home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
babette


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 9

Gepost op donderdag 07 december 2006 - 09:11 am:       


SM begin


Hoe het allemaal begon




Tijdens mijn puberteit merkte ik dat ik anders was dan het grotendeels van de meisjes en vriendinnen. Ik had niet het gevoel van op jongens te ‘vallen’. Ik had meer het idee van om een oudere vrouw dienstbaar te zijn en mijn lichaam met iemand te delen in de vorm van onderdanigheid. Dit zag ik als taak als meisje zijnde. Ik masturbeerde ook niet zoals uit de gesprekjes van meisjes onderling bleek op een ‘normale wijze’. Het knijpen en trekken aan mijn tepels, het knijpen in mijn lipjes en dat alles te voorzien van o.a. wasknijpers. Dat was mijn voorstelling van sex. Het gewone vingeren deed mij niets. En omdat dat volgens de boekjes de ontdekking van je lichaam betekende. Nadat mijn lichaam er volwassener begon uit te zien werd ook het verlangen naar pijn groter, de onderdanigheid groeide daarin mee. Ik begon mijzelf wat te slaan tegen mijn borstjes en mijn buik, schaamheuveltje en lipjes. Dat alles gaf mij regelmatig het gevoel van orgasme althans dat vermoedde ik.
Na mijn schoolperiode ging ik werken in de damesmode als leerling verkoopster. Het aanschouwen van de bijna naakte lichamen van volwassen dames in de paskamers gaf mij steeds weer het gevoel hun te mogen dienen en ik fantaseerde daar hevig bij. Het afspelden van rokken waarbij je laag op de grond verblijft deed ik altijd erg diep geknield. Dat gaf mij het gevoel van totale vernedering.
Toen het internet voor mij begon te leven heb ik het een en ander opgezocht en als voorbeeld genomen om mijn orgasme op te wekken. Het pijnigen van mijn eigen lichaam ging ik opvoeren, was naakt thuis als het mogelijk was, versierde mij met diverse attributen. Op 18 jarige leeftijd ben ik op mijzelf gaan wonen en vanaf die tijd is SM een belangrijke factor in mijn leven geworden.

Het bedrijf waar ik werkte waren naast 3 vaste krachten, 4 partimers en een bedrijfsleidster. Om de sfeer te verhogen werd elk jaar een uitje georganiseerd. In 1998 werd dat een weekend in Friesland, zeilen en een gezellige avond in een leuk hotelletje. Gezien de kosten werden 4 kamers gereserveerd en omdat de meeste elkaar goed kenden en vrouwen onder elkaar was dat geen probleem.
De zondag vertrokken wij naar Friesland want zaterdags was het gewoon werken en ’s maandags was de winkel gesloten. Zaterdag middag werden we wegwijs gemaakt met de zeilboot en tot etenstijd werd er heerlijk gezeild met prachtig weer en een zachte bries. Het diner was heerlijk en na afloop werd nog gewandeld en wat gedronken op het terras. Mijn gedachte was nog steeds niet met de SM bezig en dat wilde ik wel zo houden.
Om ongeveer 11 uur maakte ik kenbaar te gaan slapen en de bedrijfsleidster volgde mijn voorbeeld, wij sliepen op 1 kamer. Eenmaal op de kamer gekomen wilde zij graag met mij praten en ik dacht meteen aan mijn functioneren in de winkel. Maar zij begon over haar observatie van mij, zij kreeg de indruk dat ik sexueel anders was dan de gemiddelde vrouw. Voor het eerst vertelde ik mijn wensen en verlangens aan een ander en die reageerde normaal op mijn verhaal.
Nadat ik klaar was daarmee vertelde zij mij haar verhaal, dat was de andere kant van de mijne. Zij was een ervaren Meesteres en het was haar opgevallen dat ik erg onderdanig reageerde in de winkel. Ook mijn lichaam en mijn gedrag was haar niet onbekend. Zij vroeg naar mijn ervaringen met SM. Ik vertelde de eerlijke story. Zij vroeg toen of ik het samen met haar wilde meemaken.
Spontaan antwoordde ik met “ja” waarna zij haar regeltjes vertelde en daar zij mijn wensen in het SM gebeuren kende waren haar laatste woorden als mijn baas: “als je het ermee eens bent en je knielt nu voor mij dan ben ik vanaf dan je Meesteres”.

Ik knielde voor haar zij beval mij mijzelf uit te kleden. Naakt en beschaamd stond ik voor haar. Het viel haar op dat ik al intiem geschoren was en ik moest mijn benen spreiden. Staande met mijn handen in mijn nek en trillende over mijn hele lichaam van opwinding en schaamte inspecteerde zij mij. In gebukte houding moest ik achterlangs mijn poesje openhouden om haar een goede blik te gunnen in mijn intiemste deel.
Zij vertelde mij hoe mijn houding moest zijn vanaf nu en geknield met mijn benen gespreid en zittend op mijn hielen en mijn handen met handpalmen omhoog, kijkend naar de grond. Mijn wangen waren rood van schaamte en tussen mijn benen was het aardig nat en nog steeds trillend wachtte ik op wat ging komen. Zij speelde wat met mijn borsten, kneep zachtjes in mijn tepels waarbij zij plotseling een ferme slag tegen mijn borsten gaf. Ik schrok maar tegelijker tijd vond ik het enorm fijn. Zij merkte dat en liet het mij voelen door mijn borsten harder te slaan. Nog steeds knielende en handen in mijn nek begon ik nog harder te trillen maar nu van opwinding.
Zo liet zij mij zitten. Ik kreeg een blinddoek voor, een leren met stoffen binnenzijde. Zij liep naar de badkamer, ik hoorde dat zij zich uitkleedde. Toen zij weer binnen kwam vertelde zij mij dat ik haar niet zo maar naakt mocht aanschouwen. Die blik was niet voor een slavin. Zij droeg mij op om op te staan en zij leidde mij naar het koffertafeltje die zich op de hotelkamer bevond. Ik werd vastgebonden op mijn buik en zij streelde mijn rug en billen. Zachtjes voelde ik de strengen van de zweep over mijn lichaam gaan. Zachtjes begon zij de zweep te laten dansen over mijn rug en billen. Mijn ademhaling werd sneller en harder. Daar vanuit gaande begon zij steeds iets harder te slaan. Ik begon zachtjes te kreunen en haar slagen werden venijniger.
Ik verdween een beetje van de wereld tot zij plotseling ophield en mij losmaakte. Ik werd op mijn rug gelegd en weer vastgebonden. Zij begon weer van voor af aan maar dan met mijn voorkant. Mijn hoofd hing over de rand van het tafeltje en ik merkte dat zij mijn hoofd tussen haar benen plaatste. Ik rook, voelde en proefde voor het eerst een vrouw, mijn gedachtes waren verwarrend maar vond het fijn en opwindend. Terwijl ik mijn tong als een ervaren slavin in haar poesje drong. Ging zij mijn borstjes pijnigen. Knijpen, trekken en slaan. Zij stapje weg en sloeg hard tegen mijn stevig staande borstjes.
Ik hoorde haar naar mijn benen lopen en plots voelde ik de zweep op mijn lipjes, zachtjes glijdende en steeds meer slaan. Ik zakte weg in een roes. Zij haalde flink uit op mijn schaamlipjes en ik spreidde mijn benen automatisch heel ver. Ik voelde een orgasme opkomen en schreeuwde bijna om pijn. En voor het eerst kreeg ik een echt SM orgasme, iets wat ik nog nooit had meegemaakt.
Bijna in subspace (wist ik pas later) maakte ik het mee, schokkend, en kreunend voelde ik mijn lichaam zich meester maken van de zweep. Gretig duwde ik mijn schaamheuvel omhoog. Met een brandend lichaam lag ik nog minuten lang na te trillen. Zij maakte mij los, deed mijn blinddoek af en ik zag haar in een ochtend jas staan te wachten, Zij pakte mij beet knuffelde mij en hoefde niet te vragen wat ik had gevoeld en meegemaakt. Het straalde van mij af, volgens mij.
Lang duurde dat niet, zij dwong mij op mijn knieën pakte mij bij mijn haren en vroeg streng wat ik moest doen als ik zo verwend was door de Meesteres. Spontaan bedankte ik haar. Zij gooide mij op de grond, moest mijn benen openen en zij ging in spreidstand boven mijn gezicht staan. Ik keek onder haar jas en zag in de donkerte haar geschoren spleetje.

Na het bedrijfs-uitje heb ik Haar alleen op het bedrijf gezien. Het weekend erop heeft zij mij uitgenodigd voor een etentje. Uiteraard heb ik positief geantwoord. Ik trof haar in een gezellige Bistro, niet te druk en toch goed privé. Na een drankje en bestelling van ons eten heeft zij mij diverse voorstellen gedaan om iets verder te gaan in de toekomst.
Zij wilde mij als 24/7 slavin gaan trainen. Ik met behoud van mijn flatje en beroepsmatig geen enkel contact wat SM betreft. Ook opdrachten op het bedrijf zijn van alle SM sferen vrij.
De eerste tijd zal besteed worden aan regels en vaststellen van grenzen. De gehele week zal ik in haar woning mij overgeven aan haar grillen en wel in de 24/7 sfeer. Een trainingsprogramma zou zij opzetten. Tijdens het eten werd er gesproken over koetjes en kalfjes en het SM werd niet besproken. Toch voelde ik een spanning en ik kreeg gelijk.
Zij wilde duidelijkheid voor de komende tijd. Zij stuurde mij naar het toilet en als ik terug zou keren en mijn slipje aan haar zou overhandigen stemde ik in met aanvang van een relatie. Uiteraard met de eerder besproken voorwaarden. Zij zou zich hieraan houden en een stopwoord zou heilig zijn in de gehele opleiding. Gezamenlijk bepaalde we het stopwoord. Het zou “grens”worden en als ik het spreken niet meer machtig was zou mijn lichaamstaal dat mogen uitdrukken op alle mogelijke wijze.
Ik ben naar het toilet gegaan en zittend op de toilet mijn beslissing overwogen. Ik trok mijn slipje uit en stopte deze in een zakje van het maandverband en vouwde het zo op dat het niet als zodanig zichtbaar was. Ik was gekleed in een kokerrokje met leuke blouse en wit BHtje, het slipje was van de zelfde kleur maar dan tanga model. Bij de tafel aangekomen keek ik haar niet rechtstreeks aan. Zij pakte het zakje aan stopte het in haar zak en ging verder met de reeds eerder bestelde koffie.
Alhoewel de training zeker niet was begonnen kon ik mijn rol goed inleven. Ik sprak niet meer uit mijzelf maar beantwoordde Haar vragen. Zij rekende af en wij gingen, zij voorop en ik volgde gedwee. In de parkeergarage kwamen wij bij de auto aan. Redelijk geparkeerd in een wat donkere hoek. Ik wilde instappen maar streng gebood zij mij mijzelf uit te kleden en op de achterbank te gaan liggen. Zij dekte mij af met een plaid en reden weg. Ik had geen idee waarheen maar van angst was geen sprake. Ik hoorde een garage deur dichtschuiven en de autodeur werd geopend en ik werd er uit geroepen.
Mijn eerste houding werd mij uitgelegd. Handen in de nek, benen gespreid, hoofd omlaag en kijken naar de muur. Ik werd voor de garage deur gezet, in de houding die zij mij aangaf. Ik stond onder het licht en werd alleen gelaten. De deur ging dicht en daar stond ik. Ik liet mijn handen zakken, sloot mijn benen en wreef mijzelf een beetje warm. Ik merkte dat de situatie mij toch opwond, mijn tepeltjes werden harder en mijn lipjes vochtig.
Plotseling kwam zij binnen en vertelde dat zij mij via een cam op de PC had gezien en ik niet in de houding bleef zoals zij had bevolen. Kruipend moest ik haar volgen. Ik kreeg een papier voor mijn neus op de grond. Daarop stonden foto’s met houdingen die ik moest gaan leren en uitvoeren. In de kamer hing een klok en ik kreeg 15 minuten de tijd de houdingen te bestuderen en daarna iedere houding 10 minuten aan nemen. Dat tot Zij het genoeg vond. De training begon dus. Zij hield mij in de gaten en bij iedere houding waarbij mijn kut open stond en goed zichtbaar kwam zij naar mij toe, voelde de vochtigheidsgraad tussen de lipjes, liet zij mij haar vingers aflikken en indien zij het nodig vond trok of sloeg zij op mijn schaamlipjes. Ik mocht de houding niet verlaten en met een verbeten gezicht accepteerde ik de pijn.

De opleiding ging verder met het voorstellen aan haar vrienden en vriendinnen uit de SM scene.
Zoals het gebruikelijk is wordt de slavin voorgesteld aan de Vrienden en Vriendinnen van mijn Meesteres, Natuurlijk is dat zonder de slaven en slavinnen die bleven thuis of moesten wachten in de auto. De Gasten waren voor de zaterdagavond verwacht. Een ieder die belde moest ik opendoen, uiteraard naakt. Hun jas of andere attributen werden aan mij afgegeven zonder enig commentaar.
Mij aanraken deed niemand, dat kan en mag alleen op aangeven van de Meesteres. Er kwamen 3 Meesteressen en 2 Meesters, die zich in de woonkamer gezellig verzamelden en door mij van koffie en gebak werden voorzien. Ik werd hierbij volledig genegeerd ondanks dat ik naakt was. Ze keurden mij geen blik waardig.
Telkens als ik niets had te serveren nam ik plaats in de hoek in een afwachtende houding tot er weer iemand binnenkwam en ik moest opdienen. Nadat ik alle servies had opgeruimd en naar de keuken gebracht werd ik bij de Meesteres geroepen. Uiteraard knielde ik voor haar en bood mijn lichaam aan. Nu had de groep wel aandacht voor mij. Ik werd op de salontafel gezet, handen in de nek en benen wijd. De Meesteres vertelde de aanwezigen wat niet en wat wel kon, indien er speciale wensen waren dan kon dat gevraagd worden aan de Meesteres.
Ik kreeg de opdracht aan iedere wens van de visite te voldoen. Daar stond ik dan, mijn kutje was mooi gesloten, mijn tepels hard en iedereen mocht even kijken en voelen wat ik was. Uiteraard deed ik weer het een en ander fout volgens mijn Meesteres. Dus Zij gaf het voorbeeld van hoe mij te straffen. Ik moest voorover hangen met handen in mijn nek. Nog steeds , vooroverstaande, op de salontafel kwam Zij op mij af en sloeg mijn stevige doch naar beneden hangende borstjes (75b) hard. Ook mijn poesje werd niet van klappen gespaard dit was het begin van een harde pijnlijk gebruik van mij als slavin. (babette.snel@12move.nl)
Een vervolg van mijn SM leventje op papier gezet door mij behoort tot de mogelijkheid.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 192
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 3 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 09 december 2006 - 09:37 pm:       

Een aanwinst



Beste Babette,

Harteljk welkom bij ons clubje. Je hebt deze week je visitekaartje afgegeven in de vorm van iets wat veel weg heeft van een persoonlijk verslag. Door die vorm wordt het erg intiem en indringend en ik moet zeggen dat ik het met groot genoegen gelezen heb.
Je zou wat mij betreft nog iets meer aandacht mogen besteden aan de interpunctie. Het zijn nu wel erg grote lappen tekst zonder een inspringing of alinea om op adem te komen.
Aan de andere kant gaf het je verhaal nu ook wel iets authentieks, alsof het subje op verzoek van haar Meesteres heeft zitten zwoegen op een verslag en dat graag zo snel mogelijk af wilde hebben om maar weer terug te kunnen gaan.
Ik geloof dat ik het helemaal niet erg ga vinden als je ons nog meer gaat vertellen van de belevenissen van je naamloze hoofdpersoon. Doe maar wel....

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

SaMuel
Nieuw lid
Inlognaam: Samuel

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 december 2006 - 02:19 am:       

boeiend



Boeiend verhaal, dat ik geamuseerd heb gelezen. Ik word benieuwd naar een vervolg op je 24/7-training en over je werkrelatie.
SaMuel

 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 51
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 december 2006 - 04:06 am:       

Wel mee eens



Ik ben het er wel mee eens hoor, dat het een mooi verhaal is. Ik voelde me persoonlijk heel erg aangetrokken tot het begin van het verhaal, waar ze zichzelf ontdekt en ook voor het eerst wasknijpertjes gebruikt.

Wat heet ook dat ze haar slipje aan haar meesteres moet overhandigen om te laten zien dat ze erin toestemt in die onderdanige positie te blijven en de relatie met HAAR aan te gaan.

Dit was ook een heel opwindend moment : Ik wilde instappen maar streng gebood zij mij mijzelf uit te kleden en op de achterbank te gaan liggen. Zij dekte mij af met een plaid en reden weg. Ik had geen idee waarheen maar van angst was geen sprake.

Ik denk persoonlijk dat ik wel heel erg bang zou zijn geweest. En dan naar het einde toe vond ik ook deze zin zeer opwindend :

Ik werd op de salontafel gezet, handen in de nek en benen wijd. De Meesteres vertelde de aanwezigen wat niet en wat wel kon, indien er speciale wensen waren dan kon dat gevraagd worden aan de Meesteres. Ik kreeg de opdracht aan iedere wens van de visite te voldoen. Daar stond ik dan, mijn kutje was mooi gesloten, mijn tepels hard en iedereen mocht even kijken en voelen wat ik was.

Het is ook één van mijn fantasieën om zo eens lekker tentoongesteld te worden aan publiek. Pijn hebben spreekt me veel minder aan eigenlijk.
Maar toch vertelt Babette hier een mooi verhaal, ik heb het nu met plezier voor de tweede keer gelezen.

Nu moet ik wel toegeven dat ik ook erg kick op verhalen waar er sprake is van een meesteres.

 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 69
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 11 december 2006 - 10:00 am:       

Begonnen



Dag Babette,

Ik schaar me met genoegen in de rij van mensen die jouw verhaal positief waarderen.
In je woordkeus en de manier waarop je je verhaal opbouwt laat je heel mooi zien hoe natuurlijk het voor jou is om slavin te zijn. Iedereen heeft zijn of haar eigen weg in de wereld van pijn en lust, en jij hebt duidelijk jouw manier gevonden.

Ik wens je toe dat je altijd gelukkig bent met je keuze en die plek, en vooral dat je het respect krijgt dat je toekomt. Wie zich vrijwillig als slavin of slaaf aan een dominant overlevert verdient dat.

Ik hoop nog meer van je te lezen en ik hoop ook de frisse oorspronkelijkheid van dit verhaal t blijven herkennen.

groeten van Verteller


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: