home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
K}c{


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op dinsdag 18 augustus 2009 - 10:13 am:       


Jij daar!


Mijn verhaal over jouw




Ja, dit verhaal gaat over jou. En als het niet over jou gaat, dan was het niet voor jou geschreven. Laat me eens in je gedachten kijken, hoe lang loop je nu al met die fantasie van je rond? Je was nog jong toen je al bepaalde gevoelens had, maar toen kon je ze nog niet onder woorden brengen. Wat een geluk dat je op Internet hebt ontdekt wat je toen eigenlijk al voelde. Machteloosheid, gebruikt worden, handen die je lijf zonder vragen betasten, een willoos speelobject zijn… Wat nou “willoos”? Onzin! Je verlangt ernaar! Wat ben je eigenlijk ook een slet. Dit vernederend? “Nauwelijks”. Ik zeg alleen wat je eigen gedachten zijn. Of wilde je zeggen dat je in die fantasie van je geen slet bent?

Waar stond je ook al weer op mij te wachten? En wat stond er ook al weer in die sms die je mij stuurde? Juist! Daarin stond: “Ontvoer mij en gebruik me, leer mij wat het is om machteloos te zijn alstublieft” en daar stond je: even buiten je woonplaats langs de weg. Te wachten op een auto van iemand die je alleen via internet kende, te wachten op een auto waarvan je wist dat als je in zou stappen, je gebruikt zou gaan worden.

En die auto kwam en ik zat achter het stuur. Zonder vragen stapte je in. Je wist aan mijn “stap in” dat je de juiste persoon voor je had en even twijfelde je nog, maar toen stapte je ook in. Je moest achterin stappen en daar op de achterbank gaan liggen. Ik stapte daarna pas uit, boeide je armen op je rug en maakte je daar op die achterbank vast, zodat je niet kon zien waar we naar toe gingen.
Je lag misschien zo wel een uur op de achterbank terwijl we reden tot we op onze bestemming aankwamen. Voordat ik de achterdeur weer opendeed gooide ik eerst een doek over je hoofd, zodat je zelfs niet wist hoe de locatie er van buiten uit zou zien en daarna opende ik pas de wagen. Ik deed je een blinddoek om en nam je geboeid en geblinddoekt mee naar binnen.

En nu sta je nog steeds geboeid en geblinddoekt ergens in een kamer. Het is er aangenaam warm en je weet niet of je nu wel of geen spijt moet hebben van je actie. Maar je weet dat het te laat is, je weet dat je nu ook alles zal ondergaan waar je zelf om gevraagd had. De boeien om je polsen worden losgemaakt en je neemt aan dat ik nog steeds degene ben die dat doet. Daarna trek ik het enige kledingstuk wat je mocht dragen, een lange jas, uit. Je bent naakt en voelt een rilling van opwinding door je lichaam gaan. Mijn handen pakken je armen een voor een vast met een stevige greep en ik maak je polsen ergens boven je hoofd vast.
Even laat ik je zo staan en je voelt dat ik je sta te bekijken. Je trekt wat aan je armen en merkt dat je echt goed vast zit. Ik begin langzaam rond je heen te lopen. Je hoort de houten vloer kraken onder mijn schoenen en je voelt je spieren aanspannen. Ineens zeg ik met een strenge stem: “Regels. Eén: schreeuwen mag. Je doet maar, niemand hoort je.”
Ik zet weer een paar passen en ik zeg: “Twee: ‘Genade’ ken ik niet; ik bepaal nu wanneer jouw grens bereikt is.”
Weer zet ik een paar passen en ik zeg: “Drie: Je spreekt niet als je niets gevraagd wordt.”
En weer volgen een paar passen en dan hoor je me zeggen: “Vier: je mag ongehoorzaam zijn.”
“Huh?” denk je, maar dan volgt: “Uiteindelijk zorg ik wel voor dat je gehoorzaam bent.”
Je spieren zijn nog meer gespannen en dan zeg ik: “Begrepen?”
Hakkelend antwoord je: “Ja... Meester.”
Gelijk volgt mijn reactie: “Erg overtuigend klink je niet, maar zal mij een zorg zijn, ik gebruik je gewoon.”
Je voelt een siddering door je lichaam gaan; tijden lang heb je verlangt naar het horen van die woorden, maar nu je ze hoort winden ze je op, maar geven ze je ook een onzeker gevoel over of dat nu echt was waar je al die tijd naar verlangde. Maar je weet ook dat er nu geen weg meer terug is; je zal gebruikt worden wat je ook zal zeggen, hoe je ook zal smeken; vooraf heb je diverse malen aan mij gevraagd om daar niets van aan te trekken.
Uiteindelijk zei ik: “Ik beloof je dat ik je zal gebruiken slet, en neem een ding van me aan; beloften kom ik na!”
Even sta ik stil en zeg ik niets, dan ineens voel je een van mijn handen langzaam over je rug naar beneden glijden. Nu gaan de rillingen pas echt door je heen. Je voelt de opwinding zich in je lichaam opbouwen. De hand zal over je kont glijden en die betasten. Mijn andere hand voel je op je buik komen en net zo langzaam als de andere hand omhoog glijden richting je borsten.
Wanneer mijn handen tegelijk op je kont en op je borsten komen is het net alsof je lijf hebt afgestaan aan mij. De handen kneden je kont en je borsten en je begint zacht te hijgen van opwinding. Met twee vingers pak ik je rechter tepel vast die gelijk keihard wordt, en begin daar zacht in te knijpen, de hand op je kont voel je half tussen je billen glijden en zich richting je kut bewegen. Even rol ik je tepel tussen mijn vingers en vervolgens trek ik er een aantal keer aan. Hard is het niet, maar het is voldoende om je iets te laten kreunen. Intussen voel je de vingers van mijn andere hand vlak bij je kut komen, maar die steeds maar niet aanraken.
De hand bij je borst laat de tepel los en ik begin je linker borst stevig te kneden. Mijn andere hand glijdt weer terug over je kont en vervolgens langs je rug omhoog tot ik bij je hoofd ben gekomen. Ik pak je haren vast met die hand en trek je hoofd langzaam naar achteren. Gelijk voel je me in je linker tepel knijpen en je voelt de pijn. Je kreunt van opwinding. Je weet dat je nu al drijfnat geworden bent en dit is nog maar het begin.
“Weet je wat jij bent?” vraag ik bij je oor, maar antwoorden doe je niet.
En vervolgens zeg ik hard: “Je bent een slet! Je bent een natte geile slet!”
En gelijk laat mijn hand je haar los en grijp ik met die hand je rechter borst vast. Je beide borsten zitten in mijn omknellende handen en ik kneed ze stevig. Golven van pijn en genot gaan door je lichaam en het enige wat jij doet is hijgen en zo nu en dan zacht kreunen.

Dan laat ik je los en je hoort me een paar stappen zetten.
“Tijd om je echt te laten kreunen,” zeg ik en je hoort een zwiepend geluid achter je.
Je weet dat ik een zweep genomen heb en er gaat een siddering door je lichaam. Ik zet muziek aan met een stevig ritme en je voelt je spieren aanspannen. Dan volgt de eerst tik met de zweep over je kont. Je voelt de stroken zich om je kont kronkelen en hoe deze lichte prikkelingen doen ontstaan. Gelijk volgt de volgende tik en daarna weer een. Ik begin steeds meer in het ritme van de muziek te slaan.
De tikken zijn nog zacht, maar je voelt wel hoe je huid zich opwarmt. De zweep begint over je rug te slaan en je voelt je spieren steeds samentrekken wanneer de stroken je rug raken. Even is het wat pijnlijk, maar al snel worden te slagen dragelijk en zelfs aangenaam. Zo nu en dan komen de stroken om je lichaam heen waardoor ze tegen je buik en borsten slaan. Gedachten heb je niet meer, het enige wat je nog doet is ondergaan.
Langzaam begin ik al slaand om je heen te lopen en al snel gaan de stroken echt over je borsten en buik heen. Je kreunt hard wanneer ze recht op je harde, gevoelige tepels komen. Hoewel je normaal gesproken pijn zou hebben gevoeld, voel je nu alleen nog maar opwinding wanneer je die pijn prikkels krijgt. Het duurt niet lang voordat ik harder en sneller begin te slaan en ergens vaag krijg je nog mee dat de muziek ook harder is geworden en dat het ritme ook sneller is. Een aantal keer sla ik met de zweep over je kruis en je gilt het bijna uit van opwinding.
Pas nu besef je je weer hoe vreselijk nat je bent geworden en dat je schaamlippen ver van elkaar zijn gaan staan. Je kunt je klit haast voelen kloppen en wanneer een strook van de zweep er echt vol tegen aan komt, kreun je hard van de pijn. Even hoop je dat dat niet nog eens zal gebeuren, maar dan verlang je er al weer naar om precies daar geraakt te worden. Bijna onbewust duw je je kruis naar voren in de hoop dat ik je dan nog beter kan raken. En weer komt er een strook midden op je klit terecht. Weer slaak je een harde kreun en weer voel je de pijn overgaan in een verlangen naar meer.
Denken is totaal niet meer mogelijk en de controle over je lichaam ben je helemaal kwijt. Je voelt je wegzweven op het ritme van de slagen. Maar dat wil je niet; je verzet je er tegen en weet met je beide benen op de grond te blijven. De muziek wordt wat rustiger en ik begin ook rustiger te slaan. Nu kan je weer een beetje denken. Je weet weer waar je bent en wat er met je gebeurt. Je beseft je dat je net bijna wegzweefde, maar je daar tegen hebt verzet. Je vraagt je af waarom je dat deed. Intussen heb ik een andere zweep gepakt; een zwaardere met meer stroken. Je voelt hem ronddraaien en iedere keer ergens tegen je lichaam slaan.
Je geniet ervan en laat je weer meegaan in het ritme. Ergens diep in je voel je een warm en behaaglijk gevoel; een gevoel dat je zegt dat je je helemaal over kunt geven aan je gevoelens. Je bent niet bang dat ik je te hard zal slaan, want voor je gevoel kan je alles gemakkelijk hebben, ongeacht wat ik met je doe en ongeacht hoe hard ik ook zal slaan. Het ritme van de muziek wordt weer sneller en gelijk worden de slagen ook weer sneller. Ergens diep in je neem je het besluit om je nog meer over te geven en dan komt het zwevende gevoel in je hoofd weer terug. Overal op je lichaam voel je prikkelingen, maar ze worden steeds vager en jij glijdt steeds verder weg in je gedachten.

Vaag hoor je in de verte een stem.
Het is mijn stem die zegt: “Terugkomen.”
Je ziet kleuren om je heen. Schitterende felle kleuren. Toch volg je de stem en laat je langzaam weer terug brengen naar waar je was. Het slaan is gestopt. Je voelt strelende handen over je lichaam glijden. Je huid is gevoelig en de handen doen je rillen. Je beseft je vaag dat je er even niet bij bent geweest en je vraagt je af wat in de tussentijd met je gebeurt is. Je hangt aan je armen en moeizaam kan je weer kracht in je benen vinden, zodat je daar weer op kunt staan.
“Er vandoor gegaan?” hoor je mij met een vriendelijke stem zeggen en na een tijdje weet je je antwoord te formuleren en je zegt zacht: “Ja, meester.”
Ik laat je even los, waardoor je weer helemaal bij komt.
Pas wanneer je dat weer helemaal bent zeg ik: “En nu ga ik kijken wat je kunt hebben,” en een siddering gaat door je lichaam wanneer je het sadisme in mijn stem hoort door klinken.
Je voelt me je rechter borst vastpakken met een stevige greep. Daarna voel je iets kouds, iets metaligs tegen je huid komen. Even hoor je wat rammelen en je weet gelijk dat het metaal is wat je hoort. Een felle pijn gaat door je rechter tepel en je kreunt het uit. Ik heb een klem op die tepel geplaatst en even lijkt het dat je die pijn niet kunt hebben, maar dan voel je het minder worden. Dan is je linker tepel aan de beurt. Weer volgt de pijnscheut die je doet kreunen en weer zakt het snel af naar een dragelijke pijn.
Het geluid dat je net hoorde kan je dan ook verklaren; het was het kettinkje wat tussen de klemmen zat, want je voelt hoe ik tegelijk aan je tepels trek, terwijl een hand nog om je linker borst ligt. Je tepels gaan eerste naar beneden en dan langzaam naar boven. Je voelt hoe aan beide wordt getrokken. De pijn doet je rillen van genot. Wanneer ik met je tepels uitgespeeld ben, laat ik de klemmen zitten en voel je mijn hand tussen je benen komen. Weer gaat er een rilling door je heen. Mijn hand is nu dichter bij je kut dan dat hij tot nu toe geweest is en je verlangt naar die hand. Automatisch probeer je je kut richting de hand te duwen, maar mijn hand beweegt zich met jou mee, waardoor je je kut niets dichterbij de hand kunt krijgen.
Ik neem een schaamlip tussen twee vingers en even raak ik daarbij je klit aan. Een schok gaat door je lichaam heen en je lichaam schreeuwt er bijna na dat ik je klit echt zal aanraken. Je wilt gevingerd worden, je wilt dat ik echt je kut aanraak, je wilt dat ik je nu direct zal gaan neuken; alles waarbij ik je kut maar gebruik, schreeuw je van verlangen in gedachten naar. Maar dan voel je weer een felle pijnscheut door je lichaam gaan; ik plaats een klem op de schaamlip die ik vast heb. Gelijk neem ik de andere schaamlip vast en plaats daar ook een klem op. De pijn aan je ene schaamlip is nog nauwelijks minder geworden en gelijk volgt de volgende pijnscheut en je schreeuwt het uit.
“Pijnlijk?” vraag ik met een wat sadistische klank in mijn stem. Je zegt niets maar je kunt me wel vervloeken en dan nog niet eens zo zeer om de pijn, maar wel om die vraag van me.
“Laat me echt pijn voelen. Ik verlang ernaar om echt te kreunen van pijn.”
Je hoort me zinnen zeggen die je je maar al te goed kunt herinneren; het zijn zinnen die je zelf hebt gezegd tegen mij.
“Die cane wil ik voelen” en dan volgt: “En die ga je nu voelen,” uit mijn mond.
De pijn bij je schaamlippen en tepels is dragelijk geworden, maar dan voel je een felle striemende pijn op je kont. Je kreunt hard en gelijk hoor je de cane weer zwiepen en voel je de volgende striem op je kont ontstaan. Je weet dat er rode strepen ontstaan op je kont. Weer zwiept de cane door de lucht en de volgende streep komt net boven die je net had gekregen. In totaal geef ik je twintig slagen met de cane. Niet iedere tik is even hard, maar bij elk voel je wel een striemende pijn op je kont.
Bij de laatste zeg ik: “En deze is aandenken voor de rest van de week.”
Dan voel je pas dat ik bij alle slagen daarvoor niet echt helemaal uithaalde; deze tik is veel harder dan de anderen en je schreeuwt het uit van de pijn. Je voelt de striem blijven gloeien op je kont en je vraagt je af of ik je huid niet kapot heb geslagen. Je weet haast zeker dat je huid hier en daar wat kapot moet zijn gegaan, zo pijnlijk is de laatste striem en stiekem ben je er nu al best trots op.
Pas dan voel je de tranen over je wangen lopen. Tranen die net aan de onderkant van de blinddoek een gaatje hebben weten te vinden om langs weg te lopen. Toch zijn die niet echt van de pijn die je voelde; het is meer dat al je emoties zijn losgekomen en zich via die tranen een weg naar buiten zoeken.

Even laat ik je gewoon huilen, maar dan kom ik achter je staan en zeg: “Wat sta je nu te janken trut, je wist toch dat je dit zou ondergaan?”
Je zegt niets en ik vervolg met: “Wees blij dat je echte fantasie niet echt is uitgekomen, dan was je nu waarschijnlijk door drie totaal vreemden in ieder gat dat in je zit, tegelijk genomen.”
Je begint alleen nog maar meer te huilen bij het horen van mijn woorden.
“Domme wijven als jij, denken allemaal dat echt tegen je wil gebruikt worden zo geweldig moet zijn”, volgt er achteraan en dan: “Nee, jullie zeggen dat je wel beter weet en dat het in het echt een ervaring zou zijn die jullie waarschijnlijk nooit echt zouden willen ondergaan. Maar ondertussen lag je wel ’s nachts met een natte kut in je bed daarover te fantaseren.”
Je wilt me wel tegenspreken, maar je kunt de woorden niet vinden en ik ga weer verder en zeg: “In feite ben je diep in je gewoon een slet. Een slet die er naar verlangt om genaaid, gebruikt te worden. Een slet die er naar verlangt om gewoon een pik in haar slettelijf te krijgen en gebruikt te worden. Een slet die tegen haar vriend, man, meester of wat dan ook zegt dat ze hem trouw is, maar die intussen verlangt naar een pik van een wild vreemde tussen haar dijen. Of een slet die nog niemand heeft, omdat ze de juiste nog niet is tegengekomen, maar toch verlangt naar een vreemde waarvoor ze niet zou kiezen, tussen haar benen.”
Bij iedere zin die ik tegen je zeg voel je je nog kleiner worden.
Ik duw tegen je aan en zeg: “Geef dan toe, dat je zo’n slet bent. Geef dan toe.”
Weer duw ik een aantal keer tegen je aan en zeg dan: “Zeg: ik ben een slet!, ik ben een willoze gebruiksslet. Zeg op!”
Ik trek aan het kettinkje tussen de klemmen aan je tepels en je schreeuwt van pijn.
Gelijk zeg ik weer: “Zeg dat je een slet bent. Laat horen dat je er bent om gebruikt te worden slet.”
Je bent zo in de war dat je totaal niet meer helder kunt denken. Diep in je voel je weerstand om te zeggen wat ik van je verlang, maar alles is zo intimiderend dat je haast geen andere mogelijkheid hebt dan te zeggen wat ik wil.
Maar nog steeds zeg je niets en ik ga verder met zinnen die je zelf tegen mij gezegd hebt: “Ik wil hard aangepakt worden. Ik droom ervan om tegen mijn wil gebruikt te worden. Mijn fantasie is dat ik gewoon van straat wordt gepikt en dan gebruikt wordt.”
Daarna volgt weer: “Zeg dan dat je een slet bent.”
Je weet het echt niet meer en staat op het punt om het eruit te gooien.
Ik duw weer tegen je aan en trek nog eens aan de klemmen en dan is je weerstand gebroken en je zegt: “Ja, ik ben een slet!”

“Goed zo meissie,” zeg ik dan met een zachte stem: “Goed zo. Dus je vindt het wel lekker om te fantaseren hoe je door een vreemde zo maar gebruikt wordt.”
Je zegt niets, maar je voelt je rustiger worden door mijn stem.
“Gelukkig maar dat bijna iedereen dergelijke fantasieën heeft, anders zou je je ook nog schuldig gaan voelen,” zeg ik vervolgens en een kleine glimlach verschijnt rondom je mond wanneer ik dat zeg.
“Ik ga je even nog echt pijn doen,” zeg ik daarna en je voelt dat ik de klem op je linkertepel los maak.
Een nog fellere pijn dan dat je voelde bij het erop zetten gaat door je heen. Je kreunt hard, maar je weet te voorkomen dat je echt begint te schreeuwen. Even streel ik zacht over je borst en dan maak ik ook de klem van je rechtertepel los. Weer gaat een pijnscheut door je lichaam. Je ademhaling is snel maar ook nu weet je te voorkomen dat je het uitschreeuwt. Het verwijderen van de klemmen op je schaamlippen doen gelukkig minder pijn. Wanneer ik de laatste los heb, laat ik mijn hand zacht strelend over je kut gaan. Het aangename gevoel doet je snel de pijn aan je tepels vergeten en het duurt niet lang voordat je van opwinding zacht staat te hijgen. Een paar keer duw ik een vinger dieper tussen je schaamlippen, waardoor die net in je kut komt en je begint te kreunen.
“Zo geil geworden sletje?” vraag ik zacht dicht bij je oor en jij hijgt zacht: “Ja, meester.”
In je gedachten zeg je tegen je zelf: “Ik ben een slet”, maar daarna denk je er achteraan: “Een heerlijk geil sletje” en er verschijnt een ondeugende glimlach op je gezicht.
Wanneer ik met een vingertop over je klit begin te wrijven, ga je nog harder kreunen. Je voelt je bloedgeil en je geeft je helemaal over aan je gevoel.
“Jij wilt genaaid worden he slet?” vraag ik en opgewonden antwoord je: “Oh ja, meester!”

Ik laat je los en loop bij je weg. Je hoort dat ik iets over de grond naar je toe schuif en intussen zeg ik: “Ik wist het wel. Ik wist wel dat ook deze slet genaaid wilde worden. Maar blijkbaar ben je vergeten wat ik vooraf tegen je heb gezegd: je zal klaarkomen, maar ik zal mijn pik niet in die slettekut van je duwen, hoe graag je dat ook op dat moment zal willen.”
Ik maak je armen los en duw je voorover. Je voelt iets tegen je buik komen waar je voorover gebogen overheen komt te hangen. Echt breed is het niet, waardoor je hoofd en armen naar beneden komen te hangen. Je armen maak ik ergens dicht bij de grond weer vast.
Dan ga ik achter je staan en geef ik je een stevige tik op je kont en ik zeg: “Je bent nat slet, ik zie je kut glimmen en ik kan je geil ruiken.”
Met twee vingers duw ik je schaamlippen nog wat verder van elkaar en je voelt hoe je kut wijd open komt te staan. Je weet eigenlijk wel zeker dat ook ik opgewonden ben en stiekem hoop je nog dat ik me zal bedenken en toch mijn pik in je kut zal rammen. En heel even denk je ook dat ik dat echt doe, maar dan voel je het; ineens duw ik je eigen vibrator, die je van mij moest meenemen in je kut. Gelijk begin ik snel en hard er mee in je kut te stoten. Het gaat zo wild dat je het trillen ervan nog maar nauwelijks kunt voelen.
“Oh jaaa!” schreeuw je van opwinding.
Nog nooit had je je vibrator zo wild in je kut voelen stoten. Echt diep stoot ik niet eens, maar ik stoot wel steeds tegen dat gevoelige plekje in je aan.
Het duurt maar even en je kunt je al niet meer inhouden en je gilt: “Ik ga komen, ik ga komen. Mag ik? Mag ik?”
Ik zeg niets maar blijf maar doorstoten met het ding in je en je begint te smeken: “Ik kan niet meer, mag ik meester? Toe nou, ik kan niet meer. Alstublieft meesterrrrr ik ga …”
“Doe het!” hoor je mij hard tegen je zeggen en gelijk schokt je lichaam.
Hard kreunend kom je schokkend klaar. Je voelt je orgasme haast uit je tenen komen en zich vervolgens door je kut een weg naar buiten duwen. Je sappen lopen langs je benen en steeds weer gaat er een nieuwe golf door je lichaam. Ik stoot even iets langzamer, waardoor je heel iets tot rust komt, maar wanneer je orgasme bijna helemaal weg is begin ik weer snel met de vibrator in je kut te stoten nu nog sneller dan ervoor. Gelijk voel je de druk van je volgende orgasme zich onder in je buik opbouwen en je weet nu al dat je zo weer tot een geweldig, niet te stoppen, orgasme zal komen.
Weer begin je te smeken of je klaar mag komen, maar dit keer geef ik je pas als je lichaam al begint te schokken, toestemming ervoor. Daarna doe ik heel even weer wat rustiger aan, maar zodra je maar iets op adem bent gekomen ga ik weer voluit. Tot zes keer toe laat ik je vlak achter elkaar klaar komen en wanneer je bijna de zevende keer klaarkomt heb je het echt niet meer. Denken is totaal onmogelijk en je kut schreeuwt erom om weer te mogen. Maar dan doe ik net even iets rustiger aan, waardoor je net niet kunt komen.
“O nee, nee, niet spelen,” gil je.
“Niet nu spelen,” kreun je.
“Wilde je dan nog een keer slet?” vraag ik en jij antwoordt: “Ja, alstublieft meester, nog een keer.”
Ik stoot een paar keer snel in je kut zodat je weer bijna klaarkomt en zeg dan: “Ben je zo’n slet?”
En jij antwoordt gillend: “Ja, dat ben ik, toe laat me gaan meester.”
Weer stoot ik een paar keer sneller en zeg dan: “Je mag komen, zodra ik die vibrator uit je trek, kom jij klaar slet!”
Je gelooft niet dat dat zal gaan gebeuren en zegt bijna verschrikt: “Nee, niet uit me halen, doorstoten tot ik klaar kom, alstublieft meester.”
Maar ik antwoord zeer resoluut: “Hij gaat wel uit je, en dan kom je klaar. Je komt dan klaar en laat zien dat je echt een slet bent die niet haar lijf niet eens onder controle kan houden en zonder dat haar kut wordt aangeraakt klaar komt.”
Ik stoot de vibrator nog een paar keer snel in je en zeg dan: “Je wacht tot ik het zeg.”
Dan ineens trek ik de vibrator uit je en wanneer die echt helemaal uit je is en je denkt dat je lichaam rustiger wordt zeg ik: “NU, kom klaar slet.”
Je lichaam begint te schokken. Je begrijpt er niets van maar voelt dat in je je lichaam tot een explosie komt. Wild schokkend pers je de sappen in je naar buiten. Minuten lang blijft je lichaam zo schokken.
“Ga door!” zeg ik en gelijk volgt een nieuwe golf.
Je weet dat je je lichaam niet onder controle hebt, het lijkt wel of het echt luistert naar mijn stem.
Pas wanneer ik zeg: “Kom nu maar tot rust” voel je je ook echt rustiger worden.

Ik maak je los en pak dan je bij je haren vast.
“Meekomen” zeg ik en je voelt hoe ik je aan je haren omhoog begin te trekken. Je kreunt van pijn en komt snel omhoog en volgt me dan. Ik hou mijn hand redelijk laag, waardoor je voorover gebogen mij moet volgen.
Je voelt dat ik je een rondje laat lopen en dan zeg ik: “Op je knieën.”
Je zakt op je knieën en weer moet je mij volgen. Kruipend ben je minder snel dan lopend, waardoor ik veel meer aan je haren trek. Toch verzet je je niet; alles wat ik tot nu toe met je heb gedaan heeft je enerzijds murw gemaakt, maar anderzijds heb je ook een voldaan gevoel. Je volgt me kruipend gewoon omdat ik dat nu eenmaal van je verlang. Wanneer ik je weer los laat stop je met kruipen en je wacht op handen en knieën tot ik het volgende met je ga doen.
Ik ga voor je staan en zeg: “Zoek mijn voeten en kus ze.”
Je laat je voorover zakken en gaat op de tast opzoek naar mijn voeten die je vrij snel hebt gevonden. Terwijl je ze zacht begint te kussen vraag je je af hoe ik zo snel mijn schoenen heb uitgekregen en hoe het kan dat ze koud aanvoelen. Waarschijnlijk heb ik dat al gedaan voordat ik je rond liet kruipen, want anders had ik dat nooit zo snel voor elkaar gekregen. Rillingen gaan door je heen bij de gedachte dat ik nu op je neer zal kijken. Bewust duw je je kont iets omhoog om er nog wat verleidelijker bij te liggen.
“Kom omhoog,” hoor je mij zeggen en je richt je op.
Je hoort dat ik een rits losmaak en je weet dat ik mijn broek losmaak. Wanneer ik je haren weer vastpak doe je bijna automatisch je mond al open. Je proeft gelijk al mijn voorzaad wanneer je je lippen om mijn paal laat gaan en je geniet ervan om vast te stellen dat ook ik genoten heb van alles wat ik met je heb gedaan. Mijn hand beweegt je hoofd heen en weer en steeds weer glijd mijn pik jouw zuigende mond in. Je voelt mijn paal steeds harder en meer opzwellen in je mond en je doet je best om mij zo goed mogelijk te zuigen.
Ik laat mijn vrije hand over je borsten gaan en kneed die een beetje, maar uit de wijze waarop ik dat doe, maak je al op dat ik voornamelijk sta te genieten van je zuigende mond. Ik pak je hoofd met beide handen vast en duw mijn pik steeds verder je mond in. Je voelt hoe ik je dwing om hem helemaal in je te nemen. Je moet je concentreren om niet te gaan kokhalzen wanneer je mijn eikel in je keel voelt komen. Even hou je je adem in en dan voel je hem echt in je keel komen. Een soort van overwinningsgevoel gaat door je heen bij de gedachte dat je mijn hele pik in je mond hebt weten te krijgen, maar dan merk je dat je nu echt moet concentreren. Je verslikt je bijna en wilt je hoofd naar achteren trekken, maar ik hou je stevig vast en dwing je om door te gaan. Even raak je bijna in paniek en ben je bang om te stikken, maar dan weet je je weer te concentreren op je ademhaling.
Je laat je armen naar beneden zakken en laat mij helemaal begaan. De stoten worden sneller en je voelt aan mijn handen dat ik zo zal komen. Je hoort me opgewonden hijgen en dan ineens hou ik mijn lichaam stil. Een schok gaat door mijn lichaam en dan voel je mijn hete zaad in je keel spuiten. Snel begin je te slikken, maar je kunt niet voorkomen dat het zaad vermengt met je speeksel ook bij je mondhoeken naar buiten komt. Het geil loopt langs je kin en druipt op borsten. Mijn handen laten je los, maar jij blijft gewoon zacht verder zuigen tot je iedere druppel uit me hebt gekregen.
Dan trek ik mijn pik uit je mond en laat ik je nog even zo blijven zitten. Je hoort dat ik een paar foto’s van je maak. Waarschijnlijk zijn het foto’s waar je wel heel gebruikt op zal staan. Je voelt het zaad nog bij je mondhoeken en op je borsten. Je haren zitten door de war en op je kont voel je nog steeds pijn, die vermoedelijk veroorzaakt wordt door een aantal blauwe plekken.

Ik geef je wat te drinken en daarna vraag ik of je gekregen had wat je verwachtte. Je antwoordt dat je genoten hebt en we praten nog een beetje na over wat er gebeurt is. Al die tijd zit je geblinddoekt en naakt voor me. Je vraagt of je even de blinddoek mag afdoen, maar ik verbied je dat; je wilde gebruikt worden door een vreemde, mij niet zien is het beste wat daar in de buurt komt.
Nadat je je drinken op heb laat ik je je jas weer aandoen en daarna stappen we de auto in. Je mag rechtop zitten, mits je je blinddoek maar omhoudt. Je vraagt me of dit niet raar zal staan richting andere weggebruikers, maar ik zeg dat die je toch niet zullen zien in het donker. Terwijl we rijden maak ik op een bepaald moment ook nog de knopen van je jas los en sla ik die open, waardoor je het grootste gedeelte van de rit met ontblote borsten naast mij zit. En ik kan dan wel gezegd hebben dat niemand je zal zien, jij hebt wel het gevoel dat mensen je kunnen zien. Het geeft je een ondeugend en opgewonden gevoel. Ik stop de auto op een plaats waar het vrijwel helemaal donker is, en daar laat ik je met openhangende jas uitstappen.
Je voelt de koude avond lucht langs je lichaam gaan, wat je naaktheid nog eens extra benadrukt. Terwijl ik je een kus geef doe ik je je blinddoek af. Je schrikt wanneer je ziet dat je bijna thuis bent en bent bang dat een bekende je mogelijk kan zien. Toch laat je je jas open hangen en geef je mij eerst een kus terug, en bedank je me voor de heerlijke ervaring. Pas wanneer ik mijn auto instap maak jij je jas snel dicht. Ik steek mijn hand even op en dan rijd ik weg en jij gaat naar huis. Voldaan.

Ach, nee. Dit was nog steeds niet helemaal die fantasie die jij hebt, maar jij hoopt ook niet echt mee te maken dat je echt machteloos bent, gebruikt wordt en maar moet afwachten wat de ander met je doet als hij klaar is. Of hoop je dat wel?



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Rob
Nieuw lid
Inlognaam: mister_rob

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 18 augustus 2009 - 04:25 pm:       

mooi verhaal



dit verhaal boeide me van begin tot einde.

k ben niet snel onder de indruk van verhalen, maar dit komt erg dichtbij....super opgezet
ik hoop nu al op een volgend verhaal

 

Robin
Lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 18 augustus 2009 - 08:21 pm:       

Mijn verhaal over jou of.......Jouw verhaal over mij



Wat mooi! Het eerste stuk had mijn verhaal kunnen zijn, jouw verhaal over mij.
Spanning voelbaar, opwinding ook, ik rook nog niet het zweet (van angst of opwinding?).
Fijn dat je zoiets moois deelt met ons.

robin

 

rosa
Nieuw lid
Inlognaam: rosa

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 05-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 18 augustus 2009 - 09:21 pm:       

prachtig!!



Heerlijk de manier zoals U schrijft.
Ik kon niet stoppen met lezen,ik moest weten wat er verder gebeurde!
Mooi gedaan en ik ga zeker meer van U lezen.

liefs sub rosa


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: