home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
babette


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 11 december 2006 - 11:38 am:       


Dat is ook vernederend


Wat uitlenen inhoud binnen de SM relatie




Bij mijn Meesteres, die mij als slavin traint en begeleid, zijn al de nodige contacten in haar BDSM kringetje. En daar zij weet dat vernederen voor mij een item is dat bij de SM een belangrijke rol speelt had zij haar contacten ingeschakeld. Zij had met het echtpaar dat mij een weekend zou gebruiken de regels en mijn gebruiksaanwijzing doorgesproken. Dat is binnen hun clubje gebruikelijk om een slaaf of slavin zonder haar/hun Dom uit te lenen.

Op zaterdagmorgen kreeg ik de opdracht mij gereed te maken voor een grondige inspectie. Zo stond ik 30 minuten later klaar, geschoren en gewassen. Benen gespreid en handen in mijn nek. Mijn Meesteres kwam na nogmaals 30 minuten naar beneden, gekleed in een leek zomertenue. Leer of lak droeg zij nooit altijd goed en leuk gekleed en nooit extra bloot of iets dergelijks. Ik werd nauwkeurig onderzocht op sporen van het niet schoon of kaal zijn. Ik kreeg de nadrukkelijke instructies aan een ieder die zij aanwees te gehoorzamen en dat er geen dingen zouden gebeuren die tegen de afspraken ingingen. Mijn stopwoord zou ook dan heilig zijn.

Ik werd naakt op de achterbank van de auto gelegd en met een plaid afgedekt. Na zo’n uurtje te hebben gereden voelde ik dat we een zandpad of ieder geval een niet verharde weg opdraaide. Na te zijn gestopt hoorde ik de Meesteres de mensen begroeten en ik werd uit de auto gehaald. Voor mij stond een ouder echtpaar, ik schatte een jaar of zeventig. Zagen er goed uit maar de tekenen van hun ouderdom waren te zien. Goedkeurend werd ik bekeken, mijn Meesteres pakte mij bij mijn haren en dwong mij op de knieen om hun te begroeten. Na mij te hebben voorgesteld mocht ik hun volgen, uiteraard op mijn knieen. Tot aan de deur en daar werd ik vastgezet aan een ketting die aan mijn collar werd bevestigd. Op handen en voeten werd ik in de houding gezet. Ik zag dat de man reeds wat opgewonden werd, hij betaste mijn neerhangende borsten en zijn vinger gleed door mijn kutje.

Na een kwartiertje kwamen zij weer naar buiten, mijn Meesteres gaf mij nog een aai met de woorden, gehoorzamen, en vertrok. Het echtpaar was verkleed, Zij droeg een leren BH en idem rokje met half hoge laarzen en Hij een lange leren broek. Aan een ring mocht ik lopende hun volgen. We gingen naar een oude schuur die verbouwd was als kamer c.q speelruimte. Hier werd ik op mijn rug op een soort tafel gelegd en mijn benen erg wijd vastgebonden, mijn hoofd hing net over de rand. Mijn handen bleven vrij en ik werd eerst volledig betast en met het nodige commentaar beoordeelt. Nu begreep ik waarom mijn handen vrij waren gebleven. Ik moest hun beide in deze houding ontkleden. Het lukte mij vrij snel, het laatste stukje deden zij zelf. De man was redelijk strak in het vel maar wel een 70tiger. Met de woorden dat is een tijd geleden dat ik ben klaargekomen presenteerde hij een reeds keiharde penis. De vrouw was geschoren en had voor haar leeftijd nog best leuke borsten, niet groot maar toch stevig, een redelijk buikje hing boven haar schaamheuvel waaronder ik een reeds glimmend pleetje ontwaarde. Ik werd vuurrood van schaamte toen zijn mijn hoofd tegen haar kruis duwde Zij rook wel heerlijk maar de geur van opwinding was sterker. Terwijl ik haar moest likken hoorde ik de man zich aftrekken beide speelde met mijn borsten en kut. Plotseling werd er niet meer gevoeld maar geslagen, met de handen. Ik voelde dat de vrouw steeds opgewondener werd, haar klappen op en tegen mijn borsten werden feller en de bewegingen van haar lijf heftiger. Ik voelde haar klaarkomen en met schelle kreten ontlaadde zij zich op mijn gezicht. De man sloeg hard en ik moest haar leegdrinken. Hijgend en trillend stapte zij van mij af, zacht hoorde ik haar bedankt zeggen en met een handdoek werd mijn gezicht afgedroogt.

Wat de man ondertussen had gedaan wist ik niet maar hij vertrok met de vrouw en liet mij achter nadat hij ook mijn handen aan de tafel had vastgebonden.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: