home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robin


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 28 september 2009 - 12:49 pm:       


In levende lijve


hooggespannen verwachting......... bewaarheid




Ik sta op het afgesproken tijdstip op de parkeerplaats te wachten. Heb me gekleed zoals je me hebt opgedragen: korte rok, blouse, korset en kousen en hakken. Ik posteer me naast de auto en wacht op je komst. Ben best wel zenuwachtig voor deze 1e ontmoeting in levende lijve. Ik heb slechts één aanwijzing hoe ik je kan herkennen, geheel in het zwart gekleed zul je zijn en je zult me begroeten met een zoen.
Net als ik aan mezelf begin te twijfelen of ik me niet vergist heb in de tijd en mijn telefoon zoek in mijn tas om de sms te checken sta je voor me. Al die tijd dat ik hier mee bezig was heb je me gade geslagen. Je bekijkt me kritisch van onder tot boven. Dan geef je me een zoen en pakt me bij mijn hand. Ik voel de vlinders in mijn buik steeds heftiger worden, maar laat het niet merken.
Samen lopen we naar het einde van de parkeerplaats waar jij je auto hebt staan. Je haalt een klein koffertje uit de achterbak en gebaart me mee te lopen naar het motel dat even verderop ligt. Ik ben zeer benieuwd naar wat er in het koffertje zit, kan het eigenlijk wel raden natuurlijk.
Als we binnen zijn haal je de sleutels op en lopen we door de lange gang naar het einde van het complex, een wirwar van zijgangen en deuren passerend. Zelfverzekerd zoek je je weg. Aan het einde, bij de laatste deur stop je, maakt de deur open en loopt naar binnen. Ik loop maar achter je aan, niet wetend of dat van me verwacht wordt, maar lijkt me logisch.
Eenmaal binnen sluit je de deur achter mij en opnieuw gaat je blik van top tot teen over me heen. Het voelt alsof ik gekeurd word, kippenvel en nog meer vlinders. Er verschijnt een glimlach op je gezicht.

“Je hebt het goed begrepen, ik ben tot nu toe tevreden over je,” is het eerste dat je tegen me zegt.
Je stem klinkt vertrouwd, die heb ik al zo dikwijls gehoord aan de telefoon en toch is het nieuw voor me. Ik stamel voorzichtig “dank je” en probeer je aan te kijken. Ik wil heel graag in je gedachten kunnen kijken. Ben jij ook zo nerveus en in spanning van wat er komen gaat? Heel even zijn onze blikken in elkaar verankerd, maar al gauw sla ik mijn ogen neer. Ik zie een vastberadenheid, een blik die geen tegenspraak duldt, maar ook een blik van verlangen in jouw ogen. Ik voel een verbondenheid die al tijdens onze gesprekken naar voren kwam, al onze verlangens die naadloos op elkaar aansluiten. De zenuwen ebben weg en maken plaats voor een gezonde dosis spanning aan het begin van een sessie.
Je komt achter me staan, streelt mijn schouders, mijn haren, kust me zachtjes in mijn nek (je weet niet dat ik daar niet tegen kan, maar ik probeer het niet te laten merken). Je handen glijden verder over mijn borsten, mijn heupen, billen, verkennen de contouren van mijn lichaam. Je aanraking laat een warm tintelend gevoel achter en ik maak zachte geluidjes van plezier, een poes die spint als ze geaaid wordt.
“Zo, dus je vindt het lekker als ik aan je zit. Misschien is dat straks anders, als mijn handen niet meer strelen.”
De druk van je handen wordt steviger. Je neemt mijn beide polsen en brengt ze naar achter, zegt mij ze daar te houden. Je loopt om me heen, pakt mijn hoofd bij mijn kin en dwingt mij je aan te kijken. Uiteindelijk sla ik toch mijn ogen weer neer als jouw blik zich in de mijne heeft geboord. Ontzag en nederigheid voel ik als je me zo aankijkt.
Je geniet van jouw overwicht op mij, loopt naar het bed om het koffertje open te maken. Haalt er een halsband en polsboeien uit. Je doet ze mij om en ik ben niet meer ik, maar slechts jouw sub. Ben er slechts om mijn meester te dienen en te behagen en dat is genoeg.
Terwijl ik met mijn handen geboeid achter mijn rug sta, knoop je mijn bloes los. Mijn ademhaling gaat onbewust iets sneller, in spanning van wat je van plan bent met me. Je schuift mijn korset iets omlaag, mijn borsten er bovenuit, kneedt ze, trekt aan mijn tepels, maakt ze hard, knijpt erin tot ik een zachte kreun niet kan bedwingen. Je kijkt me aan, peilt me, ik sla mijn ogen weer neer.
Dan verdwijnt je hand onder mijn rokje, tilt het iets omhoog, wrijft over mijn billen en de eerste tik is daar. Je trekt me tegen je aan, ik voel je warme lichaam, stevig en veilig. Je handen kneden en strelen me. Met een ruk draai je me om en je duwt me voorover. Ik voel hoe je vingers tussen mijn lipjes glijden, plots in mij, voelend hoe nat ik ben, nat van opwinding. Net zo snel zijn ze weer weg terwijl ik stiekem verlang naar je aanraking daar.
Je staat naast me, met een arm mijn middel, houdt me vast en dan volgen in rap tempo een paar flinke tikken. Alvast een warming-up zeg je, terwijl je hand mijn billen streelt.
Je trekt me aan mijn haar omhoog, maakt mijn korset los, doet de rits van mijn rokje omlaag en laat het langs mijn benen omlaag glijden. Ik stap eruit en blijf wijdbeens voor je staan. Even mijn handen los om me van mijn bloes te ontdoen en dan weer vast. Bijna naakt sta ik voor je, ik ben van jou. Heel even weer die strelende hand door mijn haar en dan een tik in mijn gezicht. Weer even mijn plaats laten weten.
Dan neem je me mee naar het raam. Maakt mijn handen vast aan de gordijnroede, gezicht naar je toe, duwt met je voet mijn benen nog iets verder uit elkaar. Ik laat het allemaal gebeuren, kijk uit naar de zweep die ongetwijfeld komen gaat. Ik voel de opwinding in mijn buik. Zou jij dat ook voelen? Ook die opwinding van binnen, ja, jij weet wat er komen gaat, het voorrecht van meester zijn, maar ook het verlangen naar mijn reacties, het genieten van mijn genieten.

Je doet me een blinddoek voor. Nu kan ik me volledig overgeven aan mijn gevoel. Zal op mijn gehoor af moeten gaan om me toch een beetje te kunnen voorbereiden op wat je van plan bent. En toch verras je me, een felle pijn over mijn borsten als ik de eerste zweepslag voel. Er volgen er meer, mijn borsten, mijn buik, mijn bovenbenen en plots ook tussenin. Ik hap even naar adem, incasseer, laat het gloeien dat de striemen veroorzaakt doortrekken naar binnen, geniet van de pijn, de warmte, een glimlach op mijn gezicht.
Opeens weer je hand tussen mijn benen, waar het nu behoorlijk nat begint te worden. Je voert mijn geilheid op met je slagen, mijn lichaam schreeuwt om meer. Laat me voelen dat ik van jou ben en dat ik dit verdiend heb. Ik kronkel van genot, wil je lichaam tegen het mijne voelen, maar je houdt afstand. Ik voel je warmte, maar je raakt me net niet.
Je streelt mijn borsten die nu lichtrode strepen vertonen, mijn tepels staan hard en recht. Klaar om de volgende stap te ondergaan. Klemmen, even trekken, tik ertegen, zweep er weer langs. Het begint te zinderen van binnen. Je gunt mijn lijf nu geen rust, blijft me raken en ik geef me volledig over aan mijn gevoel. Kan niet stil meer blijven, laat me horen.
Dan vind je het genoeg, denk ik. Je neemt me even in je armen, streelt me, fluistert zachte woordjes, dat ik mijn best doe, dat je een beetje trots op me kan zijn. Ik geef me over, geniet van jou, geniet van het zalige gevoel dat in mijn lijf door blijft sidderen.
Maar het is nog niet voorbij. Je maakt mijn handen los, legt me voorover op het bed, maakt mijn handen en voeten vast aan de vier hoeken van het bed. Weer eerst je handen die mijn lichaam verkennen, de binnenkant van mijn benen strelen, tussen mijn billen door, nagels langs mijn ruggengraat, kippenvel. In stilte bereid ik mij voor op wat ongetwijfeld komen gaat. Je hebt me niet voor niets voorover gelegd.
Mijn billen moeten het ontgelden, ook mijn rug, bovenlangs, mijn lijf tintelt, gloeit, ik kan geen kant op, hou mijn adem in als ik de riem weer door de lucht hoor suizen, zet me schrap om de klap te incasseren, hap naar adem als hij aankomt, druk mijn hoofd in het bed zodat mijn kreetjes gesmoord worden. En jij, je ziet hoe de striemen zich aftekenen op mijn lijf, hoe het rood begint te worden, je voelt hoe het warm wordt, vraagt hoe het met me gaat, of het nog gaat.

Vanuit de verte reageer ik op je, begin me alleen in die andere wereld te wanen, waar ik mag overgeven aan het pijnlijke genot dat jij me toedient. Het verlangen naar de zweep is groot, het verlangen naar pijn kun jij voor mij verwezenlijken en me helpen dit in goede banen te leiden.
Langzaam begint alles weer tot me door te dringen. Je komt naast me liggen, maakt me voorzichtig los en houdt me vast als mijn lichaam trilt en schokt van alle inspanning en emoties die zich van mij meester beginnen te maken. Ik word weer rustig en nestel me in je armen, voel me veilig.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 412
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 28 september 2009 - 01:07 pm:       

Zeg Robin,



Kun je mij eens in contact brengen met je Meester? Het zou me bijzonder amusant lijken samen met hem een paar dingen te verzinnen die jij NIET ziet aankomen.
Mogelijkheden genoeg......
Maar verder: mooi beschreven hoor. Het moet haast wel echt gebeurd zijn. Ik denk wel eens: die jongens (of meisjes) in die hotels gniffelen al als ze zo'n stel zien aankomen.
"O, dat zijn er weer een paar van SMverhalen" zeggen ze dan tegen elkaar. En wensen dat je tegenwoordig nog sleutelgaten zou hebben. Van die grote....

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

bondage
Lid
Inlognaam: bondage

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 29 september 2009 - 08:49 pm:       

ja ja, leuk leuk



prachtig opgebouwd zal ik maar zeggen

Niet te snel, niet te traag
Niet te wreed (ook al was het nu niet bepaald een knuffelsessie, maar ja daar zijn dan weer
ander mensen voor), niet te zacht

een dikke 8 op tien zou ik ergens zeggen, ook al kan dat natuurlijk verschillen van mening
tot mening.
Het zou misschien nog een beetje onvoorspelbaarder mogen zijn, maar ik besef ook wel
dat dat niet gemakkelijk is, het verhaal is goed zoals het is


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: