home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
TravLadyElvira


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op zondag 05 november 2006 - 12:21 pm:       


Linda en de zweep ,


Hoe een onverwachte ontmoeting een groot gevolg kan hebben.




Linda was een vrouw van 35 jaar. Ze was enig kind,had geen ouders meer en was ook erg rijk. Zo rijk dat ze nooit meer hoefde te werken. Ze bewoonde een landgoed in het zuiden van het land en had daar alleen een paar vrouwelijke bedienden. Ze had zwart lang haar, was 1.70 m lang en had een goed geproportioneerd lichaam. Ze had een streng uiterlijk van zichzelf en was ook streng maar eerlijk voor iedereen in haar omgeving.

Ze was op een dag opgestaan met hele geile kriebels in haar buik en besloot er die dag eens wat mee te gaan doen. Ze ging lekker in bad, liet zich lekker door haar bediende ilona afdrogen en liet ook haar hele lichaam heerlijk insmeren en masseren met een body lotion.
Toen dit gebeurt was lag ze nog even heerlijk na te genieten en dacht na over wat ze verder zou doen die dag. De geile kriebels waren door de massage alleen nog maar toegenomen en ze besloot dat die moesten verdwijnen. Ze had al allerlei sex speelgoed en ook mannelijke EN vrouwelijke vrienden die ze op afroep kon laten komen. Maar ze had zin om eens iets nieuws te proberen. Ze had in een sex magaziene over een sm winkel in een grote stad gelezen en besloot nu daar eens te gaan kijken. Ze had nog nooit iets met sm te maken gehad maar had er al wel veel over gelezen. Ze was erg geintresseerd geraakt in de Dominante kant van mensen en had zelf ook wel gevoelens gehad in die richting. Vooral door veel verhalen te lezen van slavinnen en Meesteressen hadden die gevoelens zich steeds duidelijker gemanifesteerd. Ze besloot om er nu maar eens naar te gaan handelen.

Ze kleedde zich aan. Ze deed een lichtrode pantie aan.Daarover deed ze een zwart broekpak aan die was gemaakt van katoen en stretch stof. Het had een laag decollete en een zwarte rits van voren. Het had lange mouwen en pijpen tot aan de grond. Eronder deed ze lichtrode pumps met een stalen naaldhak en ze pakte een paar lichtrode lak handschoenen. Ze maakte haar outfit compleet met een lange lakregenjas en besloot voor de verandering dat ze zelf eens zou rijden. Zo hoefde ze met niemand rekening te houden en kon ze doen wat ze wilde.

Ze ging weg nadat ze de bediende had laten weten dat ze waarschijnlijk de hele dag weg zou blijven. Ze reed op haar gemak naar de grote stad toe en parkeerde haar auto. Ze liep de stad in en werd onderweg regelmatig bekeken door zowel mannen als vrouwen en dat gaf haar alweer een heeeeel geil gevoel. Ze kwam op de plaats waar de winkel was en keek eerst uitgebreid in de etalage. Toen ze daar haar nieuwschierigheid enigsins bevredigd had liep ze naar binnen. Hier keek ze haar ogen uit. Er was zoveel dat nieuw voor haar was dat ze eerst eens rustig heel de winkel door liep. Toen ze zo alles bekeken had liep ze als laatste naar een rek met zwepen, canes en karwatsen. Ze keek er een poosje naar en pakte verschillende voorwerpen uit het rek om ze gewoon eens in haar hand te hebben. Een verkoopster die dat zag kwam naar haar toegelopen en vroeg of ze ervaring had met het gebruik van de voorwerpen. Linda antwoordde eerlijk van niet. Ze legde uit dat ze het echter wel graag wilde proberen maar niet wist wat ze moest doen en waar ze het kon doen. De verkoopster vertelde haar dat ze Meesteres Moniek heette en dat ze achterin de zaak een kamer met slaven en slavinnen had waarop ze de voorwerpen wel uit kon proberen. Linda keek eerst wel vreemd op want ze vond het gek dat zij als vreemde dat zo maar mocht doen. Maar de geile kriebels in haar buik kregen weer de overhand en ze reageerde positief op het aanbod. Ze pakte een aantal dingen uit het rek en liep achter Moniek aan naar de achterkant van de winkel.

Daar aangekomen betraden ze een klein kamertje waar een aantal mannen en vrouwen naakt aan een lange tafel zaten. Moniek zei dat dat haar slaven en slavinnen waren en dat ze er eentje uit mocht zoeken. Linda's blik werd meteen getrokken naar een lange blondine die in het midden van de tafel zat. Ze wees haar aan en Moniek zei dat haar naam inge was en dat Linda met haar kon doen wat ze maar wilde. inge liep naar Linda toe en ging op haar knieen voor haar zitten. Zei dat ze slavin inge was en volledig tot Linda haar beschikking stond. Linda wist even niet wat ze kon doen maar Moniek schoot te hulp door haar te vertellen dat er een ruimte naast degene was waar ze zich nu bevonden. Ze vertelde dat ze zich daar kon uitleven met inge. Ze beval inge er vast naar toe te gaan en vroeg Linda nog even te wachten.
Ze legde Linda uit dat er een paar regels waren waar ze zich aan moest houden en dat als ze dat niet zou doen ze dan door de spierbundel hardhandig de zaak uitgezet zou worden. Linda zag een man zitten die heeeel erg gespierd was en besloot dus maar goed te luisteren naar wat de regels waren. Die waren er niet veel. Nooit stompen of in het gezicht slaan. Als een stopwoord geroepen werd ook echt stoppen en verder dus veel plezier beleven aan wat ze gepakt had uit het rek. Het stopwoord voor deze sessie zou lolly zijn. Linda nam zich voor zeker te gaan genieten.

Voordat ze de andere ruimte inliep vroeg ze nog even of ze eigenlijk wel goed gekleed was. Moniek vertelde dat ze haar jas wel uit mocht doen maar dat de rest eigenlijk uitstekend paste bij de situatie waarin ze zich bevond. Dus liep ze verder. Moniek kwam achter haar aan en deed de deur dicht. Ze kwamen in een zwarte ruimte die zwak verlicht werd door lichtrood licht. inge stond aan een paal vast en Linda zag dat er nog meer mogelijkheden waren. Zo was er een motortje waaraan ze opgetakeld kon worden en een houten kruis waaraan ze ook vastgezet kon worden. Linda vroeg Moniek of ze inge ook door het motortje op kon laten takelen en die voldeed graag aan dit verzoek. Ze maakte de voeten van inge vast aan ringen die in de grond zaten en maakte haar armen vast aan een stang die bevestigd was aan een ketting aan een takel aan het motortje. Het motortje snorde rustig en trok inge omhoog. Haar hele lichaam kwam strak te staan. Linda legde de attributen die ze meegenomen had op een tafeltje dat Moniek naast inge had gezet en hield de cane vast. Ze wist echter nog niet goed hoe het te gebruiken en vroeg Moniek dit eerst voor te doen. Deze pakte de cane over en deed het voor. Eerst naast het lichaam en toen erop. inge was natuurlijk wel wat gewend maar stond toch te wiebelen en kreunen. Linda pakte de cane daarna over en liet ook eerst de cane naast het lichaam zwiepen en daarna erop. De 1e slag was twijfelend en had geen effect maar de volgende slagen steeds harder en met steeds meer overgave. Linda voelde de kriebels in haar buik steeds meer toenemen naar mate het gekreun van inge steeds harder werd. Moniek vuurde Linda zachtjes aan tot het uiterste te gaan en Linda deed dit. Het gekreun ging over in gillen. Linda hield even in maar Moniek zei dat ze door moest gaan tot inge het stopwoord zou gebruiken. Linda kreeg de smaak te pakken en wist niet dat ze zulke heerlijke gevoelens kon hebben bij het pijnigen van iemand anders. Ze sloeg op een gegeven moment zo lekker hard dat inge om genade schreeuwde en het stopwoord uitgilde. Haar kont was naast rood ook paar gekleurd en Linda vroeg of dat normaal was. Moniek vertelde dat zei het erg mooi vond staan en dat het dat inderdaad was.

Moniek zag dat Linda best een beetje moe geworden was door de inspanning die ze geleverd had en zei haar even te gaan zitten op een bank die in een hoek stond. Moniek kwam bij haar zitten en vertelde dat inge zo ook even tot rust kon komen en zij zelf ook. Ze vroeg hoe ze het vond. En Linda vertelde dat ze het eigenlijk vreemd vond dat ze zulke geile gevoelens had bij het pijnigen van andere mensen. Moniek gaf aan dat dat aangaf dat ze een Meesteres bij uitstek was. Linda had alweer zin om het volgende speeltje uit te proberen en pakte de cat-o-nine en ging daarmee de voorkant van inge te lijf. Ook hier begon ze weer voorzichtig en kreeg ze weer de smaak te pakken. Bleef ze eerst zelf nog op de buik gericht, op een gegeven moment vuurde Moniek haar aan om de tieten te bewerken. Ook dit deed ze eerst weer voorzichtig en later weer harder. Het geil liep Linda op een gegeven moment gewoon langs haar benen en ook nu riep inge weer het stopwoord. Linda en Moniek gingen weer even zitten.
Linda had de drang om haarzelf te masturberen zo geil was ze geworden. Ze deed even haar broekpak rits open en wreef over haar slip die drijfnat was. Moniek zag dit lachend aan en vroeg hoe Linda het zou vinden als zij haar masturbeerde als Linda het laatste slagtuig zou gebruiken. Linda twijfelde even en Moniek zei dat ze er wel even over na kon denken terwijl zij inge in een andere positie zou mannouvreren.

Moniek deed dit en inge kwam op haar kop te hangen. Linda had ondertussen haar gedachten de vrije loop gelaten. Ze had al zoveel nieuwe dingen gedaan dat ze eigenlijk weinig tijd nodig had om te beslissen dat ze Moniek lekker haar gang zou laten gaan. Dit vertelde ze Moniek dan ook en stond op van de bank. Ze pakte de karwats en ging voor inge staan. Moniek kwam achter haar staan en wreef zachtjes over Linda's broekpak heen. Eerst de achterkant en daarna ook de voorkant. Ze pakte de rits en deed die voor driekwart naar beneden en liet de mooie tieten uit het broekpak steken. Linda voelde even een weerstand opzetten tegen deze handeling maar dacht aan het feit dat ze had besloten dat Moniek lekker haar gang mocht gaan. Ze was zeer vrij opgevoed en had al wel meer dingen met meiden gedaan.Dus ze liet het toe. Even later had ze er helemaal geen spijt meer van want Moniek streelde haar tieten heel lekker. Op een gegeven moment vuurde Moniek haar weer aan om de benen, dijen en kut van inge te bewerken met de karwats en bewerkte Linda haar kut en stak er ook een paar vingers in. Linda begon weer. Eerst weer voorzichtig. Later weer met meer vuur. Ze voelde haar eigen hartstocht toenemen door het geklets van de karwats, het gegil van inge en de vingers van Moniek in haar kut. Ze voelde een daverend orgasme naderen en de slagen die ze gaf werden wat zachter en ongecontroleerder. Moniek merkte dit en pakte de karwats uit Linda haar handen. Ze versnelde de bewegingen van haar vingers in Linda's kut en sloeg inge nog een aantal keren hard op haar kut. Die gilde het uit en gilde ook het stopwoord. Op dat moment gierde het orgasme door Linda's lijf en het was een orgasme zoals ze nog nooooooit gevoeld had.

Moniek verminderde heel langzaam haar bewegingen van de vingers in de kut van Linda en die stond zo nog even na te genieten.

Even later draaide Linda zich langzaam om en pakte het gezicht van Moniek beet en gaf haar nog een lekkere tongzoen. Ze bedankte Moniek en kocht een groot aantal spullen uit de winkel.
Hierme richtte ze een sm ruimte in op haar landgoed en werd er DE MEESTERES.


deel 2
Hoe het verder ging na de 1e kennismaking met sm

Nadat ze de sm kamer ingericht had in haar riante verblijf had ze haar personeel op de hoogte gebracht van hetgeen ze wilde gaan doen. Ze had namelijk besloten dat ze zich wilde laten opleiden tot Meesteres. Ze zou dan regelmatig slaven en slavinnen onder handen nemen en misschien in de toekomst er ook wel een aantal in huis nemen. Ze gaf het aanwezige personeel de optie om ander werk te gaan zoeken of haar te blijven helpen. Nu was sm voor de meeste aanwezige personeelsleden iets engs en pervers dus gaven die aan dat ze weg wilden. 2 Echter bleven omdat ze het wel zagen zitten en zelf al meer aan sm gedaan hadden in hun vrije tijd.

Het waren 2 meiden van 28 jaar die safiera en angelika heten. Ze waren beiden zeer verheugd met de mededeling die Linda deed omdat ze beiden onderdanig waren. Ze gaven dan ook meteen aan dat ze Linda graag wilden dienen. Linda had dus erg genoten van die dag in de winkel maar wist niet precies hoe ze verder moest gaan. Op aanraden van safiera en angelika ging ze eens op internet in wat chat boxen kijken. Zo kwam ze in contact met Meesteres Elza. Zij was een Meesteres zonder vaste verblijfplaats die met haar slaven en slavinnen in verschillende clubs speelden. Ze had dus ruime ervaring en wilde die graag delen met Linda. Na een lang gesprek op de chat box hadden ze besloten elkaar in het huis van Linda te ontmoeten.

Tijdens die 1e ontmoeting hadden Linda en Elza nogmaals een uitgebreid gesprek gehad. Zo kwam Linda te weten dat Elza heet liefst met slavinnen speelden maar dat ze ook slaven te pakken nam omdat ze er van moest leven. Ze kwamen overeen dat Linda in 1e instantie alleen een toeschouwer zou zijn. Elza zou elk aspect van de sm laten zien en Linda zou later bepalen welke dingen ze wel en niet wilde doen. Linda had natuurlijk al wel een bepaalde voorkeur opgebouwd uit de dingen die ze van een sublijst had gehaald van het internet. Maar ze was toch benieuwd of ze haar grenzen kon verleggen als ze een andere Meesteres dingen zag doen die ze in 1e instantie zelf niet zou doen. Elza zou 2 weken bij Linda intrekken en zou haar eigen slavinnen gebruiken. En zo geschiedde.

Linda wilde nieuw huishoudelijk personeel aanwerven maar Elza vertelde haar dat zij het werk altijd door haar slavinnen liet doen. Ze had er 2 in dienst die het heerlijk vonden om dat te doen en die liet ze dus ook meteen komen. Daarnaast ook 2 kokkinnen die ook haar slavin waren en een vrouwelijke butler. Toen iedereen ge-arriveerd en ge-instaleerd waren liet Elza ze aantreden in de grote hal van het huis. Kennelijk wisten ze uit eerdere ervaringen wat ze moesten doen want toen Elza en Linda de hal binnenliepen stonden ze netjes naast elkaar met hun handen in hun nek en tieten vooruit. safiera en angelika hadden waarschijnlijk ook te horen gekregen van de anderen wat er van hen verwacht werd want die stonden net zo.

Ze waren gekleed in een korte zwarte rok, zwarte net panties eronder en lichtrode pumps met naald hak. Het ensemble werd compleet gemaakt met een halve push-up bh waar hun tieten lekker bovenuit staken en witte lange satijnen handschoenen die bijna tot aan hun oksels kwamen.
Linda voelde al meteen hele erge geile gevoelens door haar lichaam gieren toen ze dit zo aanzag.

Elza ging in het midden voor ze staan en trok Linda achter zich. Ze zei:,,Zo lekkere truttebellen. Dit gaat voor de komende 2 weken jullie onderkomen worden. Mijn vriendin Meesteres Linda en ik gaan jullie beoordelen straffen en belonen. Jullie zullen dus precies moeten doen wat wij willen wanneer wij het willen. Gebeurd dat niet dan zullen jullie een door ons bepaalde straf moeten ondergaan. Elke morgen vind er hier een inspectie van jullie kleding plaats en zullen jullie je taken voor die dag te horen krijgen Het houd dus in dat jullie gedurende deze 2 weken intern in het huis verblijven en dus dit huis niet zullen verlaten tenzij je daar van 1 van ons opdracht voor krijgt. Hebben jullie dat begrepen?'' Iedereen knikte bevestigend. Ze vroeg Linda:,,Heb jij nog iets te zeggen?'' Deze keek even vreemd op want ze dacht dat ze alleen toeschouwer zou zijn. Maar ze dacht even na en zei zachtjes:,,Ik vind die bh's niet staan. Ik wil dat ze die uit laten en met blote tieten hun werk doen.'' Elza keer haar even aan en zei:,,Zeg het ze maar.'' Linda liep achter Elza van-daan. Ze rechte haar rug en zei:,,Ik vind die bh's niks aan. Doe die nu dus uit en nooit meer aan. In huis lopen jullie dus met blote tieten. Erbuiten doe je die alleen aan als wij daar opdracht voor geven.'' Iedereen deed zijn bh uit. Alleen angelika hield de hare aan. Ze bleef met haar handen in haar nek staan.

Word vervolgd? Zou er graag een vervolgstorie van willen maken met eventueel jullie hulp.



 

Lord Donck of Ar
Actief lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 05 november 2006 - 12:40 pm:       

prachtig



Goedemiddag iedereen,

Een prachtig verhaal echt om van te genieten!!!Zou best enkele van jullie in de positie van inge willen zien hangen, jullie horen kreunen,gillen en uiteindelijk het uithuilen voordat jullie het stopwoord roepen.
groetjes aan iedereen
Tharl

 

TravLadyElvira
Nieuw lid
Inlognaam: Travladyelvira

Bericht Nummer: 0
Aangemeld: n.v.t.

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 24 december 2006 - 11:27 am:       

Hoe het verder ging na de 1e kennismaking met sm.



(Wilde er in 1e instantie geen vervolg voor schrijven maar lijkt me nu toch wel leuk. Hoop dat het toegestaan word. Zo niet dan verwijder het maar.Ik heb aan het schrijven veel plezier beleefd dus maakt voor mij niet uit).

het verhaal is opgenomen in het eereste deel hierboven - admin


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: