkt lachend naar de voorwerpen op de tafel en pakt de dildo op.
“Dat kan best wat groter he, slet?”
Ik knik instemmend. U graait in Uw tas en haalt een dildo van wel zes centimeter doorsnede en dertig centimeter lengte tevoorschijn. Ik besef me dat dit de dildo is waar ik U vroeger zo mee misbruikt heb.
“Waarom heb je je kleren nog aan?” vraag je.
“U heeft me nog geen opdracht gegeven mij uit te kleden,” antwoord ik.
“Niet zo bijdehand doen nou he?” zegt U.
Vlug kleed ik me uit en vouw mijn kleren netjes op. U stapt op me af en doet me de halsband om, nu ben ik echt van U. Ik schaam me een beetje omdat ik nu al een enorm stijve lul heb. Dat is U ook niet ontgaan en U werpt er kort een blik op.
“Ben je zo trots op dat kleine dingetje, dat je hem nu al loopt te showen?” vraagt U.
Ik weet niet wat ik terug moet zeggen en besluit te zwijgen. Dat bevalt U duidelijk niet en U geeft me een klap in mijn gezicht.
“Antwoorden, lul.”
“Ik heb zo’n stijve pik omdat ik een slet ben, Meesteres Lisa.”
“Dat ben je zeker ja, ga maar op bed liggen, armen en benen wijd.”
Ik doe wat U zegt. Als ik klaar lig pakt U wat touwen en bindt U mijn armen en benen vast. Ik kan geen kant meer op. U pakt twee tepelklemmen en zet ze op mijn tepels. Onmiddellijk schiet de pijn door mijn lichaam. Dit is eigenlijk niet wat ik wil, maar ik weet dat ik het verdiend heb, U heeft nog een rekening te vereffenen.
U trekt Uw broek en slipje uit en klimt bovenop mij, U zet Uw dijen naast mijn hoofd en laat mij op een afstand van twintig centimeter naar Uw kutje kijken. Het komt me bekend voor, maar ik heb het nooit vanuit deze positie gezien. Langzaam zakt U naar beneden en U duwt Uw kutje tegen mijn mond.
“Likken slet,” zegt U.
Gulzig begin ik mijn werk te doen, als een echte slet. Ik hoor U zachtjes kreunen en zie de dominante blik in Uw ogen. Dit is wat ik al zo lang wilde. Dan gaat U iets naar voren, zodat mijn tongetje als vanzelf Uw kontje in gaat. Wow, wat voelt dit onderdanig, mijn Meesteres haar kontje te likken. Ik verwen U alsof mijn leven er vanaf hangt. Als U het genoeg vind stopt U en loopt naar de tafel.

U komt terug met de zweep.
“Zo jongetje, dan is het nu tijd om je eens te laten voelen wie hier de baas is.”
U begint eerst zachtjes te slaan, op mijn buik, iets naar boven, op mijn tepels die al enorm veel pijn doen. Ik moet moeite doen om niet te schreeuwen van de pijn. Dan gaat U naar beneden, naar mijn nog altijd stijve lul. U pakt hem beet, meteen gaat er een scheut van genot door mijn lichaam, maar dat wordt al snel afgestraft met een zweepslag. Ook mijn ballen worden niet overgeslagen en al snel kan ik een schreeuw niet onderdrukken.
“Doet het pijn, slaafje? Dat heb je toch wel voor me over?”
“Ja Meesteres Lisa, natuurlijk.”
U gaat nog even door, tot mijn ballen rood zijn en mijn pik er slap bij hangt. Ik vraag me af waar ik aan ben begonnen.
“Nu weet jij ook eens hoe het voelt,” zeg je.
Ik bedenk me dat U gelijk heeft, dat ik nog een hoop tegoed heb.
U maakt me los en beveelt me om op handen en knieën op bed te gaan zitten. Dan pakt U de zweep weer en begint mijn kontje te bewerken. Ook daar gaat U weer door tot hij helemaal rood is. Ik heb inmiddels besloten mijn stem maar de vrije loop te laten en schreeuw het uit, tot Uw genoegen.
“Goedzo sletje, schreeuw maar lekker voor me!”
Eindelijk stopt U, en kan ik even op adem komen, maar dit is van korte duur. Ik voel hoe een vinger mijn kontje in gaat, weer terug gaat en hoe er dan twee vingers in gaan. Het doet best pijn zo zonder glijmiddel, maar daar lijkt U zich niets van aan te trekken. U gaat steeds sneller bewegen en ik wordt weer bloedgeil.

“Mag ik de buttplug in mijn kontje?,” vraag ik.
“Zo, heb je haast sletje?” lacht U.
“Ik ben zo geil...”
U pakt de buttplug en doet er een klodder glijmiddel op, zet hem tegen mijn kontje en duwt hem naar binnen. Een scheut pijn maakt zich meester van mij en ik voel een traan langs mijn wang lopen.
“Je vindt dit toch lekker, daantje,” zegt U.
“Ja, Meesteres Lisa,” stamel ik.
Als de buttplug stevig op zijn plek zit gaat U weer verder met de zweep, maar dit keer wordt mijn pik niet meer slap. Ik moet op mijn rug gaan liggen en U bindt mijn armen en benen weer vast. U gaat weer op mij zitten, maar dit keer boven mijn pik. U laat mijn pik langzaam Uw kutje in glijden en ik moet enorm mijn best doen om niet nu al klaar te komen. U begint langzaam te bewegen en trekt dan de klemmen van mijn tepels, de pijn is bijna niet uit te houden, maar gelukkig gaat U nu steeds heftiger op en neer. Terwijl U zo met mij bezig bent voel ik de buttplug in mijn kontje, ik voel mij gevuld, gebruikt, als een echte slet.
Dan stopt U met neuken en maakt mijn benen los. Ik moet mijn benen optrekken van U, zodat mijn kontje goed bereikbaar is. U trekt de buttplug uit mijn kontje, wat voelt dat geil. Mijn kontje staat nu mooi wijd open voor U, om er mee te doen wat U wilt. En dat doet U ook, eerst blinddoekt U mij en dan zet U de enorme dildo tegen mijn kontje.
Ik ben heel blij dat ik voel dat U er flink wat glijmiddel op heeft gedaan. Eerst draait U wat heen en weer en dan voel ik hoe de dildo langzaam maar zeker mijn kontje binnendringt. Dieper en dieper, tot hij niet verder kan, en dan weer naar buiten, om vervolgens iets sneller weer naar binnen te komen. Steeds weer, en steeds iets sneller. Het gevoel is ongelooflijk, heerlijk en pijnlijk.
U blijft zo een tijdje door neuken en dan stopt U. Ik weet niet wat komen gaat, ik zie niets. Na wat gerommel komt U terug en zet de voorbinddildo tegen mijn kontje en begint weer te neuken. Het is super geil om te voelen hoe U krachtig stoot, ik ben echt Uw bitch. U doet mijn blinddoek af zodat ik goed kan zien wat er gebeurt. Ik zie Uw gezicht, Uw lach, Uw dominantie. U pakt met een hand mijn ballen en begint ze te masseren, terwijl U met de andere hand mijn pik af begint te trekken. Ondertussen neukt U mijn kontje door en door. Na een paar minuten hou ik het niet meer en ik kom ik gutsend klaar. Ik ben zo geil geworden van de hele situatie dat ik een enorme hoeveelheid zaad in Uw hand spuit. U kijkt er een beetje vies naar.
“Jij wilde altijd dat ik dit in mijn mond zou opvangen, viespeuk?”

Ik weet al waar dit naartoe gaat... U leunt voorover, waarbij de dildo diep mijn kontje in gaat, en beveelt me mijn mond te openen. U laat mijn eigen zaad uit Uw hand op mijn gezicht druipen, U mikt express niet alles in mijn mond, maar zorgt er voor dat ik er uitzie als een echt zaadsletje. Uw hand veegt U schoon in mijn haar. Daar lig ik dan, misbruikt. Mijn kontje is uitgewoond, mijn tepels doen pijn en mij gezicht zit onder mijn eigen sperma.
“Slik maar door hoor, dat sperma in je mond,” zegt U.
Ik doe wat U zegt. De smaak van mijn sperma is niet lekker, maar de wetenschap dat ik het voor U doe des te meer. U laat me een poosje uit hijgen op bed.
Na een poosje zegt u: “Kom maar mee naar de douche, vies zaadsletje, je moet nodig eens schoongemaakt worden.”
Ik laat me aan mijn halsband meevoeren naar de douche, waar U mij op mijn knieën laat zitten. Mijn handen bindt U op mijn rug. U komt boven mij staan en pakt me bij mijn haren en duwt mijn hoofd in mijn nek. Langzaam zie ik het eerste straaltje pis uit Uw kutje sijpelen, maar al gauw wordt de straal sterker. U spoelt alle sperma van mijn gezicht, de pis druipt langs mijn wangen over mijn borst naar beneden. De vernedering kan niet groter zijn.
Als U klaar bent maakt U mij los en mag ik echt gaan douchen. Als ik schoon ben droog ik mij af en kom naast U in bed liggen.
“Zo, en nu ik,” zegt U.
Ik moet U nu neuken, net zo lang tot U klaarkomt.
Daarna val ik voldaan en tevreden in slaap, als een echt slaafje naast zijn Meesteres.

’s Nachts schrik ik opeens wakker van een druppel heet kaarsvet op mijn tepel...



 

DaanKlein
Beginnend lid
Inlognaam: daanklein

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 12 december 2010 - 09:50 pm:       

Hoe daan een daantje wordt Deel 2



's Nachts schrik ik opeens wakker van een druppel heet kaarsvet op mijn tepel. Ik raak even in paniek als ik merk dat ik in een X-vorm vastgebonden ben aan het bed en dat het pikdonker is. Ik vraag me af waar ik ben en wat er aan de hand is, maar zodra ik me realiseer dat ik veilig in handen van mijn Meesteres ben word ik weer rustig.
“Zo sletje, daar lig je dan, geblinddoekt en wel!”, lacht U.
“Daarom is het dus zo donker…”, stamel ik. “Hoe laat is het, Meesteres Lisa?”
“Dat gaat je geen moer aan lul!” En met een harde draai aan mijn tepel maakt U me duidelijk dat ik geen vragen moet stellen. Mijn tepel dot pijn, maar dit vindt U nog niet genoeg, U laat een flinke scheut kaarsvet op mijn borst lopen. Het brandt, vooral op mijn gevoelige tepels, maar het is ook wel lekker tegelijkertijd. Ik kreun zachtjes.
“Vind je het lekker, slaafje?”
“Ja Meesteres Lisa, heerlijk.”
“Zal ik dat piemeltje van je ook eens onder handen nemen?”
“Wat U maar wilt Meesteres, ik ben van U.”
Meteen knijpt U hard in mijn ballen, en laat meteen een scheut heet kaarsvet over mijn slappe lulletje stromen. Ik moet mijn best doen om niet te schreeuwen van de pijn.
“Waarom smeek je me niet om meer, jochie?”, zegt u streng.
“Wilt U me alstublieft meer pijn doen Meesteres?”, vraag ik in tegenstelling tot mijn verlangens.
U beantwoord mij vraag met nog een flinke scheut op mijn pik en nog een flinke ruk aan mijn ballen.
“Maak je pik een stijf, dit is geen gezicht!”, zegt U.
Ik doe mijn best om stijf te worden, maar de pijn is heftig en ik voel me meer onderdanig dan opgewonden. Ik vraag me af hoe ik nu geil kan worden, ik ben eerder op de avond al zo heerlijk klaargekomen, en nu lig ik hier, met heel veel pijn. Toen ik nog Uw Dominant was, vond ik het nooit zo moeilijk om een stijve te krijgen, ik droeg U dan gewoon op om me stijf te pijpen, maar nu…
“Het lukt niet Meesteres, kunt U me niet stijf pijpen?”
“Wat zeg je?!”, roept U, “ben je gek ofzo?”
Shit, dat werkt dus niet, en U knijpt nu alleen maar harder in mijn ballen.
“Ik ga steeds harder knijpen sletje, tot je stijf bent, ik zou dus haast maken als ik jou was.”
“Mag ik dan Uw kontje tongen om geil te worden, Meesteres?”
Nog voor ik me besef wat ik net gevraagd heb aan een meisje dat ooit mijn subje was, wordt mijn mond hermetisch afgesloten door Uw kontje, met twee heerlijk billen op mijn wangen. Ik begin braaf te likken, als het sletje dat ik ben. Ik begin eerst rustig rondjes te draaien over de rand van Uw anus, ik hoor dat U geniet. Ik neem de tijd, omdat ik U graag zo goed mogelijk wil verwennen, ik heb per slot van rekening zelf gevraagd of ik dat mocht doen, maar Uw hand om mijn ballen wordt steeds pijnlijker. Als ik mijn tong langzaam Uw anus in duw, merk ik langzaam dat ik geiler en geiler word van dit onderdanige gedrag. Ik begin me te beseffen wat een vieze slet ik ben. Langzaam schuift mijn tong bij U naar binnen, uw anus sluit strak om mijn tong. Het proeft een beetje bitter, maar super geil, langzaam begint mijn pik stijf te worden en de druk op mijn ballen verslapt iets. Hierdoor aangemoedigd begin ik nu uw kontje te neuken met mijn tong, ik ga zo snel heen en weer als ik kan. U duwt Uw kontje naar beneden en laat horen dat U geniet. Als mijn pik helemaal stijf is van dit slavengedrag, laat u nog eens een scheut kaarsvet over mijn harde pik lopen. Nu ik zo geil ben doet het nog nauwelijks pijn, het is vooral heel lekker.
“Zo ken ik je weer, sletje”, zegt U. “Ik wil nu dat je laat zien dat je je ook dienstbaar wil maken voor me.”
U gaat van me af, doet mijn blinddoek af, en maakt mijn armen en benen los.
“Voorover over tafel leunen en je billen spreiden!”, beveelt U.
Ik doe gewillig wat u zegt. Ik sta nog maar net in de houding of u duwt al met volle kracht de buttplug in mijn kontje. Een enorme pijnscheut schiet door mijn lichaam, de tranen lopen over mijn wangen, maar ik geef geen kick. Ik wil niet dat U denkt dat U zulke dingen niet mag doen. Als de buttplug zit, doet U mij een cockring om en bind U mijn ballen af met een haarelastiekje.
“Zo blijft je pikkie ook mooi in de houding”, is Uw argument. “Dan gaan we nu kijken hoe dienstbaar je bent, kom maar even mee naar de badkamer”.
U loopt voor me uit naar de badkamer, ik heb inmiddels begrepen dat mijn plaats op de vloer is, dus kom ik kruipend achter U aan. In de badkamer aangekomen zie ik een plasje vocht op de vloer.
“Vlak voor je net wakker werd, moest ik plassen”, zegt U, “maar ik haalde het nčt niet naar de wc”. Er verschijnt een sadistische glimlach op Uw gezicht als U dat zegt.
“Nu moet dit natuurlijk even opgeruimd worden”, zegt U terwijl U mijn hoofd naar de grond duwt. Daar zit ik dan, gebukt op de grond, met een afgebonden penis, een buttplug in mijn kontje en mijn gezicht in een plas urine. En daar word ik dan ook nog eens geiler en geiler van. Ik druk mijn lippen op de tegelvloer en begin, aangemoedigd door uw gelach, de tegels schoon te slurpen. Dit is echt hartstikke ranzig, niet alleen is het urine, maar het ligt ook nog eens op een vloer waarvan ik niet weet wat de vorige huurders er allemaal mee hebben uitgespookt… Toch slurp ik braaf door, totdat alles weg is.
“Zo, dan heb je hier een emmer en een spons”, wijst U, “over een half uur dient de badkamer spik en span te zijn, en ik wil dat je pik dan nog stijf is.”
U draait zich om, en laat mij achter op de badkamervloer. Snel maak ik een sopje, en begin de boel schoon te maken. “Van Dominant tot huishoudlaafje”, denk ik bij mezelf… Ik doe mijn best om de hele badkamer schoon te maken, maar dit soort bungalows zijn meestal erg vies, en er zit vuil in de hoeken dat uit de jaren ’80 moet dateren. Als U na een half uur terugkomt is het een stuk schoner dan eerst, maar spik en span is het niet te noemen. Niet dat U anders verwacht had natuurlijk… Jezus, wat ziet U er geil uit, strakke leren laarzen tot dijhoogte met hoge hakken, een sexy zwart rokje, een gaashemdje met niets eronder, en lange leren handschoenen tot over Uw ellebogen.
“Incapabele trut!”, roept U. “Je kan ook niks hč? Gelukkig is je pik nog stijf, dan ben je tenminste ergens goed voor.”
Ik schaam me en voel me heel ongemakkelijk. Waarom kon ik dit niet gewoon goed doen, zo’n moeilijke opdracht was het toch niet?
“Kruip maar weer naar de slaapkamer”, zucht U.
Ik doe wat U zegt en blijf geknield op U wachten. U komt achter me staan, duwt me voorover, trekt mijn armen op mijn rug en slaat ze in de handboeien. Ik lig met mijn gezicht op de vloer, mijn kontje omhoog en mijn armen op mijn rug. Met één ruk trekt U de buttplug uit mijn kontje.
“Die is wel een beetje vies geworden, slet, hou jij hem maar bij je”
Voor ik goed en wel door heb wat er aan de hand is, staat de buttplug voor mijn neus op de grond, en duwt u mijn mond eroverheen. Mij kontje staat nu wijd open, een gapend gat, waar U alles mee kan doen. U zet de hak van Uw laars tegen mijn anus, en duwt hem naar binnen.
“Pijp die plug maar lekker schoon hoor”, lacht U.
Ik begin meteen gulzig te pijpen, terwijl ik geniet van de hak in mijn kontje. Als ik teveel begin te genieten, trekt U Uw hak terug en tikt met de teen van uw laars tegen mijn hulpeloze, afgebonden ballen. Ze zijn nog steeds gevoelig van het knijpen van eerder, en ik voel meteen weer dat U de macht heeft.
“Zal ik je nu eens lekker neuken?”, vraagt U.
“Graag, Meesteres”, kreun ik.
U loopt naar Uw tas en komt terug met een ding waar ik van schrik, een voorbinddildo, maar niet dezelfde als eerder vanavond, deze is enorm.
“Zo sletje, ben je klaar voor 8 cm doorsnede en 30 cm lengte?”, zegt U op zwoele toon, terwijl U de dildo voor mijn ogen heen en weer zwiept. U ziet de schrik in mijn ogen en geniet daar duidelijk van.
“Je wilde toch zo graag mijn sletje zijn?”, zegt U, “en schoonmaken kon je toch niet! Neuken en geneukt worden, dat is alles waar je goed voor bent!”
Uitdagen staat U voor me, terwijl ik nog steeds de buttplug pijp, tergend langzaam en secuur doet U de voorbinddildo om Uw middel. Als hij goed zit, pakt U hem in Uw hand alsof U een man bent en gaat door Uw hurken. Als U vlak voor me zit, pakt U mijn haren en kin en trekt mijn hoofd in mijn nek, ik hang met mijn halve gewicht aan mijn hoofd. U duwt de enorme voorbinddildo tegen mijn lippen en beveelt me mijn mond te openen.
“Ik zou lekker nat pijpen als ik jou was, want glijmiddel krijg je niet”.
Gewaarschuwd door deze opmerking begin ik meteen klef te pijpen. Alweer voel ik me een vies sletje, geen volwaardig mens. Ik doe mijn best om de dildo zo nat mogelijk te krijgen, maar na een minuutje moet ik al stoppen. U laat mijn hoofd bruut op de grond vallen en gaat op Uw knieën achter me zitten.
“Nu gaat het komen…”, denk ik bij mezelf.
Ik voel Uw 8 cm dikke lul tegen mijn kont, en langzaam aan steeds dieper in mijn kont, dan gaat U weer even terug, en dan weer iets dieper naar binnen. De pijn is niet te beschrijven, het genot ook niet. Steeds gaat U iets dieper, terwijl U mijn pik zachtjes aftrekt. U begint me steeds sneller af te trekken, en tegelijkertijd steeds sneller te neuken. Op het moment dat ik klaarkom in Uw hand, stoot U Uw lul in volle lengte mijn darmen in. U smoort mijn schreeuw door Uw hand op mijn mond te leggen. De hand waar ik net in gekomen ben.
“Lik die maar lekker schoon”, lacht U, terwijl U me begint te neuken op een tempo dat ik zelf niet zou kunnen. Ik lik mijn zaad, terwijl mijn kontje voor de tweede keer keihard uitgewoond wordt. Geil ben ik niet meer nadat ik net klaarkwam, nu is het alleen nog afzien.
“Dus dit betekent het om een sub te zijn…”, denk ik bij mezelf.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: