home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Zofia Nina Radziwill


  Productief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op woensdag 02 maart 2005 - 07:16 pm:       


Zofia straft nieuwkomer Tinka.


F/f-verhaal




Een nieuw schooljaar, ik ben nu officieel een "senior"en dat niet alleen: ik ben ook nog begeleidster van een van de nieuwe meisjes. Ze heet Tinka en is niet alleen lief, maar ook nog mooi.... vrij klein (1.60m?), een slanke taille die ze accentueert met lage broeken en felgekleurde riemen, rood-blond krullend haar, stevige borsten en een kogelrond achterste. Toen ze voor de eerste keer voor me stond, deed ze me denken aan Christina Aguilera in de gymschoenenadvertenties. Bloedmooi en bloedgeil.

En nu staat ze voor de zoveelste keer voor me. Het is de bedoeling dat ik haar help met haar huiswerk, haar aanmoedig en haar overhoor. Maar wat valt er te helpen als ze altijd alles kwijt raakt? En hoe overhoor je iemand die geen letter uit haar boeken onthouden heeft? Het enige waar ik iets op kan verzinnen is het aanmoedigen en hoewel ik het niet eens
echt had gepland, weet ik dat het daar nu van komen gaat.
"Oke Tinka" ik kijk haar strak aan.
"Wanneer we al je smoesjes even buiten beschouwing laten, komt het dus op het volgende neer: je ben hier nu 3 weken, hebt nog nooit je huiswerk gemaakt, bent met regelmaat niet op komen dagen tijdens Frans en hebt vandaag maar liefst drie dikke onvoldoendes terug gekregen."
Ik tel tot 10 terwijl ik haar strak aankijk en zie haar ogen vochtig worden. Ze opent haar mond om iets te zeggen, maar bedenkt zich kennelijk net op tijd dat nog meer smoesjes haar positie er echt niet op vooruit zullen helpen.
"Kom maar hier."
Ze aarzelt, kijkt om zich heen en treuzelt mijn kant op.
Ik pak de dikke houten lineaal, die ik voor meetkunde heb, en ik sla ermee in mijn handpalm. Het maakt een kletsend geluid, waar Tinka van schrikt.
"Je verdient het," zeg ik, terwijl ik haar bij de arm meeneem naar de dichtbijzijnste stoel.
En wat denk je? Dat ze spartelt, moord&brand
gilt, me uitscheldt of me smeekt? Niets van dat alles. Ze gaat gewillig over de knie liggen en ik moet denken aan wat onze direkteur eens over mij zei "altijd op zoek naar het ongrijpbare".

"Heb je wel eens eerder billenkoek gehad?" vraag ik, terwijl ik de stof strak om haar ronde kontje trek.
Ze hapt naar adem en stottert iets onverstaanbaars. Dat meer op "nee" dan op "ja" lijkt. Ik aai haar billen en smelt bijna van hoe ze bij me ligt.
"Nou... dit zal vast niet de laatste keer zijn," zeg ik in een poging streng te zijn.
Ik klem haar stevig vast met mijn been over de hare en hef de lineaal hoog boven haar bibberende billetjes.
Komt best hard aan, zo' n lineaal. Na 50 harde petsen hou ik even pauze om haar billen te strelen. En me erover te verbazen hoe warm ze in die korte tijd geworden zijn.
"Zo-, zofia..." aarzelt het meisje over mijn schoot.
"Wat is er?" vraag ik vriendelijk, "doet het meer pijn dan je verwacht had?"
Ze grinnikt een beetje.
"Euh... nou, kijk, ik ehh... wist al wel hoe het voelde..."
Ik ben verbaasd, zei ze niet net dat ze nog nooit een pak voor haar stoute
billen gehad had? Alsof ze mijn gedachten lezen kan gaat ze verder, terwijl ik haar gloeiende achterste blijf liefkozen.
"Nou, ik heb zelf ook zo' n lineaal."

Ik kon mijn lachen niet inhouden. Stel je deze situatie eens voor, een hondsbrutaal, aardslui meisje. Supermooi en superstout. Over de knie. Vertelt je doodleuk dat ze zichzelf al met een harde houten lineaal gespankt heeft. Zoiets grappigs maak je niet elke dag mee. Maar ik verman mezelf, straf is straf en niet om te lachen.
Dus ik ga op strenge toon verder: "Ow, echt waar? En weet je ook al hoe slaag met de lineaal op je blote billen voelt? Ik denk wel dat ik je harder sla dan jijzelf."
Ze krabbelt overeind en kijk me recht aan. Een beetje verlegen, maar met lichtjes in haar ogen. Ze staat voor me, voelt even aan haar billen -zo schattig- en vraagt me of ik al vaker een meisje zo gestraft heb. Ik schud van nee terwijl ik haar jeans losknoop.
Ze draagt prachtige lingerie, vast van een duur merk. Wit met opgeborduurde roze bloemen, waarin haar roodgeslagen billen duidelijk zichtbaar zijn. Ik ruik hoe opgewonden ze is. "Je blouse gaat ook uit" zeg ik en voeg de daad bij het woord. Haar goedgevulde bh hoort bij het broekje, maar is zo mogelijk nog sexier door het doorzichtige kant. Haar harde tepels kleuren mooi bij haar gloeiende bips. Ze kruipt weer over mijn schoot en biedt braaf haar billen aan voor de straf.
Maar de slagen op haar slipje gaan haar al minder goed af, ze kreunt, maakt "auw-" en sisgeluidjes en begint met haar kontje te draaien. Pets-pets-pets... ik voer het tempo nog eens op en als reactie op haar gespartel druk ik met mijn linkerarm haar handen stevig op haar rug. Na de 2e serie van 50 kletsen vind ik het tijd worden voor het echte werk. Langzaam trek ik haar broekje naar beneden, tot het in haar knieholtes blijft hangen.
Nog 50 harde tikken voor haar. Ze kreunt en bij de 30 begint ze te snikken. "Auw, auw, het doet zooooooooo' n zeer!" Maar ik ga door.
"Je hebt het verdiend", zeg ik kalm.
De laatste begin ik mee te tellen "46, 47, 48, 49, 50!" Ze haalt haar neus op. Haar billen zijn donkerrood en ze is zo geil als boter.
"Spreid je benen eens" zeg ik, terwijl ik mijn vinger over haar vochtige klitje laat glijden. In rondjes, en daarna langs haar kontgaatje omhoog.
"Je vond het geloof ik wel spannend, of niet?"
Ik probeer sarcastisch te klinken, maar het resultaat is vooral erg ehh.. "spannend". Ze zucht en spreidt haar benen nog verder uit elkaar, zich met haar tenen tegen de grond afzettend.
"Zoof, ik heb zo' n stout poesje...."

Ahem, dat ken ik van mezelf. En ik weet ook van mezelf hoe vernederend het is om nadat je al als een klein meisje voor je bips gehad hebt, nog tussen je benen gepetst wordt. En dat is ook precies wat deze stoute Tinka nodig heeft. Dus tja, dan zou het niet fair zijn om haar dat niet te geven, toch?
Ik houd met mijn linkerhand haar rechterbeen vast en klem haar linkerbeen met mijn benen stevig vast, zodat ze haar benen wel uit elkaar moet houden. Hoewel ze dat geloof ik ook wel van plan is. Dan geef ik haar met de lineaal harde, felle tikken waar ik haar maar raken kan. Op haar rode billen en daartussenin. Ze kreunt en hijgt en het windt me heel erg op om haar zo te straffen. Beslist voor herhaling vatbaar.
Heftig kronkelend over mijn knie komt Tinka klaar. Om vervolgens weer met haar hand tussen haar benen te grijpen. Haar armen pin ik met mijn linkerhand stevig vast op haar rug en met de vingers van mijn rechterhand plaag ik haar gaatjes tot ze nog een keer komt. En nog eens. En nog eens.
"Kom," fluistert ze hees, onderwijl overeind krabbelend, "we gaan lekker douchen en dan zal ik jou eens verwennen".

WORDT VERVOLGD......


https://www.angelfire.com/extreme4/zofia


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: