home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robin


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 17 augustus 2009 - 08:33 pm:       


Ontwaken


Wie wil er niet zo wakker worden........




D

Het ochtendlicht schemert door de gordijnen als ik wakker word naast je. Daar lig je, mijn kleine meisje waar ik zo trots op ben. Je hebt gisteren een ware uitputtingsslag geleverd en nu lig je hier van je welverdiende rust te genieten. Je lichaam toont nog vaag de rode gloed van de striemen die je gisteren zijn toegebracht. Je hebt ze met trots geïncasseerd en sieren je.
Bij het zien van jouw uitgestrekte lichaam, lakens van je af geschopt, krijg ik weer het verlangen dit mooie lichaam te bespelen. Jouw lichaam onder mijn handen te zien bewegen, te voelen hoe je je langzaam overgeeft aan je genot.
Ik besluit dat je het verdiend hebt om verwend te worden. Zachtjes sta ik op, wil je niet wakker maken, nog niet. Straks als ik klaar voor je ben dan mag je, dan zal ik je wekken. Ik haal wat spulletjes en kom weer terug naar bed.
Voorzichtig doe ik je pols en enkelboeien om. Je ligt al zo mooi languit dat het niet veel moeite kost om zonder je wakker te maken je armen en benen gespreid aan de vier hoeken van het bed vast te maken. Door het gerommel word je wel wat onrustig. Ik wacht heel even, geniet van het schouwspel. Je zakt weer weg en slaapt verder.
Dan besluit ik dat het tijd is om je te wekken. Zachtjes streel ik je tepels, neem ze tussen mijn duim en vingers, draai ze lichtjes. Ik voel ze hard worden onder mijn handen en je kreunt zachtjes in je slaap. Mijn handen omvatten je borsten die nu iets naar opzij wijzen. Niet te groot, mooi stevig en donkere tepels die nu fier omhoog steken. Zachtjes bijt ik erin. Je smaakt naar het zweet van een warme nacht.
Opnieuw een lichte kreun, nu gevolgd door een beweging van je romp. Je trekt je rug hol en probeert je uit te rekken. Een licht knipperen van je ogen als je bij bewustzijn komt. Mijn gezicht is vlak boven je als je je ogen open doet. Een brede glimlach om je mond die ik nu kus. Mijn verlangen wordt aangewakkerd door mijn ontwakende kleine meisje.
Als je je armen omlaag wilt brengen merk je dat je voor me gestrekt ligt. Nog slaapdronken probeer je te gaan verliggen, maar zonder resultaat. Ik ga met mijn tong langs je hals omlaag, over je sleutelbeen naar je schouder, omlaag naar je rechterborst. Ik zuig aan je tepel en bijt er opnieuw in. Dit keer iets harder, kunnen ze vast wennen, weer gevoelig worden.
Mijn andere hand glijdt ondertussen over je lichaam omlaag, via je heupen langs de buitenkant van je benen en binnenlangs weer omhoog. Even dralen bij je lipjes die zo mooi tussen je gladde dijen zichtbaar zijn. Een vinger ertussendoor, eerst helemaal naar achter, tussen je billen. Even een lichte druk op je sterretje, je dammetje en dan op zoek naar dat mooie roze knopje vooraan. Maar ook dat moet nog wakker worden, dit zal denk ik niet lang duren gezien je reacties.
Ik zie nu al hoe je lichaam op de aanraking van mijn handen reageert. Je tilt je heupen op en maakt zachte geluidjes. Ik laat je lekker genieten, Blijf je strelen, mijn handen masseren je lichaam dat nu nog koel aanvoelt van het afgekoelde nachtzweet. Langzaam warm ik je op, je huid begint warm aan te voelen. Op de plaatsen waar nog de rode gloed van striemen zichtbaar is reageer je veel je sterker op mijn aanraking. Heerlijk om te zien hoe je ademhaling dan licht versnelt of juist even stokt.
Mijn kleine meisje is zo voorspelbaar, maar dat geeft niets. Maakt dat ik haar kan krijgen waar ik haar hebben wil en wanneer ik het wil.
Als ik mijn handen van je lichaam haal, doe je je ogen open, kijkt me verwachtingsvol aan. Zegt niets, laat alles gewoon over je heen komen. Maar wat zou je ook anders? Een keuze heb je niet en dat weten we allebei. Ik blinddoek je met een zijden shawl, wetend dat je intenser zal beleven en genieten.
Nog even langs die mooie harde tepels, een tik met mijn vingers, lichte kreun, “shhhhhhh” zeg ik je en leg mijn vinger over je volle lippen die licht geopend zijn. Je likt mijn vinger die ik er zachtjes tussen liet glijden. Je zuigt er op, maar niet lang. Weg is hij.
Ik pak de kaars die ik klaar had liggen, steek hem aan en houdt hem boven je heupen. Daar komt de eerste druppel. Een lichte siddering in je lijf als het kaarsvet je huid raakt. Het is maar een tel dat je de hitte voelt, en telkens weer wegebt. In mijn tempo laat ik je lichaam bewegen onder de vallende druppels. Een mooi patroon ontstaat op je uitgestrekte lichaam. Zachte kreetjes als het op onverwachte en gevoelige plekjes terecht komt. Je tepels die al hard waren staan nu ook stijf van het gestolde kaarsvet, bijna kaarsjes op zich. Ook op de mooie welving boven je kale poesje is een prachtig landschap ontstaan van gestolde druppels.
Ik leg de kaars weg. Laat mijn vingers over de plekjes glijden waar nog geen kaarsvet zit. Mijn hand vindt zijn weg weer naar die mooie lipjes van je die nu iets openstaan. Je knopje is wakker merk ik als ik er schijnbaar achteloos langs glijdt. Ik zie het glinsteren tussen je lipjes en weet dat je verlangt naar mijn aanraking. Je zegt het niet, maar je lichaam spreekt voor zich. Heel even voel ik voorzichtig hoe nat je al bent, 1, 2 vingers naar binnen. Weer je heupen omhoog en licht gekreun. Hoe heerlijk je zo te kunnen verwennen.
Maar het is nog niet zover dat ik je naar je hoogtepunt zal leiden. Nog even geduld, meisje. Al het kaarsvet zullen we er eerst even netjes afhalen en daar heb ik mijn eigen voorkeur in hoe dat zal gebeuren. Je ligt in afwachting van wat volgen gaat. Oren gespitst en lichaam licht gespannen.
Met de strokenzweep werk ik nu van boven naar beneden en weer terug over je lichaam, over je borsten, je venusheuvel om die mooie gestolde druppels los te maken. Je ligt er zo mooi bij, je lichaam probeert de slagen in stilte op te vangen, maar je kunt het niet langer tegenhouden.
Het pijnlijke genot dat ik je geef laat je kronkelen en kermen van pijn en plezier. Je huid wordt weer mooi rood, gaat gloeien. De warmte straalt van je lichaam en je hebt een rode kleur in je gezicht van inspanning en opwinding. Een glimlach om je mond. Ik kan je ogen niet zien, maar weet zeker dat ze zullen stralen.
Langzaam maar zeker krijg ook ik het er warm van en voel ik me steeds meer opgewonden raken. Met een doek veeg ik de laatste restjes kaarsvet van je lichaam, ondertussen je lichaam strelend dat zachtjes meebeweegt als ik het aanraak. Opnieuw mijn vingers tussen je lipjes waar het nu toch echt kletsnat aan het worden is. Even door naar je sterretje, dat vind je zo lekker. Je rug kromt zich als ik daar wat harder druk. Toe maar meisje, laat je maar horen, laat maar weten hoe geil je ondertussen bent. Ik sta ondertussen ook stijf van opwinding en zonder verdere omhaal neem ik je. De beloning voor ons allebei.

s

Ik word langzaam wakker uit een droom, of nee, eigenlijk droom ik nog, maar ben me bewust dat ik droom. Alles lijkt nog zo helder, alsof het nu gebeurt en ik vanaf een afstand toekijk hoe ik alles onderga. Het is alsof ik mijn boeien echt voel zitten. Ik laat me weer terugzakken in die heerlijke toestand tussen slapen en waken in, glijd langzaam weer weg. Dit keer in een droomloze slaap.
Opnieuw wakker worden, maar nu van een tintelend gevoel in mijn tepels. Ik kreun en probeer me uit te rekken. Langzaam maar zeker word ik me bewust van het gevoel dat wat ik waarneem nu gebeurt en niet mijn herinnering aan gisteren is. Gisteren, toen ik mijn Meester vol overgave heb mogen dienen, me heb over mogen geven aan Hem met heel mijn lichaam en wil. Nog voel ik de naweeën van de slagen die ik heb mogen incasseren. Als ik me probeer te bewegen voel ik de beurse plekken op mijn rug en billen, alles gloeit nog een beetje na.
Als ik eindelijk mijn ogen open kan krijgen zie ik Jouw gezicht boven mij. Ogen die mij liefdevol en verlangend aankijken. Ik voel Je ademhaling in mijn gezicht. Jouw kus op mijn mond. Een warm gevoel stroomt door me, ik wil Je omhelzen. Dan merk ik dat ik gestrekt en vast voor Je lig. Droom en werkelijkheid hebben akelig door elkaar gelopen bedenk ik.
Je tong gaat langzaam langs mijn hals omlaag, iets wat ik bijna onverdraaglijk vind, ontspan me. Zachtjes likkend naar omlaag, mijn tepel in je mond, tussen je tanden, bijtend. Een tintelend gevoel manifesteert zich in mijn buik, tepels stijf rechtop.
Ik merk hoe Je andere hand mijn lichaam streelt van boven naar beneden, weer terug nu naar mijn intiemste plekjes die Jij als geen ander weet te bespelen. Plagende vingers en o, wat kun Je me hiermee naar meer laten verlangen. Langzaam worden al mijn zintuigen wakker, geniet ik van elke aanraking, hoe pijnlijk het hier en daar toch nog is. Zachte geluidjes van genot ontsnappen mij en ik voeg mijn lichaam naar Jouw handen die mijn huid verwarmen, de ochtendkilte laten verdwijnen.
Als Je me loslaat zie ik dat Je een shawl pakt, Je blinddoekt me ermee. Je wilt me verwennen, zei Je, omdat ik het verdiend heb, omdat Je trots op me bent. Wat kan ik me nog meer wensen? Met de blinddoek om kan ik me beter concentreren op mijn gevoel dat dan veel intenser lijkt. Je weet precies waar ik naar verlang, wat me raakt, Jij bent mijn Meester, hoe kan het ook anders.
Bij een onverwacht harde aanraking van mijn tepels slaak ik een kreet, maar Je maant me tot stilte, Jouw vinger over mijn mond. Dan voel ik hem tussen mijn lippen, proef vaag mezelf en zuig erop. Weg ben Je.
Even niets, een licht klik en dan voel ik de eerste hete spetters op mijn buik. Meer, overal, van mijn heuveltje langs mijn navel naar mijn borsten, op mijn tepels. Ik voel me een buikdanseres in horizontale positie, Jij bepaalt het ritme waar ik op dans. De warmte van het kaarsvet dringt door in mijn huid en het gevoel baant zich een weg naar binnen, naar beneden waar ik het niet meer droog ga houden denk ik.
Dan de zachte aanraking van vingers op mijn huid tussen alle vastgeplakte spetters door, kriebelend, strelend. Nu Je vingers naar omlaag, tussen mijn gespreide benen. Je weet dat ik nat ben, weet dat ik Jou daar nu voelen wil. Je gaat naar binnen, laat me verlangen naar meer, om me vervolgens weer te laten wachten als Jij Je hand daar weghaalt.
Je gaat overeind en even onverwacht als voorspelbaar is daar de eerste slag van Jouw zweep. Je slaat over mijn met kaarsvet bedekte romp en slaat alle druppels aan nog kleinere spetters als ze loslaten van mijn huid. Ik probeer de slagen met alle zelfbeheersing die ik in me heb op te vangen, maar moet me al snel overgeven aan het pijnlijke genot dat dit met zich meebrengt. Kan mijn lichaam niet stil houden en mijn mond al evenmin.
Met een doek veeg Je de laatste restjes kaarsvet van mijn lichaam, behoedzaam, vol tederheid. Je handen strelen mijn gloeiende lijf en dan ook mijn hete lipjes. Ik kreun van alle geilheid die zich van mij meester heeft gemaakt, Je hebt al mijn lust weer wakker gemaakt in mij. Maar ook in Jezelf merk ik, Je lijf gloeit, Je zweet, ik voel het, ruik het, ook Jouw opwinding. Dan neem Je me, hard maar teder. Een wederzijdse beloning voor mijn toewijding aan Jou.



 

Rob
Nieuw lid
Inlognaam: mister_rob

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 18 augustus 2009 - 04:33 pm:       

goed verhaal



het leuke van dit verhaal vind ik dat ik het vanuit 2 kanten lees.
de opbouw is liefdevol, dat vind ik belangrijk. alleen maar grof kan mij niet zo boeien.

goed verhaal dus.

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 405
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 19 augustus 2009 - 12:11 pm:       

Prachtig hoor.



Echt prachtig. Met veel gevoel en liefde geschreven, niet te grafisch, mooie woordkeuze (al is het als ik je mag plagen lang geleden dat ik het woord 'shawl' las) en die dubbele invalshoek is nog wel de afmaker.
Wat ik me afvraag: heb je heel bewust voor deze volgorde gekozen? Eerst hij, dan zij?

Weet je, het grootste compliment dat ik je kan geven is dat ik bij dit verhaal een beetje jaloers word. Ik zou dolgraag deelgenoot zijn en dat betekent dat je verhaal me helemaal naar binnen heeft getrokken en heeft veroverd.

Nee, ik vraag niet om meer. Iemand die zo schrijft komt vanzelf met meer. Benieuwd ben ik wel.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: