home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robin


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 15 juni 2009 - 12:58 pm:       


Bezoek


Een vreemde neemt bezit van haar in haar eigen huis
Ik draai de kraan van de douche dicht. Schuif de deur van de douchecabine iets open en zoek op de tast naar mijn handdoek waar ik dacht hem te hebben gehangen. Hij hangt er niet en als ik om de hoek kijk zie ik hem bij de deur op de wasmand liggen. Nog nat loop ik naar de deur die op een ruime kier staat, was die daarstraks niet dicht?
Ik pak de handdoek en droog me af. Het is lekker warm in de badkamer en besluit mezelf eerst eens goed te verwennen met een geurige olie voor mijn huid voordat ik me aankleed. Als ik mijn haar droog geföhnd heb wil ik mijn slipje en bh pakken, die had ik toch klaargelegd? Blijkbaar niet, of ben ik zo aan het malen geslagen…
Ik loop door de gang naar de slaapkamer, de deur is schuin tegenover de badkamer en staat half open.

Dan zie ik je op de rand van het bed zitten…
Ik hou mijn pas in en wilde dat ik niet naakt in de gang stond. Je kijkt naar me maar zegt niets.
Ik moet toch iets aan gaan trekken en bedenk waar ik nog iets heb liggen zonder de slaapkamer in te hoeven. Helaas heeft de werkster de wasmanden net geleegd en zal ik dus toch naar binnen moeten.
Je zegt nog steeds niets, maar je ogen laten me niet los. Je kijkt nu naar het bed, hierop liggen lingerie en een voile tuniek uitgespreid. Je staat op, pakt me bij mijn arm en brengt me zachtjes naar het bed. Begrijp ik dit goed, wil je dat ik dit aantrek of…. Ja wat?
Ik ken je niet, maar voel me op een onverklaarbare manier toch tot je aangetrokken. Er is vaag iets van herkenning, maar ook weer niet.
Je reikt me een jarretelgordeltje aan, ik schik het om mijn heupen. Vervolgens houd je een kous voor me op en gebaart me deze aan te trekken. Langzaam schuift de kous om mijn been omhoog, ik maak hem vast. Nu de andere. Ondertussen laten je ogen mij niet los en zit je nonchalant met een voet op de rand van het bed te kijken hoe er een omgekeerde striptease plaatsvindt. Na de kousen volgt een bh, zwart, halve cup, transparant. Een slipje kon er niet meer af.
Ik wil naar de ladekast lopen om er toch een te pakken, maar je schudt zachtjes “nee” en ik wacht.
Je pakt de tuniek en schuift het over mijn hoofd. Ik laat mijn armen er door glijden. Je staat tegen mijn rug en met de tuniek glijden ook jouw handen omlaag langs mijn zij. De tuniek komt net tot onder mijn billen. Ondanks dat het behaaglijk is krijg ik kippenvel. Van angst of van spanning?
In de spiegel zie ik je achter me staan en je buigt iets voorover om zachtjes mijn nek te kussen.
Wat ik niet zie is dat je een zijden shawltje hebt gepakt. Het volgende moment zie ik helemaal niets meer en knoop jij het shawltje achter mijn hoofd vast.
Voorzichtig draai ik me naar je om. Ik weet waar ik ben en doe een stap achteruit in de richting van de deur. Je pakt me bij mijn polsen en trekt me weer naar je toe. Waarom gil ik het niet uit? Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn angst voor allerlei spookbeelden over verkrachtte en vermoorde jonge vrouwen.

Ik vraag wie je bent en wat je wil, maar mijn vragen worden door jouw mond gesmoord. Zachtjes maar dwingend begin je me te zoenen. Ik sputter tegen maar hoe harder ik tegenstribbel hoe steviger je me vastpakt. Als ik langzaam toegeef laat je me opeens los.
De verwarring begint toe te slaan. Je zegt nog steeds niets. Ik hoor het ritselen van kleding. Weer wil ik vragen wie je bent en wat je wilt, maar nog voor ik een halve vraag kan stellen voel ik een hand over mijn mond.
Je staat weer achter me en dit keer voel ik door mijn tuniek heen je ontblote bovenlijf. Ik wil de blinddoek af doen, maar je handen houden me tegen. Opnieuw kus je mijn nek en ik voel een hand omlaag gaan langs mijn heup naar mijn benen. Opeens weet ik niet meer zo zeker of ik niet toch had moeten gillen toen het nog kon, maar durf nu eigenlijk niet meer.
Met je andere hand houd je me tegen je aan getrokken en gaat op zoek naar mijn borsten. Van spanning zijn mijn tepels hard geworden. Je voelt het en knijpt er zachtjes in. Een kleine zucht ontsnapt me. Dan draai je me om en duwt me zachtjes in de richting van het bed, ik vind het voeteneinde en ga zitten.
Je gaat op je knieën voor me zitten en begint mijn kousenbenen te strelen. Je kust mijn teentjes en langzaam begin ik te ontspannen. Je handen strelen mijn kousenvoeten en benen van mijn enkels langs mijn kuiten, naar mijn knieholte. Ik leun achterover en laat het gebeuren. Je tong gaat je handen achterna, steeds hoger. Je handen glijden langs de buitenkant van mijn dijen naar mijn billen en je tong volgt de binnenkant van mijn dijen omhoog. Je lijf wrijft langs mijn kousenbenen en ik hoor je ademhaling versnellen.
Met je handen onder mijn billen schuif je me op het bed omhoog. Je duwt mijn benen uit elkaar en laat je hand langzaam voelen wat daartussen zit. Een zachte kreun kan ik niet onderdrukken, maar wil ik dat ook wel? Ik voel niet eens meer de behoefte de blinddoek af te doen, terwijl ik toch beide handen vrij heb. Mijn handen gaan op zoek naar jou, ik voel je hoofd, je schouders en wil je rug strelen.
Inmiddels is je tong in mijn spleetje beland en vindt mijn clitje. Zachtjes laat je een vinger bij me naar binnen glijden, mijn onderbuik trekt zich samen. Met je tong blijf je mijn clitje stimuleren tot het rood en heet is. Mijn hartslag versnelt. Een tweede vinger glijdt naar binnen en begint langzaam op en neer te gaan, ze duwen tegen de achterkant aan. Ik voel hoe ik langzaam geil begin te worden en verlang naar meer.
Je komt overeind en trekt de rest van je kleren uit.

Ik wil je lijf voelen, op zoek naar jouw warme gevoelige plekjes. Ik kom overeind, maar je duwt me terug op bed, pakt mijn polsen vast en houdt ze boven mijn hoofd. Je gaat over me heen zitten en ik voel je harde tegen mijn buik. Beweeg zachtjes mijn heupen tegen je aan.
Als ik je lijf wil strelen merk ik dat mijn handen heel subtiel vastgebonden zitten aan het bed. Ik hoor je zachtjes lachen als je mijn reactie ziet. Je schuift mijn tuniek omhoog en streelt ondertussen mijn lichaam, op weg naar mijn borsten. De blinddoek gaat af. Je kijkt me geil en uitdagend aan. Dan strek je je arm uit naar de tafel naast het bed, je pakt een mes dat ik nog niet had zien liggen….. Je brengt het naar mijn borst en snijdt mijn bh door. Ik laat mijn adem weer gaan die ik ongemerkt had ingehouden.
Opnieuw voel ik je harde op mijn buik, lig nu echter stil…. in afwachting van….. Je masseert mijn borsten, kust ze, zuigt aan mijn tepels, bijt erin. Dan gaan je lippen, je tong langs mijn hals op weg naar mijn mond. Jouw tong zoekt de mijne. Ik begin zachtjes terug te zoenen, raak weer opgewonden na de schok van daarnet.
Dan ga je van me af en streelt mijn beide benen, liefkoost mijn voeten. Ik leg mijn voeten in je nek en je pakt me bij mijn heupen. Ik voel je harde tegen me aan duwen, zachtjes, steeds verder duwt hij mijn spleetje open en glijdt naar binnen. Dan stoot je hard, onverwacht en ik schreeuw het uit. Langzaam voer je het tempo op. Elke stoot hap ik naar adem, tot ik je ritme te pakken heb en kan kreunen van genot.
Ik voel je ballen tegen mijn billen en slaan en het wordt steeds heter. Je haalt mijn benen van je schouders en gaat op me liggen. Ik sla mijn benen om je heen, klem mijn kousenbenen tegen je billen aan die ik zo graag vast wil houden. Ik word steeds natter en jij beweegt steeds sneller. Dan kan ik het niet langer tegenhouden en kom heel intens klaar. Mijn kutje knijpt je bijna fijn. Mijn lijf drukt zich helemaal tegen het jouwe, ik gloei overal.
Langzaam ontspant het zich en ga je uit me. Opnieuw ga je over me heen zitten, dit keer om je af te laten likken door mij. Je duwt je harde in mijn mond en ik weet nu hoe ik smaak. Je neukt mijn mondje, ik zuig, harder, jij duwt, dieper. Je wordt harder en heter. Als je bijna klaar komt haal je hem eruit en spuit je mijn gezicht helemaal onder. Ik lik mijn lippen af, jij zoent de rest schoon.
Je komt naast me liggen en streelt me zachtjes, je maakt mijn handen los en ik mag je eindelijk aanraken. Zachtjes streel ik je schouders, je rug langzaam omlaag, met mijn nagels zachtjes langs je ruggengraat naar je billen. Ik masseer ze zachtjes, geef er een speelse tik op en ga langs je bovenbeen verder omlaag. Langs de binnenkant weer omhoog en eindelijk kan ik hem in handen nemen. Mijn kousenbenen glijden langs jouw benen en je streelt ze. In elkaar gestrengeld val ik in slaap.
Als ik weer wakker word herinnert alleen een kapotte bh aan jouw aanwezigheid. Ik weet nog steeds niet wie je bent, hoe je stem klinkt en waarom je mij wilde. Ik weet wel dat ik uitkijk naar de volgende keer. 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 396
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 20 juni 2009 - 01:06 pm:       

StijlIk vind dat je een mooie stijl hebt Robin. Je beschrijving van wat er gebeurt is goed.
Mag ik één hint geven ter verbetering? Beschrijf niet alleen wat er gebeurt, niet alleen de actie. Er is zoveel meer omheen te vertellen dat het nog interessanter, ja nog mooier zal maken. Ik denk wel dat je dat kunt. Wellicht moet je je er even de tijd voor gunnen.
Beschrijf voor jezelf zo'n gebeuren. Leg het dan weg en laat het een paar dagen sudderen. Lees het dan nog eens en ga aanvullen. Niet uitweiden natuurlijk, maar aanvullen. Wat voelt ze? Waar doet het haar aan denken? Aan welke fantasie van haar raakt het en hoe is het eigenlijk nu dat uitkomt? Vast niet alleen maar leuk.... Etc.
Het voorgaande moet je niet beschouwen als kritiek hoor. Alleen als een hint.

Ga door!

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Robin
Beginnend lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 20 juni 2009 - 01:50 pm:       

Bezoek, reactie JannemanDank voor je aanwijzing. Die zal ik zeker ter harte nemen en er mijn voordeel mee doen. Er broeit nog van alles. Heerlijk om "gecorrigeerd" te worden, daar kun je soms zo behoefte aan hebben nietwaar?

robin


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: