home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
louise


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op dinsdag 16 juni 2009 - 05:15 pm:       


Uitgelaten in het bos


hoe een teefje uitgelaten werd door haar Meester




Sta om 10:00 klaar, kleding: rok, sportieve schoenen, shirtje geen lingerie, draag je ketting!
Dat was het sms-je wat ik van U kreeg gisteravond. Genoeg om mijn fantasie op hol te doen slaan. Wat zou er gaan gebeuren? Wat was U van plan? Nog niet eerder had ik een sms gehad waar in een opdracht stond: spannend, spannend, spannend.
Vanmorgen was ik vroeg wakker, na een lange nacht vol wilde fantasieën en dromen. Snel sprong ik uit bed werkte een boterham naar binnen. Liep weer terug naar boven, om uitgebreid te gaan douchen scheren, me klaar te maken voor Uw komst.
Ruim voor tienen was ik klaar en begon het lange wachten op U. Gekleed in een rok en shirtje, maar zonder ondergoed, voelde ik me vreemd echt een sletje, maar dat was/ben ik immers ook?
De slavin en sletje van mijn Meester, Zijn teefje.
Als altijd wanneer ik nerveus ben gaat mijn hand naar de ketting om mijn hals. Het geeft me rust te weten dat ik die voor Hem draag. Herinnert me eraan dat ik veilig ben bij Hem.

Klokslag tien gaat de bel en staat U voor de deur.
“Ben je klaar?”
“Ja Meester,” en weg gaan we.
U slaat een arm om me heen en we lopen naar de auto.
“Je ziet er mooi uit teefje, als een geil sletje. Ben je geil sletje van me?”
“Ja Meester.”
Want het klopt: ik ben geil, langzaam begonnen met opbouwen, vanaf het moment dat ik Uw sms-je kreeg tot nu toe.
U houdt de deur voor me open en ik stap in. Ten minste: wil instappen als ik bedenk dat het vast niet de bedoeling is dat ik ‘gewoon’ op de stoel ga zitten. Vragend kijk ik U aan.
“Met blote billen op de stoel slavin, je had het goed gesnapt.”
Pfew, denk ik, net op tijd gestopt.
Ik schuif mijn rok omhoog en neem met blote billen plaats op de stoel. U doet de portier dicht en stapt aan de bestuurderskant in.
“We gaan naar het bos, ik ga mijn teefje fijn een dagje uitlaten,” glimlacht U terwijl U de auto start.
“Uitlaten Meester? Hoe bedoelt U?”
“Net zoals ik het zeg slavin, jij gaat uitgelaten worden door mij, als het teefje dat je bent. “
“En nu geen vragen meer!”
“Ja Meester.”
Ik kijk waar we heen rijden en zie dat we inderdaad richting de bossen rijden. De woorden die U lang geleden ooit tegen mij gezegd heeft: “Wie weet als je goed getraind wordt, wordt je nog wel eens als een teefje uitgelaten,” komen weer in me op.
Nu gaat dat dus gebeuren, pffffffffff, wil ik dit wel? Berustend rust ik mijn hoofd tegen de stoel, ik hoef ook niets te willen, Meester wil het, en dus gebeurt het.

Na een uurtje rijden zijn we er. Een afgelegen parkeerplaats waar maar 1 andere auto staat. Meester helpt me uit de auto.
“We gaan eerst die kant op teefje.”
Uit de kofferbak haalt U een rugzak die U omdoet en gelukkig zegt U niets over mijn kleding. U steekt een hand naar me uit en hand in hand lopen we het eerste stuk.
Het is mooi weer en lekker warm, echt weer om in het bos te zijn en te genieten. De spanning over wat komen gaat maakt dat ik onrustig ben en mijn best moet doen om te genieten.
Meester heeft van dit alles geen last U praat gezellig en maakt grapjes, spoort me aan om vrolijker te kijken.
Als dit niet lukt stopt U, houdt me even tegen.
“Louise, ontspan, geef je over aan MIJ! “
En U geeft me een warme zoen kijkt me diep in mijn ogen.
“Ik geef me over,” fluister ik en voel dat het ook zo is, alle spanning vloeit uit me weg en ik voel me blij en geborgen.
Even blijven we zo in een innige omarming staan.
Totdat U zegt: “kleed je uit teefje, vanaf hier mogen teefjes niet meer los lopen.”
Grijnzend wijst U op een bord waarop inderdaad aangegeven staat dat honden aangelijnd moeten worden, en dus Uw teefje ook.
Ik trek alles uit en blijf naakt voor U staan, wacht tot U de riem uit Uw tas gehaald heeft.
“Goed zo teefje je bent braaf.”
We lopen een stukje verder als U zegt: “Waarom loop je eigenlijk op twee benen? Vort kruipen jij!”
En met een ruk aan de riem dwingt U me op de knieën.
“De ondergrond van het bos is mossig en vrij zacht dus zul je best kunnen kruipen.”
“Ja Meester.”
Op handen en voeten kruip ik voor U aan, aangespoord door af en toe een flinke tik op mijn billen van een takje dat U onderweg heeft opgeraapt. Het kruipen gaat langzamer en doet toch flink pijn aan mijn knieën.
“Doet het zeer teefje? Ga dan maar staan, met je buik tegen die boom aan!”
U wijst een boom ietsje verderop aan die in een soort open veldje staat. Ik loop er toe en ga er met mijn buik tegen aan staan. Als vanzelf doe ik mijn armen om de boom en voor ik het weet heeft U ze vast gebonden. Uw handen strelen mijn billen, met Uw voet dwingt U mij een stap naar achteren te doen zodat ik in een soort fouilleerhouding kom te staan.
“Zo meisje daar sta je dan, met je billen naar achteren gestoken alsof ze smeken om slaag. Wie ben ik om daar geen gehoor aan te geven?”
En met U vlakke hand geeft U me een paar tikken.
“Hmmm, even kijken wat ik kan gebruiken voor mijn teefje,” en ik hoor U weglopen, aan het zwiepen te horen test U een aantal takken uit.
“Deze maar, maar eerst je benen iets verder uit elkaar sletje. En ik wil je gevuld.”
U rommelt wat in Uw tas, en plaatst iets kouds tegen mijn sterretje, een butt plug schuift langzaam naar binnen. Uw vingers strelen mijn klit heel even en U voelt hoe nat ik al ben.
“Geile teef ben je,” mompelt U: “Eens kijken wat je verdragen kan.”

Voor ik er erg in heb voel ik de eerste slag en de volgende en de volgende. Niet te hard gelukkig, maar snel achterelkaar zodat ik haast geen tijd heb om bij te komen. En de tel al snel kwijt ben. Mijn billen gloeien en zien er vast dramatisch uit als U stopt om mij los te maken en me om te draaien.
“Ook je voorkant wil ik mooi gekleurd zien slavin, dus handen achter de boom. Ik maak je niet vast, ik wil dat je dit voor mij ondergaat!”
“Ja Meester,” en ik klem mijn handen in een om de boom en zet me schrap.
U begint me zachtjes te slaan, op mijn buik, bovenbenen en borsten, steeds iets harder steeds iets sneller. Ik sluit mijn ogen en onderga, voel elke slag branden in mijn huid, krimp in een als U mijn tepels raakt, het zachte vlees van mijn borsten. Hou het zo lang mogelijk vol voor U. Maar uiteindelijk kunnen mijn benen me niet meer dragen en zak ik ineen op de grond.
U stopt met slaan, komt naar me toe en draait me op mijn rug, knielt naast me neer. Uw handen brengen verkoeling op mijn gefolterde huid die nagloeit van U slagen. U streelt me overal en ik voel mijn opwinding toenemen.

Aan U merk ik dat U ook opgewonden bent. Mijn handen schuiven onder uit t-shirt en strelen Uw buik en borst, voordat ze zich een weg naar de band van U broek beginnen te banen. U laat me begaan en laat toe dat ik de knoop van Uw jeans losmaak. Door Uw geknielde houding kan ik echter nergens bij. Zachtjes duw ik U naar achteren zodat U tegen de boom aan komt te zitten. U strekt Uw benen onder U uit en neemt mijn hoofd in Uw handen.
“Verwen je Meester, sletje.”
Ik glimlach verheugd. Kniel naast U neer en neem Uw penis in mijn mond eerst een klein stukje maar steeds een stukje verder, en dieper, zuigend likkend probeer ik U genot te geven. Gelukkig hoor ik U af en toe kreunen en wordt Uw penis steeds iets harder.
Met mijn tanden knabbel ik zachtjes aan Uw eikel, lik er rondjes langs met mijn tong, plagend verwennend, genietend van het feit dat ik U mag dienen en U genot mag geven. Neem U zo diep als ik kan in mijn mond lik Uw ballen knabbel ook daar zachtjes aan. U tilt Uw heupen op en duwt U penis tot ver in mijn keel en houdt even vast, voor U zich weer laat zakken en verder geniet van Uw slavin. Uw handen strelen mijn haar en houden mijn hoofd vast.
Ik beweeg sneller en sneller op en neer zuig harder en harder. U kan Uw heupen niet stil houden en begint Uw slavin in haar mond te neuken, sneller en sneller en met een grom ontlaad U zich in Uw slavin haar mond. Zij neemt al Uw zaad in haar op verspilt geen druppel. Als U een beetje bijgekomen bent, likt ik U helemaal schoon.
“Dat was lekker sletje, je pijpt steeds beter”.
“Dank U Meester,” blij met het compliment.

“Alleen jij hebt nog geen genot gehad sletje, en je was al zo geil toen we weggingen, dat zal alleen maar toegenomen zijn, neem ik aan?”
“Uw slavin is geil Meester, maar of zij genot mag hebben is aan U “
“Dat is waar sletje laar eens zien hoe geil je bent, streel jezelf voor Mij.”
U leunt op Uw gemak tegen de boom, ik spreid mijn benen en streel mijzelf voor U. U kan mijn geil zien glinsteren op mijn vingers. Ik sluit mijn ogen en verwen mezelf. Streel mijn kilt en af en toe gaat een vinger naar binnen.
“Ga op je buik liggen sletje grijnst U,” wetend dat dat pijn zal doen
Ik draai me op mijn buik en schuif een hand onder me zodat ik mezelf kan strelen. “Spreid je benen.”
Ik doe mijn benen zover mogelijk uit elkaar en voel dat U de butt plug langzaam uit me haalt, om me met Uw vingers te vullen. Langzaam wordt ik geneukt door Uw vingers in mijn kontje, en een vinger in mijn kutje. Ik kreun, zo'n zalig gevoel dit: mijn vinger bewerkt mijn klit, Uw hand bewerkt mijn kutje en kontje. Ik voel dat een orgasme niet lang uit kan blijven.
“Meester, mag Uw teefje komen?”
“Kom voor me teefje kom hard.”
Ik kreun en sluit mijn ogen als mijn orgasme door me dendert. Uw vingers vullen me en gaan langzaam in en uit me als het orgasme mij langzaam verlaat.

Ik draai me op mijn rug als ik een beetje bijgekomen ben.
“Dank U Meester dat was heerlijk.”
“Fijn teefje van me.”
U neemt me in Uw armen en we blijven een poos lekker dicht tegen elkaar aan liggen. Tot U het tijd vind om te gaan. U laat me alle spullen bij elkaar pakken en in de rugzak doen. Lijnt me weer aan voor het laatste stukje en we wandelen het bos weer uit. Deze keer helemaal tot aan de auto, pas daar aangekomen mag ik mijn rok en shirtje weer aandoen.

U helpt me in de auto, en rijdt rustig terug naar huis.......




 

leergierig
Beginnend lid
Inlognaam: tuan

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 05-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 14 september 2009 - 09:35 am:       

Uitgelaten in het bos



louise

Ik vind je verhaal mooi en zin makend,
Zo inspirerend; Ik hoop dat Ik het ooit mag naspelen met mijn sub en net zo mag genieten!

Als je tijd hebt lees Ik graag nog meer van je.

Leergierig



"Meester leer en help mij vroeg ze, en dat is wat ze kreeg."

 

Tharl
Nieuw lid
Inlognaam: mastertharl

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 14 september 2009 - 11:59 am:       

waar gebeurd



louise, dit verhaal is voor mij een echt gebeurd verhaal op enkele details na.
Het is mooi en beeldend geschreven.
Proficiat.

LDofAhr


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: