home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
brava


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op woensdag 06 april 2005 - 01:46 am:       


Ik doe wat hij wil


Ik doe wat hij wil




Het was zover, de dag was aangebroken. Vandaag zou het gaan gebeuren. Ik zou me totaal overgeven aan mijn partner Luc. Hij mocht vandaag met me doen wat hij wilde zonder weerwoord of wat dan ook van mij. Ik zou gewoon doen of ondergaan wat hij wilde. Ik vond het zeer spannend. Toch voelde ik me een beetje ongemakkelijk, maar afspraak is afspraak.

We kenden elkaar al 5 jaar en woonden al bijna 2 jaar samen.
Op een van de eerste avonden die wij alleen waren zei Luc dat hij me wat moest vertellen. Hij vertelde me over zijn fantasieën waarin hij mij graag zou vastbinden en dan zo sex met me hebben. Ik schrok er behoorlijk van. Hij wilde me van kop tot voet aankleden.
Ik vond dat ook geen leuk idee. Ik zou dan niet meer herkenbaar zijn. Dus kon het net zo goed ook met een andere vrouw. Maar dat idee, met een andere vrouw, vond ik nu ook weer niet zo geweldig.
Luc verzekerde me dat het alleen om mij ging. Dat hij MIJ in mijzelf opsloot zodat me niets anders overbleef dan met mij zelf en mijn genieten bezig te zijn. Ik vond het nogal pervers, eng en hoogdravend. Hij zou me tot niets dwingen en mocht het zover komen dat we met zijn fantasieën aan de slag gingen dan kon ik altijd aangeven wanneer ik het genoeg vond en wilde stoppen. Dit stelde me weer wat gerust. Mij pijn doen was niet zijn doel. Er zou altijd respect zijn en hij zou me nooit vernederen.
Uiteindelijk heeft hij me weten over te halen om mij eens naakt vast te binden en sex met me te hebben.
Ik moet zeggen dat viel reuze mee, om niet te zeggen dat ik er zeer van genoten heb.
Van te voren had ik nog mijn bedenkingen. Stel er zou wat gebeuren met Luc en ik zou niet loskomen?
Nou Luc zorgde er voor dat er altijd wel een mogelijkheid was om me te bevrijden. Een mes, schaar of tijdslot was altijd wel in de buurt. Zo verdween ook langzaam de angst van wat als.... Bovendien was ik steeds weer verrast wat hij nu weer verzon en hoe intensief hij mij kon laten genieten. Dat mij laten genieten was een van de belangrijkste zaken waar hij mee bezig was.
Een paar keer per jaar kon ik het opbrengen om met zijn fantasieën mee te gaan en dat ging me steeds beter af omdat ik hem steeds beter leerde kennen en wist dat hij te vertrouwen was. Bovendien was het steeds genieten! Ja, pijn deed het wel eens maar zodra ik dat aangaf werd er iets aan gedaan. Meestal zei ik er niets van omdat dat beetje pijn gemakkelijk te verdragen was of me zelfs een kick gaf. Een keer vroeg ik zelf om op mijn borsten geslagen te worden. Luc deed het maar in mijn ogen te voorzichtig. Hij wilde mij niet pijn doen.

Een half jaar voor deze dag vroeg hij me of ik eens een dag lang dat wilde doen wat hij wilde, zonder de mogelijkheid te hebben nee te zeggen.
Ik wilde weten wat hij dan ging doen. Dat vertelde hij niet, dat zou ik terplekke wel merken, bovendien was het verrassingseffect er dan af.
Met kriebels in mijn buik probeerde ik nog wat informatie van hem los te krijgen. Dat lukte maar mondjesmaat. Luc vertelde dat hij dat half jaar nodig had voor voorbereidingen.
Ik vond een dag lang en stelde voor het te beperken tot een middag en avond. Hiermee ging hij akkoord. Bovendien, ik kon me tot de dag vantevoren nog bedenken en de zaak afblazen.
Ik was meer dan gerust gesteld. Afblazen, nee dat zou ik nooit doen. Ik was veel te nieuwsgierig!
Bovendien gold ons stopwoordje, 3x hetzelfde herhalen. Een hoofdbeweging, een woordje, tikken met hak, knippen met de vinger etc. Als dat 3x herhaald werd dan was het direct afgelopen. Het wederzijds respect en vertrouwen zorgde ervoor dat dit ook werkte en dat er geen misbruik van gemaakt werd.

Een paar dagen later vroeg Luc of we mijn maten konden opnemen en een afdruk konden maken van mijn gezicht. Waarvoor wilde ik weten. Voor de voorbereiding voor die dag was het antwoord en daar moest ik het mee doen.
De maat nemen was snel gezegd. Hij had een briefje waar ik weet niet hoeveel te nemen maten op stonden van enkel tot kruin. Deze werden een voor een genoteerd. Omtrek hoofd, omtrek enkels, polsen ellebogen, knieën, taille, borsten enz. Gewoon alles.

Daarna de gipsafdruk van mij gezicht. Daar had ik niet bij stilgestaan. Met gips.
Ik moest op het bed waar wat plastic overheen lag gaan liggen en mijn schouders vrij maken. Het was die dag beslist niet koud en kleedde me geheel uit. Dat hoefde nu ook weer niet vond Luc. Jawel vond ik, ik wil geen gips op mijn kleren....en dan kun je wat met me spelen dacht ik er achteraan.

Eerst moest ik een badmuts op. Het gezicht werd met vaseline ingesmeerd. Dan kwam er koud gips op. Ik rilde een beetje. Luc vertelde dat hij er ook nog verband in verwerkte voor de stevigheid. Mijn neusgaten werden opengehouden met buisjes. In ademnood ben ik niet gekomen.
Wat ik hoopte gebeurde. Tijdens het uitharden van het gips begon Luc mij te strelen en smeerde het gips tot over mijn borsten. Tijdens het uitharden werd het gips aangenaam warm. Dat gebeurde ook in mijn schaamstreek, maar dan als gevolg van Luc zijn verwennerij. Helaas bewoog ik daardoor wat veel waardoor de gips over mijn borsten brak.

De tijd vloog om. het gips is al hard hoorde ik Luc nog zeggen. Nu al dacht ik. Hij wilde het gips afnemen maar ik weerde zijn handen af en plaatste ze weer op mijn genotsplekjes. Hij begreep het en we zijn nog wel even doorgegaan..
Kletsnat van zweet en niet alleen van zweet was ik toen de gips van mijn gezicht afgehaald werd.
Op de vraag waarvoor die afdruk nodig was kreeg ik slechts een glimlach te zien..

De tijd verging en ik merkte niets meer van voorbereidingen. Eens vroeg ik er na. Ik hoefde er niet alles van mee te krijgen was het antwoord. Daarmee moest ik het dan weer doen.
Ons leven ging gewoon zijn gang met nog af en toe een bondage avond. Die waren niet zo geweldig als anders. Ik was er niet voor de volle 100% met de gedachte erbij. Luc merkte het en wees me weer eens op de afspraak.

Op een dag vertelde Luc dat hij klaar was met zijn voorbereidingen. De dag kon nu ieder moment plaatsvinden. Als ik wilde zelfs vandaag. Ik wist dat het er aan stond te komen maar het overviel me toch. Ik was op van de zenuwen. Waarom wist ik niet. Ik vertrouwde Luc voor de volle 100%. Er zou altijd een uitweg zijn dus wat kon mij gebeuren? Tot nu toe had ik alles fijn gevonden en had nog nooit een spel hoeven af te breken. Hooguit een keer toen een en ander strakker kwam te zitten dan gepland. Maar toen dat aangepast was gingen we gewoon verder.
Ik heb toen voor de volgende zaterdag middag gekozen. Niet te lang vooruit maar lang genoeg om me er mentaal op voor te bereiden.

's Avonds van te voren vroeg Luc nog of ik er mee wilde doorgaan. Onvoorwaardelijk luisteren! Ja natuurlijk floepte ik eruit, nog voordat hij het uitgesproken had.
De dag was aangebroken. Wat was ik zenuwachtig en opgewonden. Luc merkte het en vroeg of we nog boodschappen moesten doen. Ja dat moest maar ik wilde eigenlijk niet. We zijn dan toch maar gegaan. Ik was nog aanhankelijker dan normaal en Luc merkte het en glimlachte.

Thuis werd alles tergend langzaam alles opgeruimd en toen ik dacht dat we konden beginnen ging Luc nog het gras maaien. Gras maaien! Terwijl ik zo opgefokt was! Maar ook die tijd ging voorbij.
Na afloop liet hij me weten dat hij zich nog even zou wassen en dan konden we beginnen.
Na een half uur, waarin de tijd niet om leek te gaan werd ik geroepen. Ik kon komen.

Ga je eerst maar wassen liet Luc me weten. Zo snel ben ik nog nooit klaar geweest.
Toen naar onze speelkamer.
Er lag een stapel kleren op het bed. Die moest ik, en alleen die, aandoen. Naakt als ik was, was dat geen probleem.
Eerst een doorzichtig nylon kousachtig pakje dat van voet tot decolleté en weer tot de polsen reikte. Alleen het kruis was open.
Leuk, zwart en glad. Dat beviel me wel. Luc informeerde hoe het paste. Daarna laarzen tot over de kuiten met stevige hakken. Ja, je gaat er van alleen rechter door staan. Het waren niet de hoogste hakken die ik ooit gedragen had slechts een centimeter of 10. Ik moet zeggen ze zaten als gegoten. Ook nu weer informeerde Luc hoe ze pasten. Ik bekeek me in de spiegel en het beviel me wat ik zag en de blik van Luc sprak ook boekdelen. Het volgende kledingstuk was een korset. Ik schrok van het korset. Luc had dus daarvoor de maten genomen en het op maat laten maken. Ik had nog nooit zoiets gedragen en ik wist niet hoe strak het zou worden. Verder wist ik niet goed hoe ik het aan moest treken. Luc merkte het en hielp. Ik wilde zeggen niet te strak hè? Maar ik hield wijselijk mijn mond. Ik had een belofte gedaan. Aan de voorkant werd het korset gesloten met een soort van haken en ogen en aan de achterkant werden de veters aangetrokken. Aanvankelijk zat het los om me heen maar dat veranderde al snel. Vanaf het moment dat het overal aan lag moesten de veters steviger aangetrokken worden. Het had iets beknellends maar steeds heel even. Na een paar keer ademhalen had het korset zich aan het lichaam aangepast door dat het over het nylon van de body schoof en was er geen belemmering met ademhalen meer. Ik werd in een steeds rechtere positie gedwongen. Na een tijdje stopte Luc en informeerde weer eens hoe het ging. Nou het ging wel. Of ik het aankon als hij nog even door ging. Ik gaf te kennen dat dat nog wel kon. De veteropening was volgens Luc voor de helft gesloten en dat was voor een eerste keer meer dan genoeg, ondanks dat ik aangaf dat ik meer aankon.
Ja het zat het strak, daar zijn korsetten voor, maar om te zeggen dat het belemmerend strak zat, nee echt niet.

Ik kreeg de opdracht om nu alleen mijn ogen op te maken en ik moest niet te zuinig met de make-up zijn. Daar ging ik dan met korset en laarzen aan. Die nylon body kwam goed uit. Het korset schuurde nu niet langs mijn lichaam maar schoof over het nylon net als bij het snoeren van het korset. Na het opmaken moest ik me weer bij Luc melden. Hij keurde het en keurde het goed. Waarom toch alleen de ogen vroeg ik me af, maar durfde het niet hardop te vragen.
Terug in de speelkamer waren lange stretch handschoenen aan de beurt. Nu begreep ik het opmaken half. Met handschoenen opmaken gaat niet maar waarom ik me maar half mocht opmaken begreep ik nog steeds niet.
Na de handschoenen was er een leren kleed aan de beurt. De mouwen waren eng en de rits achter was alleen met hulp van Luc dicht te krijgen. Hij vertelde dat die jurk op het korset ontworpen was. Daarvoor moest het tot een bepaalde graad dicht gesnoerd worden. Het zat wel stevig maar om te zeggen onaangenaam? Nee dat niet. Weer informeerde Luc hoe het zat en of het ging.
Ook nu bekeek ik me in de spiegel. Ja ik kon me best bevallen. Een smalle taille, een sexy groot decolleté, de wijde rok van de jurk tot net onder de knie en mijn borsten kwamen steviger dan ooit uit. Alleen de handschoenen kreeg ik niet meer uit voordat de jurk uit was. Maar of dat een echt probleem was, was de vraag.

Het laatste kledingstuk wat er lag was een jas. Een lange zwarte jas. Luc hielp me in de jas. Je moest hem van voren met een rits dichtmaken en dan een flap er over met knopen. Zo leek het een gewone jas. De gecamoufleerde rits was wat zwaarder uitgevoerd en het was nog een hele toer om deze over mijn taille dicht te krijgen. Luc meende dat hij het korset toch nog iets strakker had moeten aantrekken. Het bovenste stuk werd open gelaten. Het zag geil uit. Hooggehakte laarzen wijde rok en smalle taille en een voor mij een diep niet alledaagse maar mooi decolleté. Niets ongewoons voor iemand die van leer houd dacht ik nog, alleen het half opgemaakte gezicht en het open kruis in de body buiten beschouwing gelaten.

Luc pakte me bij mijn smalle taille vast en trok me tegen zich aan. Er werd innig gezoend. Het wond me wel op om te zien hoe Luc nu op mij reageerde.
Na een tijdje draaide Luc me om en rommelde wat aan mijn elleboog. Zipp. en voor dat ik het wist aan de andere elleboog ook. De mouwen van de jas waren aan de bovenarmen van ritsen voorzien en waren nu aan de romp van de jas geritst. Ik kon alleen nog mijn onderarmen wat bewegen maar meer ook niet. Ik kon me nu ook niet zelf meer losmaken dat beangstigde me. Maar nog voor ik daar iets over kon vragen stelde Luc me gerust.
Aan beide ritsen zit een touwtje dat naar de zak van de jas loopt. Als je langs een deur loopt en de klink van de deur daar in laat haken kun je de rits naar beneden trekken die ontstane lus kun je dan met je andere arm langs je rug pakken en helemaal naar beneden trekken en je losmaken als dat nodig is.
Ik was gerustgesteld. Hij denkt weer aan alles dacht ik.


Vervolgens moest ik op het bed midden in de kamer gaan liggen. Dat ging enigszins stuntelig met de armen zo dicht langs je lichaam, maar tenslotte lag ik.
Om mijn enkels werden boeien gedaan en daar tussen een spreidstang. Onder het bed door over mijn vastgeritste armen en buik heen werd een band bevestigd, gesloten met een tijdslot en stevig aangetrokken. Ik kon niet meer weg totdat Luc me losmaakte of het tijdslot zich opende.
Luc boog zich over mij en streelde mijn borsten. Tegen de afspraak in vroeg hij me nog eens of ik er mee door wilde gaan. Geheel onverwacht kwam dit niet. Luc kennende blijf hij rekening met mij houden. Ik had geen reden tot klagen dus ik gaf aan dat hij verder kon gaan.
Luc liep de kamer uit om snel weer terug te komen met een plastic zak. Hij haalde er een pot uit. Opende die en pakte een kwast. Doopte de kwast in de pot en smeerde wat van dat spul over mijn mond. Daarbij zei hij dat ik mijn mond nu niet mocht openen want anders kreeg ik van dat spul binnen en dat was niet best voor me. De boodschap was duidelijk. Ik was monddood gemaakt. Hij smeerde mijn gezicht in van net onder de kin over de neus tot ongeveer aan de ogen. Het voelde koud aan. Het rook naar latex en was niet het prettigste gevoel in je gezicht. Daarna haalde hij wat uit de zak en legde dat over het ingesmeerde deel van mijn gezicht en drukte het aan. Mijn mond openen was er nu echt niet meer bij. Hij gaf me te kennen dat dit alleen te verwijderen was door het voorzichtig los te trekken of door met het gezicht ergens langs te wrijven waardoor het latexlaagje zich oprolde en los kwam. Ik kon alleen nog ademhalen door de neus. Dat was geen probleem zolang er geen inspannende dingen gedaan werden. Ook nu informeerde Luc of het nog ging. Ik knikte, een andere vorm van communiceren was er niet.

Monddood als ik daar lag werd er aan de spreidstang een band bevestigd en die ging onder de band over mijn buik door. Deze nieuwe band werd ook aangetrokken waardoor mijn benen ongeveer naast mij lichaam getrokken werden en mijn kruis vrij kwam te liggen omdat de rok dit niet meer bedekte.
De rok lag op mijn buik en onttrok mijn zicht op mijn kruis. Ik kon dus alleen nog maar voelen.
Ik voelde hoe Luc over mijn openingen wreef. Nu voelde ik dat er wat over mijn anus gewreven werd. Later bleek dat een glijmiddel te zijn. Ik voelde een druk op mijn anus en ik trok de spieren reflexmatig samen. Wat was dat? Ik kon niets zien of vragen. Luc sommeerde me om te ontspannen en te gehoorzamen. Ik ontspande me even en daar was de druk weer. Hij duwde wat mijn anus in! Dat was nog nooit gebeurt! Dit wilde ik niet! Voor dat ik kon protesteren floepte het ding naar binnen en ik voelde dat er wat tegen de billen bleef zitten. Luc deelde me mede dat hij een dildo geplaatst had. De korte pijn verdween snel en ik besloot niet te protesteren. Ik kon nog altijd gebruik maken van ons stop teken. Het zat wel onwennig maar dat was het dan ook. Vervolgens concentreerde Luc zich op mijn clitoris. Het duurde even wat langer dan gewoonlijk maar ik liet me gaan en werd nat. Voor dat ik het wist werd er wat in mijn vagina geduwd. Ook een dildo dacht ik en die zat vast aan die van in mijn anus. Dit zat eerder lekker. Mijn clitoris werd door die dubbele dildo ook beroerd, dus dat zat wel goed. Luc informeerde weer of het ging en weer knikte ik.

Voorzichtig werd ik ontdaan van spreidstang en de band over mijn buik. Ik moest nog een zwarte slip aan die alles beter op zijn plaats hield. Daarna moest ik opstaan. Wat een raar gevoel. Twee dildo's in je en dan opstaan. Dat was nog niet alles. Ik moest mee naar de badkamer. Toen ik me voor het eerst weer in de spiegel zag merkte ik dat ding voor mijn mond niet eens op. Van de gipsafdruk had Luc een stukje latex gemaakt, dat mijn tweede huid kon zijn. Alleen de kleur was iets te licht en de lippenwaren vleeskleurig en niet rood.
Dat duurde niet lang. Hij nam uit mij toilettas make-up en bracht dat aan over de latex en het gezicht. Het was al niet meer te zien waar de latex zat. Mijn latex lippen werden voorzien met de roodste rode lippenstift. Nog wat rouge op mijn wangen en je zou niet zeggen dat mijn mond afgeplakt was. Luc pakte een schroevendraaier en kwam daarmee op mijn gezicht af. Ik schrok en dat zag hij. Hij kalmeerde me en zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij drukte de schroevendraaier op de latex tussen mijn lippen en duwde hem er opvallend gemakkelijk doorheen.
Hij legde me uit dat dit gaatje er al in zat maar dat hij het nog moest doorprikken door de latex die hij op mijn gezicht had aangebracht.. Ik merkte tot mijn geruststelling dat als het moest ook door dat gaatje lucht naar binnen kon komen.

Luc dirigeerde me naar een stoel en ik moest gaan zitten. Direct voelde ik de druk op mijn dubbele dildo en een druk op mijn clitoris. Niet onaangenaam.
Ik zat nog niet goed en wel of er was weer dat band dat onder mijn borsten door achter de leuning van de stoel met een tijdslot werd vastgezet. Daar zat ik dan. Totaal afhankelijk van Luc. Comfortabel was het niet maar het was meer dan uit te houden. Wat opviel was dat Luc niet meer informeerde Hoe het ging. Ik kreeg een blinddoek voor en kon alleen nog voelen. Luc pakte me bij mijn borsten vast en tilde die uit de cups van het korset. Die aandacht beviel me wel. Hij plaatste er wat onder en stopte de borsten weer terug. Ja, ik was teleurgesteld, ik had gehoopt dat dit het begin van mijn genieten zou zijn.
De rits van de jas werd at verder losgemaakt en er werd wat gefriemeld aan de binnenkant van de jas om de jas daarna geheel tot aan de keel te sluiten.
Vervolgens werd de band losgemaakt en de blinddoek afgedaan.
Ik mocht me weer bewonderen voor de spiegel. Als je niet beter wist zou je zeggen daar staat een meid met behoorlijke smalle taille en stevige boezem die wat sterk opgemaakt is.
Luc was ondertussen weer de badkamer uit en kwam terug met een pruik die hij me opzette. Ik was licht blond en had de haren tot op de rug. De pruik was eerder zeer donker blond en de haren kwamen tot aan de schouders. Ik herkende me bijna zelf niet terug.
Dat was volgens Luc ook de bedoeling dat ik niet herkend werd. Dit begreep ik niet. Hij vroeg me naar beneden te gaan. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan mijn amen bijna niet bewegen. Alleen de onderarmen. De leuning vastpakken lukte net. Gelukkig had ik niet de allerhoogste hakken aan. Luc volgde. Beneden aangekomen pakte hij zijn jas en deed hem aan. Ik keek hem aan van wat nu? We gaan op stap zij hij, opende de deur en voor dat ik het wist stond ik buiten. Het was al donker. Een beetje tegenstribbelend duwde Luc me in de auto en maakte mijn veiligheidsgordel vast. Deze had ik zelf niet zo gemakkelijk vast gekregen met mijn gefixeerde armen.
Ook de dildo's deden weer van zich spreken. Ik voelde ze duidelijk. Ik weet niet of ik dat op dat moment zo geweldig vond.
Luc reed weg. Waar zou hij heen gaan? Het was niet de weg naar de uitgaansgelegenheden die ik kende. Vragen kon ik ook niet door de gecamoufleerde latex folie voor mijn mond. Na een tijdje werd de auto geparkeerd en ik maakte de gordel los. Dit kon ik nog wel omdat deze vanzelf wegschoot, Luc hielp me met uitstappen. Dichter bij lukte het parkeren niet zei hij, we moesten nog een stuk door de stad lopen. Nee dacht ik niet met die dildo's in! Maar ik moest wel. Na een kwartiertje lopen stonden we voor een bioscoop. Dat was een opluchting voor mij. In het donker in de bioscoop viel ik niet zo op.
Ik voelde me opgelaten maar Luc had daar klaarblijkelijk geen last van. Als ik eerlijk moest zijn, er keek of staarde niemand naar me. Dus zo opvallend als ik dacht te zijn was ik gelukkig niet.
Ik had niet opgelet naar welke film we gingen. Daarvoor was ik te zeer met mijn eigen situatie bezig en hoe de omgeving er op reageerde. De zaal was niet groot en er zaten niet veel mensen. Luc dirigeerde me naar de achterste rij. Zover ik kon zien zaten we daar alleen. Ik wiebelde wat om zo min mogelijk last te hebben van de dildo's.
Toen de film begon begreep ik waarom het zo'n kleine zaal was. Het was een porno film.
Het ging er heftig aan toe. Ik keek er niet bepaald met tegenzin naar. Luc's hand verdween in een van de zakken van mijn jas en plotseling voelde ik wat zoemen en trillen rond mijn borsten. Ik schrok en in een reflex bewoog ik mijn handen naar mijn borsten. Dit lukte niet geweldig vanwege die vastgeritste armen. Ik kon toch niets doen want vanwege de rits van de jas kwam ik toch niet verder. Ik voelde me blozen in het hele gezicht, maar dat kon niet worden waargenomen door de latex en dikke make-up. Direct stopte het nog geen seconde later hetzelfde in mijn schoot Mijn handen gingen snel daar heen maar ook daar kon ik niets doen. Ik keek verschrikt naar Luc. Die glimlachte. Dus dat was het werk van Luc dacht ik. Niet dat ik me meer op mijn gemak voelde, maar wist tenminste waar het vandaan kwam. De vibraties kwamen vaker en heftiger en ik voelde me zeer opgelaten. Ik wilde weg, maar dat ging niet zo gemakkelijk. Luc toverde een donkere zonnenbril uit zijn jas en zette mij die op. Ik zag zo goed als niets door dat ding. De vibrators wisselden elkaar af en soms deden ze het ook samen. De prikkeling die daar vanuit ging won het van mijn schaamte en mijn heupen begonnen mee te bewegen waardoor mijn clitoris een extra beurt kreeg. Luc stond op zei dat hij zo terug was en ging weg. Ik wist niet hoe ik het had in deze situatie. Geprikkeld tot op het bot, blind, monddood en geremd in je bewegingen maar ik kwam klaar. Luc merkte toen hij terug kwam dat ik enorm opgewonden was en zette alles uit. Wat flauw! Ik kreeg een beker in mijn handen gedrukt en een rietje in het gaatje tussen mijn lippen geduwd. Ja! Ik had dorst en het drinken lukte ook nog. Vervolgens probeerde ik me te concentreren op de film en me voor te stellen wat er daar gebeurde. Ik kon alleen maar op het geluid afgaan. Ook dit duurde niet lang of Luc stopte me oordopjes in de oren. Daar zat ik dan. Opgewonden, steeds natter wordend maar kon er niets mee. Ik was beperkt in beweging, zicht en gehoor.
Na een poos trok Luc aan mijn arm en gebood mij zo om op te staan en mee te komen. Ik had geen idee of de film afgelopen was. Het was niet eenvoudig Luc te volgen terwijl je zo goed als niets ziet.
We zullen wel weer een kwariertje lopen nodig hebben tot de auto dacht ik. Luc legde zijn arm om mijn rug heen en plots waren die vibraties in schoot en borsten er weer. Tegelijkertijd trok Luc me stevig tegen zich aan. Hij duwde zijn lippen tegen mijn latex lippen en ik vibreerde dubbel zo hard vanwege de druk op mijn borsten.

Hoeveel mensen zouden naar ons kijken. Zouden ze merken wat er met mij gebeurde? Maar de prikkeling was te sterk en ik gaf me over en liet de gedachten voor wat ze waren. Het werd een geweldig hoogtepunt, alleen weer zonder geluid. Even plotseling als de vibraties begonnen waren stopten ze ook. Een teleurstelling. Luc voerde me weer mee richting auto. En ja hoor daar begon het weer. Luc ging achter me staan en pakte me bij mijn borsten. Dit versterkte alles nog meer. Daarna zakten de handen af naar mijn kruis en er werd nog eens goed op de dildo's geduwd. en daarna moest ik doorlopen met alle vibratoren aan. Een genotvolle kwelling. De benen wilden tegen elkaar wrijven en moesten doorlopen. Ik wilde mijn borsten vastpakken maar kwam er niet aan. Slechts een paar minuten later stopten we, het vibreren niet, en Luc opende de auto. Gelukkig dacht ik. Luc hielp me met het instappen en bevestigen van de gordel. De deur voelde ik dichtslaan. Echt horen was er vanwege de oordopjes niet bij. Luc stapte in een aan de andere kant sloeg de deur ook dicht. Ik voelde iets aan mijn hals. Luc deed mij een brede halsband om die het bewegen van het hoofd zo goed als onmogelijk maakte. De vibrators deden hun werk. Ik werd steeds onrustiger. Mijn heupen begonnen een eigen leven te leiden ik werd natter en natter en mijn borsten waren gevoeliger dan ooit en het ging maar door. Ik was niet instaat er wat aan te doen.
Thuis aangekomen hielp Luc me uit de auto. Zouden de buren me zien? Ik volgde Luc zo snel mogelijk naar binnen.
Binnen aangekomen gaf Luc me aan dat ik naar boven moest gaan. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan met die trillende dildo's in je vagina en anus. Boven aangekomen bleef ik staan nou ja staan. Ik stond te kronkelen. Even later voelde ik Luc achter me. Hij duwde me naar een plaats en liet me daar staan. Ik voelde hoe er achter wat aan mijn hoge halsband vastgemaakt werd en het iets omhoog getrokken werd. Ik stond daar en kon niets anders dan die prikkelingen over me te laten komen. Luc nam me de bril af en ik zag me zelf in de spiegel. Ik moet zeggen dat ik die persoon goed vond uitzien ook al kon ze niet stil blijven staan. De borsten bewogen bij iedere ademhaling sexy op en neer zonder dat daar veel inspanning voor nodig was. Luc liep weg, de trap af. Daar stond ik dan. Tot in iedere vezel geprikkeld en ik kon niets doen. Ik weet niet hoelang Luc me heeft laten staan maar het leek een eeuwigheid en ik werd alsmaar natter.
Toen Luc weer bovenkwam haalde hij de stopjes uit de oren gaf me een kus op mijn oren. De rillingen gingen door het hele lichaam.
Hij maakte de band met tijdsluiting los die aan de halsband zat en fluisterde me in het oor, maak jezelf maar los en doe de jas uit. Maar eerst haal je de latex van je mond.
Dat was gemakkelijke gezegd dan gedaan. Ik besloot het op de badkamer te proberen. Als er daar wat vies werd van de make-up was dat gemakkelijker schoon te krijgen. Ik wreef ondanks mijn stijf ingepakte nek met de wang langs de wastafel en na een paar vruchteloze pogingen en een clitoris die gek werd door de extra druk door de gebukte houding was er toch een begin gemaakt. Het duurde dan ook niet meer lang voordat het latex vliesje helemaal weg was. De pruik was ook al afgegaan door dit gedoe. Zo dat hadden we dacht ik.
Nu naar de klink. Echter voordat ik daar was, was Luc terplekke en gebood mij om mijn mond zover als mogelijk te openen. Direct werd er een ring in geplaatst waardoor de mond niet meer dicht kon
Deze werd met een riem achter mijn hoofd vastgezet.
Daarna mocht ik verder gaan.
Ja, net als Luc uitgelegd had. De klink haakte na een paar pogingen in de lus en trok de rits iets omlaag waardoor de lus zo groot werd dat hij met de andere arm via de rug verder los te trekken was.
Een arm was los. De andere stelde nu niets meer voor. Dit kon gemakkelijk met de vrije arm gedaan worden.
Ik had er niet meer bij stilgestaan maar mijn "gevangenis" was niet zo definitief als dat hij leek.

Ik maakte de knopen van de jas los en trok de rits naar beneden. Het decolleté puilde uit. En direct stond Luc weer naast me. Ik moest even rustig aan doen. Luc opende de jas en ik zag een aantal snoertjes. Met ieder snoertje dat hij los maakte stopte een vibratie. De batterijen zaten dus in mijn jaszakken! Hij hielp mij met de jas. Hier stond ik dan voor de spiegel. Hoge hakken, wijde rok, smalle taille, flinke boezem, stevig decolleté, brede halsband, ver opengesperde mond en stevig opgemaakte ogen. Een beeld waarvan ik moest bekennen dat dit zelfs mij beviel, mannen zeker.

Luc draaide me om en hing iets achter op mijn rug, over de schouders. Pakte mijn polsen samen op de rug en stopte ze in een zak die hij aantrok. Mijn armen zaten nu van pols tot elleboog tegen elkaar aan. De borsten werden daardoor nog meer geaccentueerd dan eerst.
Ook nu vertelde Luc me hoe ik los kon komen. Er was een rits van beneden naar boven aan die rits zat een touw met een haak. Als ik die hak ergens achter liet haken en het touw dan over de schouder aantrok ging de rits open.

Er werd geïnformeerd hoe de vibraties me bevallen hadden. Ik knikte zover dat kon om aantegeven dat dit wel mijn goedkeuring kon wegdragen. Luc haalde wat uit de zakken van de jas en sloot de zaak weer aan Een voor een begon weer alles te vibreren met de opwinding die er bij opgewekt werd.
Luc kneedde nog eens heerlijk in mijn borsten die trilden als trilpudding en drukte nog eens goed op de dildo's Ik had het niet meer van genot.
Nu was ik aan de beurt volgens Luc. Ik moest op mijn knieën op een kussen voor het bed gaan zitten. Luc bond mijn enkels, knieën en bovenbenen onder de rok samen. Nu ga jij mij pijpen. Je hebt je mond er al ver genoeg voor open. Dit had ik nog nooit gedaan. Ik wilde ook niet echt, maar ik had er mee ingestemd alles te doen. Bovendien was dit iets waar ik vaker van gehoord had, dus zo erg kon het ook weer niet zijn.
Luc informeerde of ik het met de ring in de mond wilde doen of dat de ring uit de mond kon. Ik gaf aan dat ik de ring liever uit de mond had. Dat gebeurde dan ook.
Luc kleedde zich uit en ging op de rand van het bed zitten. Spreidde zijn knieën en ik zat direct oog in oog met zij slappe penis. Ik moest hem eerst stijf zien te krijgen. Met losse handen was dat niet zo'n probleem maar dit was lastiger. Ik draaide wat met mijn tong om zijn eikel en zoog er aan. Dit had al snel resultaat. Hij groeide. Een mooi gezicht om dat eens van zo dichtbij te kunnen zien. Hij werd groter en groter, harder en harder. en na een tijdje begon Luc het over te nemen door mijn hoofd vast te houden en het ritme aan te geven. Hij kwam iedere keer dieper en dieper in mijn mond totdat ik terug trok. Luc vroeg wat er was. Toen ik vertelde dat als hij zo diep mijn mond binnen kwam geen lucht meer kreeg, glimlachte Luc en vertelde me dat ik door de neus moest ademen dan zou dat niet gebeuren. Hij maakte armen en benen los en liet mij op mijn buik op het bed haan liggen. Wat ging het bij mijn borsten tekeer. Armen en benen werden met tijdsloten aan de posten van het bed vastgemaakt. Luc kroop onder mij maar dan met zijn hoofd naar mijn schoot. Ik kon me nu verder bekwamen in pijpen vond hij. Dus begon ik weer. Ondertussen had hij mijn dildo's gevonden en die van de vagina eruit gehaald. Hoe harde ik pijpte hoe harder hij mijn clitoris en vagina bewerkte met zijn tong totdat hij klaarkwam in mijn mond. Ik mocht niet knoeien en moest zijn penis schoonlikken. Ik had me de ergste voorstellingen gemaakt van sperma in mijn mond, maar meer dan een zout smaakje is het niet. Hooguit het idee. Dus die opdracht viel mij niet zo zwaar.
De dildo werd weer in mijn vagina gestopt en Luc kroop onder mij uit. Luc ging even wat halen.

Toen hij terug kwam werden de handen losgemaakt. Opstaan met vastliggende benen was er niet bij.
Mijn armen werden met touw op de rug samengebonden en daarna werden de enkels losgemaakt. Enkels en polsen werden daarna naar elkaar toegetrokken en vastgemaakt. Aan mijn paardestaart werd een touw gemaakt dat mijn hoofd naar achteren trok. Ik kreeg nog een blinddoek op en de mededeling dat er voor het geval van nood twee scharen in het bed waren onder de kussens en Luc wenste me goede nacht.
Hij lag naast me en zo nu en dan voelde ik zijn handen dan tussen mijn benen dan bij mijn borsten dan bij mijn mond. Ik begon te schokken van genot. Weer een hoogtepunt .Na een tijdje voelde ik niets meer van Luc. Luc sliep zeker.
Ik werd wild van de vibratoren, maar de schaar pakken vertikte ik.
Geslapen heb ik, maar hoe lang weet ik niet. Ik werd waker omdat Luc met zijn handen tussen mijn benen kwam. Hij haalde de dildo's uit mijn vagina en anus. Dat laatste ging sneller dan gedacht. Even duwen en weer inhouden. Ik werd op mijn zij geduwd en Luc greep in mijn decolleté en haalde daar ook de vibrators weg. Ze vibreerden al lang niet meer zo heftig maar gelukkig was het weg. Het had nu lang genoeg geduurd.
Het touw tussen enkels en polsen werd weggehaald en de enkels werden losgemaakt. De polsen bleven vast. Ook de blinddoek bleef nog op.
Ik mocht als afsluiting zelf bepalen hoe we nog zouden vrijen. Ik draaide me met mijn gezicht naar Luc zijn tenen en ging over zijn hoofd zitten. Luc zorgde ervoor dat de rok om mij heen lag. Zo kon hij mij goed met zijn mond bevredigen. Ik schoof over zijn hoofd dat helemaal nat werd, VAN MIJ. Ik liet me voorover zakken en zocht zijn penis en pijpte hem. Voordat hij klaar kwam draaide ik me om en liet me over zijn penis zakken. Even later ging ik op hem liggen. Luc pakte mijn polsen en maakte deze los. We kwamen tot een zalig hoogtepunt. Ik was al gedurende de avond een paar keer klaargekomen maar nu was het groots.

Dat ik nog een korset aan had merkte ik pas toen ik de leren jurk uit deed. Ik was er snel gewend aan geraakt. Misschien dat ik ga proberen het korset helemaal dicht gesnoerd te krijgen. Wie weet. Zo’n smalle taille ziet goed uit.
Nu eerst douchen en dromen van een volgende keer.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Rein
Productief lid
Inlognaam: Rein

Bericht Nummer: 36
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 06 april 2005 - 09:57 pm:       

bijzonder thema



Hallo, Brava,
Je plaatst een bijzonder verhaal over een thema dat mij minder bekend is.
Ik vind het verhaal vrij lang, maar je kunt mijn aandacht toch goed vasthouden. Steeds weer neem je een nieuwe wending en ben ik nieuwsgierig naar het vervolg.
Ik hoop op meer bijdragen.
Groet, Rein



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: