home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Janneman


  Oppasser


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 8

Gepost op zondag 10 april 2005 - 08:27 am:       


Lieve Fm2


een verhaal van veiligheid




De advertentie die ik in dit verhaal heb gebruikt is echt. Lady Jane bestaat dus ook echt. Zij heeft mij toestemming gegeven dit verhaal aan haar op te dragen. Dat vind ik bijzonder lief van haar. Ik hoop dat ze de ridder van haar dromen snel vindt.



Zoals altijd gaat exact om 4 uur de telefoon. Ik check snel het nummer en neem op.
‘Ja Lieve?’
‘Dag menneke….. Heb je het druk?’
‘Behoorlijk, maar het lukt allemaal nog wel hoor.’
‘Mooi zo. Ik wil dat je vroeg naar huis komt vandaag. Het is een mooie zomeravond en ik wil er zo lang mogelijk van genieten. Haal maar asperges vandaag, daar heb ik zin in. Met gebakken krielaardappeltjes en een flinke kipschnitzel. Een toetje met veel chocola ook, dat heb ik nodig. En een lekkere witte wijn, niet te vergeten, het kan me niet schelen of het allemaal bij elkaar past.’
‘Komt in orde.’
‘Tot straks dan.’ Ze maakt een kusgeluidje.
Alleen van haar stem ben ik alweer hard geworden. Ik schud mijn hoofd leeg en ga weer aan de slag. Ik zal nog hard genoeg moeten pezen om op tijd weg te kunnen.

Als de deuren van onze lift zich openen loopt ze net door de hal. Ze heeft duidelijk op het terras gelegen want een dun laagje zweet bedekt haar lichaam. Haar lichtgele bikini steekt prachtig af tegen haar donkerbruine huid.
Ze loopt naar me toe, neemt mijn hoofd in beide handen en kust me op de mond. Even flitst haar tong langs de mijne, daarna laat ze me los.
Ik zet mijn tas en de boodschappen neer en laat me op mijn knieën zakken. Opnieuw pakt ze mijn hoofd en drukt mijn gezicht tegen zich aan. Zoals elke dag staat ze me toe haar heerlijke muskusgeur te ruiken, vandaag nog sterker aanwezig dan vaak omdat alleen haar kleine broekje tussen haar geslacht en mijn neus inzit. Zoals elke dag geniet ik intens van dit intieme moment.
‘Vertel het me eens.’
‘Vanmorgen kwam een nieuwe collega zich voorstellen. Ze was erg jong en beeldschoon. Haar kontje …. Ik had het zo graag willen kussen. Het zag er zo prachtig uit in haar strakke spijkerbroek.’
‘Werd je hard?’
‘Ja Lieve.’
‘Maar ben je niets vergeten?’
‘O ja …. haar borsten, ik mag niet alleen naar haar billen kijken, een vrouw is meer dan billen, het spijt me. Ik eeeeh, ik weet het niet, ze waren niet zo groot geloof ik. Ik herinner me wel tepels, ja, dat wel.’
‘Is dat zo. En verder?’
‘Verder niets. Maar tussen de middag heb ik op het terras beneden geluncht. Ik had geluk vandaag. Een meisje wandelde langs en een windvlaag greep haar rokje. Ze liep vlak bij me, ik kon haar lipjes duidelijk afgetekend zien in haar strakke witte broekje. Ze zag dat ik het zag. Ze werd niet boos of zo, ze keek eerder of ze niet anders verwacht had.’
‘Natuurlijk.’
‘Ik was daar zo opgewonden van geraakt dat ik vanmiddag even naar het toilet ben geweest en met mezelf heb gespeeld. Ik ben niet klaargekomen, dat lukte me niet.’
‘Natuurlijk kon je je weer niet beheersen. Maar ik ben blij dat je er steeds meer moeite mee krijgt om jezelf te gerieven zonder dat ik daar op toezie. Nog meer?’
‘Nee Jane.’
‘Ga je maar douchen dan, want ik kan je ruiken.’
Ik maak met flink wat tegenzin mijn gezicht los van haar onderbuik, sta op en loop naar de badkamer. Zoals gebruikelijk loopt Jane met me mee en kijkt toe hoe ik me uitkleed, terwijl ze vertelt van haar werk die dag.
Ik kleed me uit tot op mijn soms pijnlijk strakke lichtroze onderbroek en ga rechtop staan. Het is me nog altijd een raadsel waar ze die dingen koopt. Ik weet wel dat ik me altijd ongelooflijk geneer als ik in een kleedkamer mijn broek uittrek. Niet zelden wordt erom gelachen ook.
‘Hmmmm, alweer flink gevuld zie ik. Trek maar uit en geef hem dan maar aan mij.’
Ik stroop het ding naar beneden en bied het haar aan. Ze vouwt het open en controleert de binnenkant.
‘Ja, je hebt nogal wat voorvocht afgescheiden zie ik. Maar verder is ie keurig schoon. Complimentje.’
Ze maakt me trots. Vroeger mankeerde daar nog wel eens wat aan maar sinds Jane mij leidt ben ik altijd spic and span. Veel slanker dan vroeger ook en goed getraind. Dat moet ook wel want zij komt nooit een grammetje aan, maar ik moet behoorlijk werken om al die calorieën van de flinke maaltijden die zij altijd bestelt weer kwijt te raken.
Stel je voor, ze heeft me zelfs zover gekregen dat ik gel in mijn haar smeer. Ik vind het nog altijd smerig maar ze moet niets hebben van het ouderwetse kapsel waarmee ik altijd rondliep. Een modern fris koppie moet ik hebben, een lekker lijf waarvan ze kan genieten. Geurtjes zijn me verboden, ik moet altijd naar mezelf ruiken, maar wel fris natuurlijk.
Even speelt ze met mijn pik. Sinds ik gladgeschoren ben kan ze er helemaal nauwelijks meer afblijven.
‘Toe maar, snel douchen, want ik heb trek.’
Ze kijkt nog even toe hoe ik me was en verdwijnt dan weer naar buiten.
Na het douchen trek ik snel mijn huiskledij aan: een strak wit t-shirt dat mijn borstspieren goed laat uitkomen en een speciaal geprepareerde witte korte broek. Die is iets te klein, spant dus strak om mijn billen en de voorkant bevat een opening voor mijn lul. Ik draag daarbij altijd een wit riempje rond de basis van mijn lul en onder mijn ballen door, zodat haar hele speelgoedje flink in het zicht en goed voor de greep hangt. Ze wil graag dat ik dan tevens zorg dat de boel een beetje glimt en dat mijn voorhuid teruggetrokken is. Glimmende lullen met glimmende eikels, daar houdt ze van zegt ze altijd.
Ik ga snel aan de slag in de keuken. Binnen een half uur heb ik een heerlijk maaltje klaar.
Ik laad de boel op een dienblad en loop ermee het terras van ons penthouse op. De laatste tijd heb ik er wat moeite mee om zo buiten rond te lopen. Vroeger hadden we geen overburen, kon niemand ons zien. Maar sinds we hier zijn gaan wonen wel. Schuin tegenover ons, maar gelukkig niet in onze zon, staat een flat, twee keer zo hoog als het appartementengebouw waarin wij wonen. Een tijdje geleden heb ik daar eens met de kijker naar gekeken zonder dat iemand me zag en ik zag zeker drie telescopen die op ons huis waren gericht. We hebben ook nooit de gordijnen dicht dus ik denk dat er voor de liefhebber wel zo af en toe wat te zien valt. Achter één van die telescopen stond een blonde vrouw mijn richting uit te kijken. Ik meldde het aan Jane en ze nam met een brede grijns meteen de kijker van me over.
Die grijns werd een schaterlach. Toen ze eindelijk uitgelachen was vertelde ze me dat dat nou toch ook toevallig was. Dat was een collegaatje van haar. Leuke meid wel. Misschien moest ze die maar eens uitnodigen als ze zo geïnteresseerd was. Ik moet bleek weggetrokken zijn want ze keek me genietend aan. We zijn nog niet toegekomen aan het delen van mijn submissie met anderen, maar ze heeft me altijd duidelijk gemaakt dat het eens zal gebeuren, waarschijnlijk eerder vroeg dan laat.
Ik kniel naast Jane en houd haar haar dienblad voor. Ze pakt het aan en noemt me een lieve jongen. Ik mag op de stoel naast haar ligbed zitten en we eten gezamenlijk en praten genoeglijk over koetjes en kalfjes. Ik vertel haar ook van een paar moeilijke klussen die de volgende week op me wachten en ze helpt me met het vinden van mogelijke oplossingen. Zij op haar beurt vertelt over een probleem waarmee ze vandaag werd geconfronteerd en ik ben blij als ik kan zeggen dat ik daar wel een verklaring voor heb. Ze is het met me eens en geeft me een zoen.
‘Als ik jou toch niet had……’ fluistert ze in mijn oor.
Ik deel haar mee dat ik de week daarna voor enkele dagen weg moet. Natuurlijk wil ze weten waarheen en met wie en wat we gaan doen. Ze kijkt me doordringend aan als ik zeg dat ik met Christina zal gaan, één van mijn mede-vennoten. Christina is een mooie, daadkrachtige, ja op bepaalde punten veeleisende vrouw en, tja, natuurlijk weet Jane dat ik daar een zwak voor heb.
‘Maak je geen zorgen, Jane, ahum, ze weet wel beter dan iets met me te beginnen. Maar natuurlijk zal ik wel genieten van haar strakke mantelpakjes en haar doordringende vrouwelijkheid.’ Ik bloos, voel ik.
‘Dat mag, jongetje, dat weet je. En natuurlijk blijf je van haar af, dat weet ik ook. Maar ik wil wel een verslag van al je vunzige gedachten. Vergeet er geen!’
‘Natuurlijk Jane, ik zal mijn best doen. Ik zal je elke avond een verslagje mailen. Van al mijn zonden, zoals je altijd van me krijgt.’
Ik leid haar gedachten af door haar te vertellen dat ik voor aanstaande oktober een twee-weekse vakantie heb geboekt naar een tropisch eiland. Ze slaakt een kreetje van genoegen als ik haar vertel welke mate van privacy we daar zullen hebben. Ik zie haar gedachten tollen als ze plannetjes begint te maken voor alle mogelijk vormen van misbruik van haar speeltje. Natuurlijk begint mijn pik daarvan te stuiteren en natuurlijk ziet ze dat ook direct. Er komt zelfs een flinke bel voor-vocht tevoorschijn en zonder dat ze wat hoeft te zeggen haal ik die daar met mijn wijsvinger af. Ik lik mijn vinger onder haar waakzame ogen zorgvuldig schoon en ze glimlacht tevreden. Ik weet dat ik zojuist weer wat straf gescoord heb en ik probeer niet al te indringend te raden naar wat ze voor me in petto zal hebben. Maar toch vormt zich opnieuw een druppel, met hetzelfde gevolg. Inmiddels lacht ze haar tanden bloot.
We spreken af wat we morgen gaan doen. Het weer zal morgen veel minder zijn dus we kiezen voor uitslapen, ’s middags wat kleren kopen voor haar en ’s avonds naar het theater. Dat laatste stond natuurlijk al vast, want voor die kaartjes heb ik aardig moeten knokken.
Ze draagt me ook een paar klusjes op voor als ik klaar ben met opruimen van de etensboel.

Het laatste klusje is op het terras. Eén van de windschermen is wat losgewaaid en het glas rammelt soms in de sponning. Jane houdt van perfectie en ik ben blij dat ik handig genoeg ben om ook deze kleine ergernis voor haar weg te nemen.
‘Wat sta je daar nou te wiebelen, André? Gun je nou gewoon even de tijd voor een plasje, dat klusje loopt niet weg.’
Natuurlijk heeft ze gelijk en ik vraag haar om toestemming voor mijn badkamergebruik.
‘Hihi, eigenlijk zou ik je dat nu weer moeten weigeren natuurlijk, maar vooruit, je hebt zo lekker voor me gekookt dat mijn goede bui nauwelijks stuk kan.’
Energiek staat ze op en gaat mee want ze vindt het fijn om te kijken hoe mijn pisbuis zich opent en te voelen hoe de urine door mijn lul stroomt. Van al dat geklater moet ze vervolgens zelf ook. Enkele ogenblikken kijkt ze me diep nadenkend aan en ze eert me dan nog meer door me toe te staan op een handdoek op mijn rug in de badkamer te gaan liggen en rechtstreeks in mijn mond te plassen. Ze weet dat niets me meer intens tot het besef brengt dat ik haar eigendom ben en dat ze op elk moment naar goeddunken met me kan handelen.
De handdoek is niet nodig want ze heeft goed leren mikken en ik mis geen druppel. Ze veegt haar vagina aan mijn gezicht af en daarna mag ik haar schoonlikken. Ik begrijp niet waar ik dit allemaal aan te danken heb, het is veel te lang geleden dat ze me dit toestond. Maar vragen komen later wel natuurlijk, al was het alleen al omdat niets van mijn gedachten voor haar verborgen mag blijven. Ik weet dat ze het me geduldig uit zal leggen maar ook zal zeggen dat wij mannetjes zo makkelijk tevreden te houden zijn. Dat is echter later, op dit moment geniet ik alleen, van haar smaak, van haar geur en de warmte van haar heerlijke lippen, mijn gezicht bij het brandpunt van al haar vrouwelijkheid. Ik eer haar altaar en ben haar zo dankbaar dat ze me zo vaak toestaat dat van nabij te aanschouwen, want ik mag van haar kijken wat ik wil als ik haar dien.

Terug op het terras zet ze de rugleuning van haar ligstoel wat rechter op en ze draagt me op voor haar te komen staan, mijn benen aan weerszijden van de stoel, naast haar borsten, haar favoriete speelgoedje vlak bij haar gezicht, bengelend, klaar voor haar grijpgrage handen.
Zeker een half uur speelt me met mijn lul en ballen. Ze bekijkt wat eens mijn mannelijke trots was maar nu haar eigendom is alsof het nieuw voor haar is. Ze bevoelt en betast, ze kneedt, wrijft, schudt, rolt en god mag weten wat ze allemaal nog meer doet. Ze besnuffelt me als een hondje, likt een paar keer de steeds opkomende bolletjes vocht van mijn opening en neemt mijn eikel zelfs een poosje in haar mond, terwijl ze haar tong erover heen laat kronkelen.
Als ze merkt dat ik steeds meer op mijn tenen ga staan houdt ze even op, kijkt me in de ogen en vraagt: ‘Je beheerst je toch wel hè?’
‘Met moeite, Lieve, met grote moeite.’
‘Nou, ik zou het toch nog maar even volhouden als ik jou was.’ Natuurlijk hoeft ze niet dreigend te klinken, de boodschap komt wel over, was ook niet nodig, want ik ken mijn rechten en plichten.
Ik moet het dan nog geruime tijd verduren voordat ze zich wat onderuit laat zakken, één arm achter haar hoofd legt en dan alleen nog met haar vingertoppen het spul wat in beweging houdt.
‘Lieve?’
‘Ja?’
‘Ik hou het niet meer.’
‘O jawel hoor, dat kun je best.’ en ze trommelt rustig verder tegen de achterkant van mijn zak.

Als de zon de horizon nadert gaan we naar binnen. Ik moet me uitkleden maar wel het riempje laten zitten. Zij trekt haar bikinibroekje uit en houdt het nog even vast terwijl ik een deken op de bank leg want blote billen op een leren bank zijn niet zo fris.
Ze geeft me haar broekje en draagt me op het schoon te likken zodat ze het morgen weer aankan als het gedroogd is. Ze kijkt waarderend toe hoe ik haar kruisje besnuffel. Ze weet dat haar broekjes me geil maken. Dat is een echte fetish van me. Die geur, die intimiteit, de zachtheid van die stoffen. Zowel het broekje zelf als de gedachten aan hoe het haar lichaam heeft omsloten doen mij altijd onmiddellijk druipen van genot. Ze weet natuurlijk dat ik in het verleden vaak de slipjes van mijn vriendinnen achterover heb gedrukt zodat ik nog van ze zou kunnen genieten als ze weg zouden zijn. Ik bewaarde ze zelfs in afgesloten plastic zakjes, om de geur maar zo lang mogelijk vast te houden. Ik heb wat keren met zo’n broekje over mijn hoofd, het plekje waar het kutje de stof had geraakt exact voor mijn neusgaten, staan rukken als een bezetene, diep snuivend en in no-time mijn hoogtepunt bereikend. Volstrekt kon ik me dan niet beheersen, geen moment het genot rekken. In één ‘ruk’ door naar het orgasme, dat naar ik nu weet zoveel intenser en dieper kan zijn.
Het was één van de eerste echt erge dingen die ze me heeft laten bekennen. Ik schaamde me zo en zij genoot tegelijk nog veel meer van haar groeiende inzicht in de diepere krochten van mijn psyche. Later heeft ze me wel eens verteld dat niets haar meer opwindt dan het ontrafelen van de primitieve wegen en natuurlijk de onafwendbare dwangmatigheid van de wijze waarop mannen met hun lul denken.
Een beetje gemeen voelt ze zichzelf natuurlijk wel. Ondanks alles voelt ze een grote afkeer bij de gedachte dat ze zelf een met vaginale sappen bezwangerd kruisje zou moeten likken. Ja, niet alleen likken, maar zelfs schóónlikken. Ook al kent ze me goed genoeg om ook te weten dat ze mij eigenlijk alleen maar een plezier doet. Maar toch, ondanks al haar psychologische inzicht wint haar eigen afkeer het van het feit dat ze me nu alweer een gunst verleent. Ik moet haast glimlachen om dit besef dat ze me niet helemaal heeft waar ze me denkt te hebben, maar ik pas wel op om dat echt te doen.
Op mijn knieën in de badkamer kwijt ik me nauwgezet van mijn taak, terwijl zij zich doucht. De geuren en de zilt-zoete smaak, in combinatie met de aanblik van haar naakte, van het water glimmende lichaam brengen mij op het randje van klaarkomen, zonder dat iets of iemand me aanraakt. Nooit had ik dat voor mogelijk gehouden, maar ze heeft me dat al zo vaak laten ervaren met haar manipulaties van mijn geest, dat het, als het niet zo heerlijk was, bijna gewoon zou worden. Bijna.

Later op de avond mag ik ook nog haar heerlijke vagina likken terwijl ze tv kijkt. Ze geniet van een afschuwelijk drama van allemaal knappe mannen die strijden om een vrouw. Ze weet dat ik dergelijke draken van films verafschuw maar daar trekt ze zich niks van aan. Als ik het vraag mag ik wel het nieuws zien, of voor een spannende film liggen, maar meestal bepaalt zij wat we zien zoals ze vrijwel alles bepaalt wat we doen. Onze relatie is geen democratie, maar aan algehele slaafsheid heeft ze eveneens een hartgrondige hekel, dus ze verwacht niet alleen mijn mening te horen maar verlangt dat zelfs. Maar zo ’s avonds op de bank kan ze tamelijk egoïstisch worden. Niet dat ik daarmee zit hoor. Ik lees graag als we niet praten, of doe een dutje met mijn hoofd op haar schoot.
Maar al bij de eerste liefdesscène van die vrouw, die er goed uitziet, dat moet ik toegeven, met zo’n donkerharige glijer, begint ze te wiebelen. Het duurt daarna niet echt lang voor ze haar benen spreidt en mij opdraagt haar kutlikkertje te zijn. Dat woord zou ik nooit mogen gebruiken, maar zij doet dat soms wel en ik kan eraan merken dat ze geil is geworden. Voordat ik me tussen haar benen buig zie ik nog net hoe die kwal op de tv de borsten van de hevig zuchtende vrouw aflebbert. Dat kan ik honderd keer beter denk ik nog, maar dat laat Jane kennelijk koud.
In het uur dat die tv-dame nog nodig heeft om een keuze te maken (waar ik al na één minuut wist dat als die kerels achter mijn dochter aan zou zitten ik ze binnen de minuut in de haven zou flikkeren) breng ik mijn Lady Jane niet minder dan drie maal tot een zinderend hoogtepunt. Mijn exploratie van haar lekkerste plekjes stopt alleen maar omdat de film ten einde is, niet omdat ze er al genoeg van heeft. Maar de violen, die al de hele tijd overuren maakten, gaan nu zo tekeer dat ik niet eens hoef om te kijken om te weten dat ze zojuist voor het altaar hebben gestaan en de zonsondergang tegemoet varen. Nooit zal ik kunnen begrijpen hoe het kan dat zo’n intelligente vrouw van zulk soort pulp houdt, maar ja, een vergelijkbare mening heeft zij van mijn aktiefilms.
Maar goed, het doet haar wel besluiten om nog eens diep te kreunen en dan mijn hoofd te pakken en het uit haar kruis weg te trekken. Mijn gezicht zit onder haar sappen en ze spint van genoegen als ze dat ziet.
‘Dat heb je weer eens lekker gedaan. Daar kan toch geen vibrator tegenop. Ik zou ze weg kunnen gooien, als ze niet zo lekker in dat smalle kontje van je pasten.’
Ze laat me opstaan en geeft een waarderend kusje op mijn vuurrode eikel. Ze laat niet na ondertussen mijn ballen stevig samen te knijpen. Haar beloning valt zo wel wat weg onder die pijnscheut, maar smaakt toch nog zoet genoeg.
‘Kom, ik ga je straffen voor vandaag.’



gebruik onderstaande link om naar deel II te gaan


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Marny
Bevlogen lid
Inlognaam: Marny

Bericht Nummer: 131
Aangemeld: 06-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 april 2005 - 07:16 pm:       

Veelzijdig



Met genoegen heb ik je verhaal gelezen, weer zo anders dan je verhalen hiervoor. Ik ben blij dat je niet alleen andere schrijvers aanmoedigt om diverse verhalen te schrijven, maar ze ook zelf schrijft. Je bent een veelzijdig schrijver geworden.
Ik ben werkelijk benieuwd naar wat je hierna gaat verzinnen.

knuffie Marny


Soms mag een fantasie een fantasie blijven.

 

anima
Bevlogen lid
Inlognaam: Anima

Bericht Nummer: 90
Aangemeld: 08-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 april 2005 - 09:10 pm:       

Ideale mix



Beste Janneman,


je verhaal heeft me zeer verheugd. Zoals Marny zegt, breng je je eigen theorie nu (opnieuw) in de praktijk.
Daarnaast is het opwindend op een niet-ranzige manier, liefdevol en aftastend speels. Wegdromend en glimlachend heb ik dit tedere en zinnenprikkelende zomerbeeld tot mij genomen.
Gewoonweg Mooi!


Liefs,
Anima.


"Sta op", sprak Hij, "opdat je voor Me kan knielen."

 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 62
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 20 december 2006 - 04:56 am:       

Je overtreft hier mijn stoutste verwachtingen Janneman



Woow Janneman, je verhaaltje hier overtreft mijn stoutste verwachtingen van jou. Nu ik het helemaal gelezen heb, weet ik dat je ook in een één-op-één verhaaltje nog steeds fantaseert over de betrokkenheid van meer dan één vrouw. Dat leer ik al vrij in het begin van de tekst, bij het volgende zinnetje : “Toen ze eindelijk uitgelachen was vertelde ze me dat dat nou toch ook toevallig was. Dat was een collegaatje van haar. Leuke meid wel. Misschien moest ze die maar eens uitnodigen als ze zo geïnteresseerd was”.
Lekker hè, zo begluurd worden door een vrouw, met een telescoop nog wel ?

Een volgend lekker moment is als je naast haar gaat staan terwijl ze op het dakterras in een ligstoel met je edele delen wil spelen en je verbiedt om klaar te komen. Vond je dat echt lekker ? Ik kan me wel voorstellen dat het vreselijk veel pijn aan je ballen gaat doen na een tijdje, als je zo opgewonden bent, maar niet mag komen. Ik heb toch ooit eens zo’n vriend gehad die altijd enorm veel pijn aan zijn ballen kreeg als hij nog maar gewoon een uurtje bij me thuis was. Toen ik het eenmaal wist, hij had het me met een van pijn vertrokken gezicht uitgelegd dat hij zoveel pijn kreeg en ik zag ook dat hij niet meer normaal kon lopen en echt heel veel afzag hiervan, heb ik hem dan wel van zijn probleem afgeholpen. Ik heb naar zijn ballen gekeken toen, nadat ik gevraagd had of dat mocht, en die waren echt helemaal gezwollen en uit de normale vorm doordat ze zo gekneld zaten in zijn jeans. Ik voelde me wel wat geflatteerd dat ik zo’n effect op iemand kon hebben, heb hem geholpen zijn kleren uit te doen en hem op zijn gemak gesteld. Daarna heb ik hem toegelaten mij in mijn intussen nat geworden poesje te nemen, wel met een condoom natuurlijk, want zo goed kende ik hem niet. Na enkele keren bij mij op bezoek geweest te zijn werd die pijn ook telkens minder en daarna verdween het volledig, het kwam omdat hij al heel lang niks meer gedaan had natuurlijk.

En heb je dan al gedaan met je opwindende verhaal vol verrassingen ? Nee hoor, want dan schrijf je dit : “Ze geeft me haar broekje en draagt me op het schoon te likken zodat ze het morgen weer aankan als het gedroogd is. Ze kijkt waarderend toe hoe ik haar kruisje besnuffel. Ze weet dat haar broekjes me geil maken. Dat is een echte fetish van me. Die geur, die intimiteit, de zachtheid van die stoffen. Zowel het broekje zelf als de gedachten aan hoe het haar lichaam heeft omsloten doen mij altijd onmiddellijk druipen van genot. Ze weet natuurlijk dat ik in het verleden vaak de slipjes van mijn vriendinnen achterover heb gedrukt zodat ik nog van ze zou kunnen genieten als ze weg zouden zijn”.
Die vrouw behandelt je echt als haar schoothondje, niet waar ? Dat ze je ‘fetish’ kent en je toestaat om haar slipjes schoon te likken. Wat lekker moet dat zijn voor haar, om te weten dat jij je daarbij amper kunt beheersen en zo verslingerd raakt op haar slipjes. Hoe vertederend. Ze kan je zelfs haast laten klaarkomen door je ‘geest te manipuleren’ ? Wat moet dat een overweldigende ervaring zijn geweest voor jou. Dat die vrouw zo’n inzicht in je had, en zo’n macht over je lichaam en geest verkreeg.

Daarna doet ze wel iets dat ik veel minder lief vind : ze slaat op je ballen met een liniaal totdat je het haast niet meer uithoudt van de pijn en bijna flauwvalt. Dat zou ik nooit doen hoor, Janneman ! Moest ik het zien gebeuren, dan zou ik haar misschien wel slaan, als ze dat met je zou doen. En die liniaal in haar kontje steken.
Oooh, en daarna ondervraagt ze je ook nog over wat je daarbij voelde, het gemene wicht ! Ik zou haar wel eens een lesje leren. Ben ik misschien een beetje jaloers ? Wat schrijf je toch opwindende verhalen, daardoor komt dat natuurlijk allemaal.

Nee, dan vind ik de scène met het verkoopstertje wel veel opwindender : hoe ze je laat voelen voor wie het cadeau bestemd is en het ook aan de verkoopster meedeelt, zodat die je staat aan te lachen (of uit te lachen?). Dat is nog wel iets hitsigs om te doen, ja, een man lekker beschaamd zetten, in een sexboetiek dan nog wel.

In mijn andere reactie, op je andere tekst in dit subforum, heb ik het volgende niet durven schrijven, maar je schrijft het hier wel zelf : “Wat ze ook erg leuk vindt is me met iets in mijn kont gestoken te laten rondlopen. Wat me dan altijd nog het meeste dwars zit is mijn kloppende erectie, waardoor niet duidelijker kan zijn dat die vernedering, die onderwerping mij meer opwindt dan wat ook”. Ik vind dat je het heel goed omschrijft hier. Je vindt het lekker en opwindend om vernederd te worden. Ik wed dat je dat veel lekkerder vindt dan pijn hebben op zich, als ze je slaat met die liniaal bijvoorbeeld. En schijnbaar is ook zij eerst begonnen met haar vingers, om die bij volgende gelegenheden te vervangen door iets anders. Zou er in mij ook een meesteresje schuilen misschien ? Vreemd toch, ik heb daar nooit zo bij stilgestaan.

Toch heeft ze je ergens wel gelukkig doen voelen, want je drukt hier volledig de gevoelens uit waar elke vrouw naar verlangt, en elke man eveneens :

“Ik ben geborgen en voel me beschermd en volkomen verzorgd en veilig”. Als dat waar is, dan vergeef ik het haar misschien nog wel van die liniaal. Ik heb de indruk dat je zeer gelukkig bent met haar. En dat vind ik heel goed. Lekker ook, dat je jezelf met haar toestemming mag afrukken terwijl zij toekijkt. Dat zal je een groot gevoel van bevrediging gegeven hebben neem ik aan.

Ik ben heel erg lovend geweest over je verhaal hier, en dat is terecht. Er is echter één ding dat ik denkelijk nooit zou doen en ook zeker niet zou willen ondergaan : in mijn mond laten plassen is iets wat ik nog nooit gedaan heb en denkelijk ook nooit zal doen. Toch ben ik niet vies van een spelletje rond het toilet, als je dat soms denkt. Ik kan goed begrijpen dat ze je wilde bekijken. Zelf vind ik het ook opwindend om andere vrouwen een plasje te zien maken, bij mannen heb ik dat veel minder. Ik weet niet hoe dat eigenlijk komt. Ik ben een stout meisje, maar in sommige opzichten wel heel fatsoenlijk. Het moet een leuk spel blijven, zoiets. Naar elkaar kijken is altijd wel leuk.

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 204
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 20 december 2006 - 07:38 pm:       

Openhartig



Lieve Stefanie,

Ik heb er eerst eens de hele dag over nagedacht. Wat moet een mens op zo'n reactie antwoorden? Moet er überhaupt wel een antwoord komen? Moet ik niet deemoedig zwijgen als een vrouw zo tegen me spreekt?
Ik kan het toch niet laten. Ik heb erg genoten van je verhaal en ook van de vorm waarin je het gegoten hebt. Mij aanspreken alsof het zo gebeurd is, erop reageren alsof je er invloed op zou kunnen uitoefenen. Werkelijk heel aangenaam.
Sta me toe twee dingen van een klein commentaar te voorzien.
Dat idee van het meenemen naar een sex-boetiek kwam van een hele lieve vriendin van mij. Zij had altijd de vreselijkste plannen met haar toenmalige slaafje. Echt vreselijke, dan was dit nog één van de milde. De arme stakker. Dus: alle glorie naar haar.
En dan dat plasje in de mond. Het staat je tegen. Ik moet je zeggen dat er wel meer dingen in mijn verhalen staan die mij persoonlijk tegenstaan. Maar dat plasje zie ik altijd als een hele sterke metafoor voor ultieme macht. Stel je voor dat je zelf een subje hebt en dat die dat moet toelaten..... Kijk, daarom staat het er.

Maar echt het allermooiste zinnetje in je verhaal was dit zinnetje: 'heb ik het volgende niet durven schrijven'. Hahahaha. Is er IETS dat jij niet durft te schrijven?

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 66
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 22 december 2006 - 12:19 am:       

Wat ik niet durf schrijven



Ja natuurlijk zijn er tal van dingen die ik niet durf schrijven. Ook ik heb mijn grenzen hoor. Er staan zelfs op deze site heel wat verhalen die ik nooit zou schrijven of wel helemaal anders.
En als je op andere sites gaat kijken...brrr, nee, dat zou ik niet in mijn hoofd krijgen, om zo'n dingen op het net te schrijven.

Gelukkig schrijf ik ook weinig taalfouten, die durf ik ook niet goed schrijven.

 

knaapje
Beginnend lid
Inlognaam: Knaapje

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 08-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 14 juni 2009 - 03:49 pm:       

Zo ons.



"Zo ons."
Dit was het eerste wat ik tegen mijn Meesteres en levenspartner zei nadat ik de laatste woorden voorgelezen had.
Het had een dag uit ons leven kunnen zijn, met dit verschil dat ik geniet van anale penetratie en dat voor mij een orgasme zeer uitzonderlijk is daar ik een kuisheidsgordel, CB6000, draag en deze alleen af mag doen voor Haar genot, uiteraard zonder orgasme. De zaadlozingen ziet Zij wel in mijn, Haar oude, slipjes verschijnen.


Met veel genoegen gelezen, dank je wel.


knaapje, eigendom van Meesteres A.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: