home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robin


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op dinsdag 30 juni 2009 - 05:15 pm:       


Kantoor


hoe aan een saaie kantoordag een bijzonder einde kwam




Mijn gedachten dwalen constant af. Het verlangen is zo heftig dat al het andere van geen betekenis meer lijkt. Ik draai op de automatische piloot mijn werkzaamheden af en ondertussen ben ik in een andere wereld. Wat zou het heerlijk zijn mijn tijd daar te mogen doorbrengen en niet tegen de beperkingen aan te lopen die de dagelijkse beslommeringen met zich mee brengen. Gelukkig zijn er lichtpuntjes die me weer een boost geven om vol te houden. Misschien worden mijn dromen ooit werkelijkheid. Niet allemaal, maar een paar moet toch haalbaar zijn. Voorlopig reken ik nog maar nergens op.

Ik schrik op, ik had niet gemerkt dat je naast me was komen staan.
“Gaat het een beetje?” vraag je me.
Ik kijk op en realiseer me dat ik al een tijdje naar hetzelfde beeldscherm heb zitten staren, mijn hand ondertussen op mijn schoot rustend, half op, half onder mijn rok die wat omhoog geschoven zit.
“Je was even ver weg geloof ik hè?”
Ik knik en krijg een lichte blos. Je moest eens weten waar ik was, ben er overigens wel een beetje warm van geworden.
Je legt een hand op mijn schouder en zegt dat ik niet zo moet piekeren. Of ik een glas wijn wil, vraag je. De anderen zijn inmiddels al naar huis, dus waarom zouden we het niet even gezellig maken? Je wacht mijn antwoord niet eens af, maar loopt al weg om even later met 2 glazen en een fles terug te komen. Zo te zien was je zelf al begonnen en schenk je ook het 2e glas vol. We proosten op de dag en wat nog komen gaat.
Je gaat op de rand van mijn buro zitten en kijkt hoe ik mijn werk op begin te ruimen. Als ik mijn bestanden af wil sluiten komt een mooie foto op het scherm te voorschijn van een geboeide vrouw in lingerie. Ik kijk naar je en ben benieuwd naar je reactie. Ik schuif iets achteruit en vraag of je de foto mooi vindt.
Ja, zeg je, maar je wilt weten wat mij er toe heeft gebracht dit op te zoeken.
Ik sla mijn ene been over het andere en neem een slok uit mijn glas. Ik zeg dat het me fascineert hoe een vrouw er toe gebracht kan worden zich zo over te geven. Dat ik graag zou willen weten wat er in haar omgaat als ze zo machteloos staat.
Je zegt dat er maar 1 manier is om daar achter te komen en dat is door het zelf uit te proberen (alsof je mijn gedachten raadt).

Ik weet dat je niet narrow-minded bent, maar dit antwoord verrast met wel. Ik kijk je aan met een blik van vaag ongeloof maar ook verwachtingsvol. Hoe ver zou je hier in willen duiken, vraag ik me af.
Je been hangt over de rand van het buro en schuurt nu langs het mijne. Langzaam laat ik mijn hand over mijn been omlaag glijden en neem mijn rok iets mee omhoog als ik weer terugga. Het randje van mijn kousen wordt zichtbaar.
Ze zijn mooi, zeg je. Je steekt je hand al uit om mijn been te strelen.
Ik zeg niets, kijk alleen maar en laat je gaan, als vanzelfsprekend.
Zachtjes streel je mijn been vanaf mijn knie naar omlaag, langs mijn enkel over de wreef van mijn voet. Je neemt mijn voet in je hand en doet mijn schoen uit. Je kijkt me aan en peilt me, maar ik zie ook iets van begeerte in je blik komen.
Ik lach naar je en doe mijn andere schoen uit, zet mijn voet op je been.
Langzaam schuift hij omhoog.
Je verwent ondertussen mijn andere voet met kussen en strelende vingers. Je hand gaat voorzichtig omhoog langs de achterkant van mijn kuit, naar mijn knieholte. Je kust mijn voeten, mijn onderbenen en je hand glijdt zachtjes verder over mijn dijen. Mijn voet is ondertussen opgeschoven naar boven en vindt een warm plekje bovenaan dat hard aan begint te voelen.
Ik masseer het zachtjes met mijn tenen en je broek begint te spannen. Een zachte grom ontsnapt je.
Je hand blijft treuzelen bij het randje van mijn kousen. Je vraagt of ik mijn bloesje los wil maken…. Ik heb liever dat jij dat doet, het gevoel door iemand anders uitgekleed te worden is opwindend.
Je komt overeind, helaas moet ik mijn voetsteuntje laten gaan. Je trekt me overeind en gaat achter me staan, kust me in mijn nek en streelt mijn borsten. Een onverwacht genoegen aan het eind van wat tot nu toe een saaie dag was. Dan begin je de knoopjes van mijn bloes los te maken, tergend langzaam, één voor één.
Ik leun tegen je aan en met één voet wrijf ik langs je been. Ik begin de onderhuidse spanning te voelen die de hele dag al sluimert.
Je handen gaan langs mijn lichaam, verkennend wat tot nu toe verhuld is gebleven. Je draait me om en houdt me bij de schouders met gestrekte armen vast. Je hebt duidelijk plezier en ik hoor een zacht mmmmm als je je blik over mijn borsten laat gaan. Wie speelt met wie vraag ik me af, ik met jou of jij met mij?
Ik trek je aan je stropdas naar me toe en begin je jasje uit te trekken. Het valt op de grond. Mijn handen gaan onder je hemd over je rug. Mijn nagels trekken witte spoortjes op je huid als ik van boven naar beneden langs je ruggengraat ga. Mijn handen blijven op je billen rusten en ik voel hoe jij me tegen je aantrekt.
Ondertussen maak je mijn rok los en ik voel hem langs mijn benen op de grond glijden. Ik til 1 been op en sla het om je heen. Je pakt me bij mijn kont en nu voel ik je harde tegen mijn buik aan. Als ik je broek los wil maken pak je bij mijn polsen en kijkt me met een indringende blik aan, een geile blik, maar ook dwingend.

“Jij dacht zeker dat je daar zomaar bij mocht hè, maar dat gaat zomaar niet. Dat zul je moeten verdienen! Misschien kan ik je laten ervaren hoe het is om machteloos en overgeleverd te zijn.”
Na elkaar een ogenblik strak te hebben aangekeken sla ik mijn ogen neer. Hier had ik niet op gerekend, mijn hartslag gaat omhoog. Ik kan nu weglopen en dan is het voorbij, maar dit is mijn kans en ik blijf dus staan, in mijn string, kousen en beha.
Je draait me om met mijn gezicht naar de muur, trekt mijn handen achter mijn rug en bindt ze met je stropdas vast. Je komt vlak achter me staan, laat je handen over mijn schouders glijden naar mijn borsten. Neemt ondertussen mijn beha-bandjes van mijn schouders, schuift de cups omlaag en mijn borsten vallen vrij. Je streelt ze, mmmmm. Je maakt mijn tepels hard, draait speels rondjes met je vinger en neemt ze dan tussen duim en wijsvinger en knijpt erin, steeds harder tot het kreunen van genot overgaat in een gesmoorde kreet van pijn. Dit gevoel begint iets in mij los te maken, de sensatie pijn en genot, genot en pijn.
Ik voel hoe je je tegen mijn billen aan drukt.
Mijn gekreun laat je niet onberoerd. Je fluistert in mijn oor dat ik een geil sletje ben dat nodig aangepakt moet worden. Het horen hiervan maakt een verlangen in mij los dat ik eerder vandaag al voelde sluimeren. Dan glijdt je hand over mijn buik omlaag, over mijn string tussen mijn benen. Je schuift hem iets opzij en ik voel hoe je ineens een vinger in mijn inmiddels flink natte kutje duwt. Je vingert me ruw, maar het windt me juist heel erg op in plaats van dat ik terugdeins.
Je staat nu half naast me, masseert met 1 hand mijn linkerbil en de andere zorgt ervoor dat ik flink geil begin te worden. Nu trek je mijn string omlaag en draait me weer om richting buro. Met een hand in mijn nek breng je me voor het buro en duwt me voorover tot ik met mijn neus naast mijn toetsenbord lig. Mijn fantasie over onderworpen worden op een volledig onverwacht moment schiet door mijn gedachten. Het begint werkelijkheid te worden en langzaam beginnen realiteit en fantasie zich met elkaar te mengen.

Dan volgt totaal onverwacht de eerste klap op mijn billen.
Ik slaak een kreet van schrik, maar tegelijkertijd juich ik van binnen. Dit is immers wat ik wilde!
Klap twee, drie, even niets en dan in rap tempo de volgende slagen.
Ik probeer mijn kreten te onderdrukken en geef me over aan de sensatie van het gevoel dat dit met zich mee brengt. Het gloeien van mijn billen wordt voelbaar. De warmte straalt door naar mijn binnenste en ik voel hoe mijn gezicht zich ontspant in plaats van verbijt van pijn.
“Zo, dus je vindt het lekker hè,” hoor ik je zeggen.
Blijkbaar heb je het in de gaten dat ik hier stiekem van geniet, nou ja, stiekem….. Met een grote glimlach op mijn gezicht en een ontspannen lijf en drijfnat tussen mijn benen kun je niet meer van stiekem praten.
Plots trek je me aan mijn haren overeind.
Ik wankel maar hervind mijn evenwicht. Ik kijk je aan, maar sla al snel mijn ogen neer. Een soort natuurlijke onderdanigheid naar jou toe maakt zich van mij meester en jij maakt je meester van mij. Met een vinger onder mijn kin en nog steeds mijn haren vast duw je mijn hoofd omhoog zodat ik je toch aan zal kijken. Dit keer houdt je blik mij wel gevangen en ik probeer te doorgronden wat er in jou omgaat. Zul jij ook mijn gedachten kunnen raden? Raden hoe ik genoten heb van het pak slaag dat je me gaf, hoe ik er naar snak ook de rest van mijn verlangens prijs te kunnen geven aan je?
Dan schrik ik op uit mijn gedachten door je stem. Je zegt me te knielen voor je en duwt me tegelijkertijd met een hand op mijn schouder omlaag. Met een voet duw je mijn knieën uit elkaar. Je trekt mijn hoofd tegen je aan en ik voel dat je nog steeds hard en opgewonden bent.
Ik kan je geilheid door je kleren heen ruiken, het windt me nog meer op.
Je zegt dat dit sletje het deze eerste keer verdient heeft om haar beloning in ontvangst te nemen: hem mogen afzuigen. Een volgende keer zal me dat heel wat meer moeite gaan kosten.
En je maakt je broek voor me los………



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 400
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 30 juni 2009 - 07:29 pm:       

Helemaal niet verkeerd



Helemaal niet verkeerd hoor, Robin. Je hebt een mooie directe stijl. Zakelijk, tot op zekere hoogte, beschrijf je het gebeuren, zonder je te verliezen in details en al eveneens zonder al te plastisch te worden. Natuurlijk had ik graag wat meer van de hoofdrolspelers geweten, maar aan de andere kant heeft dat ook wel weer zijn charme: één scène uitgelicht en verder niets.
Ik zou het wel leuk vinden als dit slechts een vingeroefening was. Net als je vorige verhalen, die ik nu nog weer even bekeken heb en die nu meer diepgang krijgen door dit nieuwe verhaal. Allemaal vingeroefeningen. Niet persé voor iets groters. Welnee, om de vingers soepel te houden. Anders gezegd: ik vind het wel leuk je te lezen.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Meester Bul
Lid
Inlognaam: meester_bul

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 30 juni 2009 - 07:55 pm:       

Waar is je gevoel?



Je hebt hier een ondeugend verhaal neer gezet.
Hoe de dag eindigde op het saaie kantoor.
Maar ik mis gevoel in dit verhaal. Het is net, of je de gebeurtenissen over je heen hebt laten komen, zonder dat je zijn handen voelde, op het moment dat je aangeraakt, betast werd.
Maar ook als je hem aanraakte, lijkt het erop, of er geen gevoel is, tussen jullie beide.
Want dat is wat een verhaal net ietsje lekkerder maakt.

Ik hoop dat je er iets mee gaat doen, Robin.
Ondertussen ga ik nog even van je andere schrijfwerk genieten.

 

subjackt
Actief lid
Inlognaam: subjackt

Bericht Nummer: 24
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 30 juni 2009 - 10:15 pm:       

Leuk verhaal en wat opbouwende kritiek



Robin,

Ik hou van het tempo van jouw verhaal, de zinnen en ook de snelheid waarmee de actie plaatsvindt. Mooie zinnen ook af en toe.

Wat ik mis, is identificatie. Het zou al helpen als je de personen een naam geeft, of dat je weet hoe oud ze zijn of dat je bv. vertelt wat nou de relatie tussen die twee is, is de Dominant haar baas of haar directe collega of haar ondergeschikte? Geen idee eigenlijk. Her en der wat extra details helpen ook. Je zou bv. wat meer over de uiterlijk/kleren kunnen vertellen, of bv. meer over de kamer (ik noem maar wat, introduceer een schilderij aan de muur en neem iets daarvan mee in het verhaal) of meer over het bedrijf waarbinnen deze scène speelt.

Wat me verder opvalt, is dat het verhaal eigenlijk helemaal vanuit de gedachtenwereld van de sub geschreven is. De Dom komt er nogal bekaaid af, haast een schim. Nu heb ik daar zelf ook last van hoor, ik heb de neiging me met de subrol te identificeren en als ik niet uitkijk, vergeet ik het perspectief van de Dom.

Ik denk dat het verhaal spannender en sensueler wordt als het perspectief af en toe switcht tussen sub en Dom. Laat hem ook eens wat denken, voelen, begeren, leuk of vervelend vinden. Richt je wat meer op de interactie tussen de Dom en sub en iets minder op hoe de sub het allemaal ervaart.

Ik hoop dat je iets kunt met mijn kritiek en ik hoop vooral dat je lekker doorschrijft, want nogmaals, er zit een aantal mooie dingen in jouw verhalen en ik lees jou daarom best graag.

 

Robin
Lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 11
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 01 juli 2009 - 10:27 am:       

Kantoor en alle reacties daarop



Lieve mensen,

Dank dat jullie mijn verhaal lezen en het de moeite waard vinden er een mening over te vormen.
Dank voor alle tips en opbouwende kritiek, je moet ergens beginnen nietwaar? Ik zal ze ter harte nemen, want dit is hoop ik niet het laatste verhaal dat uit mijn laptop voortgekomen is.
Ik zie het dan ook als een aanmoediging om door te gaan.

Liefs, robin


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: