home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
subgirl


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 11 december 2006 - 10:16 am:       


Een teder meisje


Een meiske maakt zich klaar voor de eerste ontmoeting met haar Meester




het teder meisje haar eerste keer

Na maanden chatten op msn met haar Meester was het moment gekomen dat het meisje met haar Meester af zou spreken...
Vele gedachten en emoties waren er aan vooraf gegaan: wat zou haar man doen, moest hij erachter komen, hoe zou ze zelf zijn als ze na het spel thuiskomt, zou ze aan Zijn verwachtingen voldoen...???
Na lang wikken en wegen heeft ze dan toch een beslissing genomen om deze stap te zetten.
De stap om haar verdrongen emoties de vrije loop te laten, om het verlangen te bevredigen, de stap om haar Meester te mogen en kunnen dienen.

Op de dag van de ontmoeting was ze heel vroeg wakker, ze had namelijk de opdracht gekregen om te zorgen dat ze van al haar lichaamshaar ontdaan was.
Met zenuwen die door haar lichaam gierden, liet ze haar bad vollopen met zeer veel badschuim. Dit had een zeer ontspannen effect op haar omringd door duizenden belletjes die haar een veilig en geborgen gevoel gaven.
Eens het meisje rustiger was liet ze haar oog vallen op het gerief dat ze van tevoren klaar had gezet zijnde scheerschuim, een scherp mesje en zachte olie. Meer had ze ook niet nodig om haar volledig kaal te scheren.
Even ging er een tinteling door haar heen terwijl ze de woorden van haar Meester herinnerde...:sub, weet dat je je mooi maakt voor je Meester en ik wil ook dat je daaraan denkt op het moment dat je volledig klaarmaakt

Bij het nemen van het scheerschuim overliep ze nog eens de volgorde... \i {eerst je onderbenen, voor en achterkant.} Het meisje zeepte haar benen in en liet haar gedachten afdwalen naar wat er zou gebeuren als ze bij haar Meester zou zijn... ze wist dat ze gekeurd zou worden, ze hadden de sublijst doorgelopen en een stopwoord afgesproken, maar meer wist ze (nog) niet. Het was eigenlijk best wel spannend…
Nadat haar onderbenen gedaan waren, wilde ze haar bovenbenen doen, maar... als je onderbenen gedaan zijn, wil ik dat je even met je liefdesknopje speelt; heel even maar: een halve minuut; ik wil dat je de tijd opneemt en geen seconde langer!
Waardoor ze nu dus een probleem had: ze was vergeten om op haar klokje te kijken en kon dat dus onmogelijk checken.
Maar ach, dacht het meisje, haar Meester was er niet, dus Hij zou het niet te weten komen.
Daarom speelde ze nog maar even en toen ze dacht dat de halve minuut om was, stapte ze over naar haar bovenbeen. De volgende woorden van haar Meester waren namelijk geweest: Na een halve minuut spelen, ga je je bovenbeen ontharen tot aan je lies; aan je heuveltje kom je niet; BEGREPEN!!!

Na haar bovenbenen ingezeept te hebben -niet verder dan toegelaten was- ontdeed ze het van de haren met een glad mesje en genoot ervan dat ze dit voor haar Meester kon doen.
De spanning steeg en het werd moeilijker om zich tot haar bovenbenen te beperken.
Haar gedachten gingen steeds vaker naar een paar uur verder en ja, ze kon het niet ontkennen: ze kreeg een heerlijk gevoel en op verschillende plekken van haar lichaam een warme tinteling.
De volgende opdracht... nadat je je bovenbenen hebt gedaan, sub, neem je de douchekop en laat met een sterke straal een halve minuut koud water over je tepel stromen; let op sub, je komt niet met je handen tussen je benen; enkel de straal van de douchekop mag de tepel van je rechterborst beroeren... was best een beproeving.
Het koude water maakte haar tepels enorm en zorgde voor een grote spanning in haar borsten. Maar niet enkel daar. Het meisje had al een paar dagen niet mogen klaarkomen, waardoor de spanning des te groter werd. Zeker wist ze het niet, maar wat ze nu voelde was enorm, ze was opgewonden en toch... toch wist ze dat ze moest gehoorzamen, achteraf zou ze er pas de vruchten van mogen dragen.

Nu, na het uitvoeren van de opdracht, nam ze het scheerschuim en zeepte haar heuveltje in. Maar net niet helemaal... je zeept je als volgt in: enkel de linkerkant van je heuveltje en je onthaart het. Als dat gebeurd is, mag, nee moet je herhalen wat je net daarvoor gedaan hebt, maar dan met je linkerborst; ook nu weer een halve minuut enkel de linkerkant.
Ze scheerde het mooi glad en controleerde daarna op stoppeltjes. Op het moment dat ze tevreden was, nam ze weer de douchekop en liet een straal over haar linkertepel neerkomen. Weer had dit het effect van de spanning. Het contrast tussen koud en opwinding gaf haar een raar en ongekend gevoel.
Zodra de halve minuut om was, probeerde ze de woorden van haar Meester voor de geest te halen.... kan het zijn dat Hij niets heeft gezegd van de rechter kant? ... dat kan toch niet? ... ik kan toch niet half geschoren daar aankomen? ... dat zou pas gęnant zijn!
Ondanks dat ze zich niets kon herinneren dat hij iets gezegd had over de rechterkant, zeepte ze deze toch in en maakte ook deze mooi glad.
Na verder haar gewone toilet gemaakt te hebben, trok ze de kleren aan die ze klaar had gelegd... sub, je doet een lange zwarte rok aan zonder slip; daaronder kousen maar zorg dat je heuveltje bloot is; en kies een zwart topje, al dan niet met bh: die keuze laat ik jou... sloot netjes de deur af en vertrok naar haar afspraak.
Met een hart dat op hol sloeg reed ze nerveus in haar autootje het halve land door.
Heel veel tijd om zenuwachtig en nerveus te worden .... en ook wel vochtig. Ze keek er zo naar uit dat haar lichaam fel op alles reageerde.

Na een nerveus klopje op de deur ging deze open.
Haar verwachtingen waren dat ze een hand of een zoen op haar wang kreeg. Maar nee hoor. Hij nodigde haar met een handgebaar uit om binnen te komen zonder haar ook maar een blik waardig te gunnen.
Binnen gekomen ging Hij voor haar totaal onverwacht met Zijn hand naar haar heuveltje.
“Sub, we hadden enkel linkerkant afgesproken... daar is de zetel! Op je buik, rok omhoog en kousen omlaag.”
Geschrokken keek ze haar Meester aan, maar deed wat er van haar verwacht werd. Haar gedachten gingen op hol met haar gevoel...: “hey joehoe Meester .... wat met onze kennismaking en eu de keuring hallooo... dan zou ik dan toch enkel de linkerkant maar hebben mogen doen?”
Dit was helemaal niet wat er afgesproken was en voor ze verder in gedachten kon gaan... pets!
Jeminee, dat deed pijn, zeker als je weet dat het meisje het niet zo op spanking had, maar eerder voor vernedering en onderdanigheid.
pets... pets...
Het huilen stond haar dichter dan het lachen. Niet alleen door de pijn van de petsen maar ook door de enorme vernedering die ze momenteel onderging. Waar was ze aan begonnen!
Zelf had ze het aantal keer niet bijgehouden: ze had zich eerder even uit haar lichaam gezet en zich afgesloten.
Op het moment dat haar Meester haar recht hielp, kwam ze terug in de bewoonde wereld.
Hij nam haar in Zijn armen en gaf haar een dikke knuffel en een zeer warm gevoel.
“Sub, dat waren vijf petsen omdat je mij niet gehoorzaamd hebt, er was namelijk afgesproken dat je enkel de linkerkant zou ontharen. Daarvoor moest ik je straffen. Is dat duidelijk sub?”
“Ja Meester,” antwoordde het meisje bedeesd, haar tranen bedwingend.

Nu alsof er niets gebeurd was, zaten ze daarna te praten en nog een beetje overlopen wat er die dag te gebeuren stond. Dit alles wel in grote lijnen want veel prijsgeven deed haar Meester niet.
Nog even gingen haar gedachten naar het klokje… ze besloot er nu over te zwijgen en als Hij erom vroeg, ja… dat zou ze dan wel zien. Maar ze wist bijna zeker dat ze het zal opbiechten .... later op de dag…
Maar het meisje was zich er heel bewust van dat dit het begin zou zijn van een zeer leuke dag.




 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 53
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 12 december 2006 - 04:31 am:       

Ook een mooi verhaaltje van jou, Subgirl



Lieve Subgirl,

Wat een mooi verhaaltje is dit toch geworden. Ook het verslag van haar avonturen op de badkamer lag me wel, zij het dat het iets te systematisch verliep.

Ten eerste vind ik het zo goed gevonden van die Meester dat hij haar meteen straft voor het niet opvolgen van zijn raad, hij laat haar meteen voelen, letterlijk, wie de baas zal zijn. En wie er luisteren zal.

Ten tweede zou ik zelf dat meisje kunnen zijn, althans die indruk kreeg ik opeens.
Ik identificeer me aan haar door het volgende zinnetje :

pets
Jeminee, dat deed pijn, zeker als je weet dat het meisje het niet zo op spanking had maar eerder voor vernedering en de onderdanigheid.
pets... pets...
Het huilen stond haar dichter dan het lachen, dit door de pijn van de petsen maar ook door de enorme vernedering die ze momenteel onderging waar was ze aan begonnen.


Ik zou misschien ook beginnen huilen als het zo zou beginnen. Maar daarna is hij meteen heel lief en troost haar, legt het uit...totdat ze weer helemaal ontdooid en gewillig is.
Dat geeft me ook een warm gevoel, als ik daar aan denk, hoe ik me dan zou voelen.

Toch fantaseer ik meer over vernedering en 'dienen' dan over pijn, maar vernedering is ook een vorm van pijn, van geestelijke pijn die het samenspel van verschillende emoties hoog kan doen oplaaien, tot er een ontlading komt, nl. het goddelijke moment dat ze getroost wordt door haar Meester, dat hij haar na lang plagen en vernederen, na heel wat uitdagingen en opdrachtjes, de bevrediging der lusten van haar lichaam (en van het zijne) gunt.

Dit verhaaltje leert mij dat ik misschien wat minder afkerig moet staan tegen een beetje pijn. Een kleine spanking zou me misschien toch niet zoveel kwaad doen als het lijkt, zolang er maar niet veel te hard gemept wordt.
Het meisje in jouw verhaal krijgt enkel wat petsen met de hand, dus dat valt wel mee, ik kan begrijpen dat ze er misschien zelfs opwinding bij voelt.
Ik heb terwijl ik televisie keek ook al geoefend met wasknijpertjes op mijn tepels, en dat was wel een fijn gevoel, hoe mijn tepeltjes dan pijn deden wanneer ik uiteindelijk die wasknijpers losmaakte. O, wat waren ze dan de eerste tijd gevoelig.

Ik ben veel nieuwe dingen aan het ontdekken de laatste tijd, en dat doet me veel plezier. Ik snap niet waarom het op deze site niet veel drukker is. Uiteindelijk is het toch vrij onschuldig om je fantasieën samen met anderen te beleven ?

 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 92
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 23 april 2007 - 11:25 am:       

Maagdelijk



Dag subgirl,

Het is eigenlijk helemaal niet aardig van me dat ik niet eerder reageerde op dit verhaal.
Want het is een heel mooie vertelling over de gevoelens die het meisje heeft.

Het zal wel goed komen tussen haar en haar dominant, die een spannende opdracht geeft en haar laat voelen waar zijn grenzen liggen, maar hij doet dat op een effectieve en beheerste manier.

Hij is slim genoeg deze dominant, en zij is lief. Ze zullen elkaar heel goed aanvoelen.

Ik vind het knap van je dat je dát kunt overbrengen.

Groetjes

Verteller

 

subgirl
Beginnend lid
Inlognaam: Krikoke

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 23 april 2007 - 11:58 am:       

thx



hoi dag Verteller

Bedankt voor u reactie,
heb geprobeerd het gevoel erin te leggen dat ik heb de momenten dat ik over dergelijke situaties fantaseer en als anderen dan vinden dat het mooi overgebracht is is dat wel fijn om horen :-)

Vriendelijke groet
subgirl :-)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: