home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
joy


  Productief lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 9

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 06:55 pm:       


Sletje!


De hele wereld weet het nu...!




Een heerlijk spijbeldagje vandaag, lekker thuis van kantoor. Ik heb voor de verandering een lege agenda zodat ik die compensatiedag nu eindelijk kan opnemen. Jammer alleen dat mijn Meester nog moet werken vandaag, maar gelukkig gaan we vanavond voor een weekendje weg.
Ik kan lekker lang uitslapen als ik dat wil, want ik heb niks te doen behalve wat inkopen voor het weekend. Toch ben ik om 9 uur klaarwakker en ik besluit om voordat ik me aankleed nog even mijn e-mail te controleren. Er is een mail van mijn vriendin die ik even snel beantwoord. En dan – oh heerlijk! – is er een mail van die BDSM verhalensite waarop ik ben geabonneerd. Ze geven heel attent een berichtje wanneer er weer een nieuw verhaal is en ja hoor, voordat ik er goed en wel over na kan denken zit ik al midden in de plot. Dit keer is het wel een heel opwindend verhaal en ik voel hoe het effect op me heeft.
Komt het door het verhaal zelf of doordat Meester het de afgelopen dagen zo druk heeft gehad en me eigenlijk een beetje heeft verwaarloosd? Oh ik verwijt Hem niks hoor, natuurlijk begrijp ik dat Zijn werk voor gaat! Maar ja, ik voelde me dus al zo geil, en nu komt ook nog dat heerlijke verhaal erbij… Het duurt even voordat ik het uit heb, ik geniet ervan met volle teugen.
En daarna stop ik dan maar even de was in de machine, ga me douchen, aankleden en loop wat te redderen. Alles om me maar af te leiden. Tenslotte had Meester me verboden met mijzelf te spelen, maar… Nee ik doe het niet! Alvast wat voorbereiden voor het eten vanavond, ik schrap alvast de nieuwe aardappeltjes en maak de asperges klaar. Als ik ze onder water laat liggen, kan dat best een paar uurtjes tevoren.
Bewonderend kijk ik naar de vorm. Ze zijn lekker dik en stevig, groene. Die hebben wat meer smaak en ik rooster ze strakjes in de oven met een beetje olijfolie. Jammie! Vooral het puntje vind ik prachtig, je kunt gewoon zien dat hij nog meer wil en kan groeien, dat hij de potentie heeft om … Oh hemel! Nee joy, je doet het niet hoor! Je weet wat de consequenties zijn. Ja maar… Neeheeee!

Dus ik haal het vlees uit de koelkast en maak de marinade klaar. Wat olijfolie, wat balsamico azijn, lekkere kruiden en wat knoflook erbij en dat alles even roeren met een vork. Het vlees dep ik even af en leg het in de marinade. Wat folie eroverheen en terug in de koelkast. Folie… ik zag laatst op internet een foto van een vrouw die helemaal ingepakt was in de plasticfolie. Ja maar haar neus en mond waren vrij hè, ze kon nog gewoon ademhalen. Haar armen strak naast haar lichaam, haar benen wijd uiteen en vast aan de tafelpoten geloof ik. Pffff, lijkt me ontzettend heet! Euhhhhh ja…, én heet!
Stel je toch eens voor dat je niet zomaar een beetje vastgebonden bent, maar met zo’n foliepakking kun je natuurlijk helemaal geen kant meer op! Oh hemel, en als íets me opwindt dan is het wel dat machteloze gevoel, dat gevoel van volledig aan Hem overgeleverd te zijn, dat Hij kan doen wat Hij wil en dat Hij me kan nemen wanneer Hij maar wil, kan slaan, alles!
Oh neeeeee, ik ben niet zo’n klein beetje nat nu, ik loop gewoonweg te druipen! Dat kan zo niet hoor, strakjes drupt het over het tapijt. Dan maar even deppen. Wijdbeens op het toilet probeer ik me af te deppen maar het voelt weer eens véél te lekker aan. Dus wordt mijn vinger ongemerkt naar mijn knopje toegetrokken. Hij lijkt wel in brand te staan zo heet voelt hij aan, en al helemaal gezwollen. Tja en ik kan het niet helpen hoor, ik moet wel doorgaan en mezelf tot een heerlijk orgasme vingeren…

Maar op de een of andere manier is het nóg niet genoeg en ik ga dan toch maar naar boven. Tenslotte maakt het nu niet meer uit, ik ben nu toch al in overtreding. Diep in mijn hart weet ik natuurlijk dat ik daar fout aan doe. Één overtreding, zeker zo per ongeluk, dat zou Hij nog wel door de vingers zien en me in ieder geval niet heel erg hard straffen, maar dit is een opzettelijke overtreding. Ik wil er niet bij nadenken, het verlangen nu is urgenter. En ik voel me extra goedkoop als ik de trap oploop en mij bedenk dat de achterdeur nog wagenwijd openstaat. Maar ik heb geen zin om me om te keren en hem op slot te doen, misschien bedenk ik me dan nog wel en dat wil ik stiekem niet. Mijn favoriete vibrator ligt uitnodigend in de la te wachten. Soms gebruikt Hij hem op me, of Hij zegt me mijzelf ermee klaar te maken. Tja maar dat is alweer een hele tijd geleden. Ik kleed me uit en ga op bed liggen, benen wijd uiteen.
Maar stel je toch eens voor dat er een inbreker door de wijdopen deur binnenkomt die me zo vindt… Wat zou hij doen denk je? Zou hij me vermoorden, of zijn kleren van zijn lijf rukken en me bespringen? Zou hij me zonder veel omhaal binnendringen en me woest en zonder mededogen nemen tot hij zelf klaar komt? Of zou hij eerst mijn gillen smoren met zijn pik diep in mijn mond, en mijn tegenstribbelende benen bedwingen met zijn hand ertussen… Oh hemel, alleen al de gedachte!
Ondertussen voel ik mijn speeltje trillend tegen mijn knopje aan, en dan langzaam-langzaam centimeter voor centimeter in mijn gaatje dringen. Die vibraties hè, die doen het hem. Zeker als die gecombineerd tegen mijn klitje en in mijn poesje zitten, dan word ik langzaamaan helemaal gek. Ik denk aan die binnensluiper en hoe hij zijn pik diep in mijn keel zou kunnen steken, mmm misschien bindt hij me eerst wel vast en doet allemaal onbeschrijflijke dingen met me! Ik besluit hier nog maar eens extra van te genieten, wie weet hoe mijn Meester me straks straft. Dan kan ik niet meer zitten, misschien wel een week lang. Oh god, bij die gedachte word ik nog veel natter en ik voel hoe de trillingen bezit van me nemen. Ze gaan over in mijn benen en mijn knieën, en als ze nog veel heftiger zijn, gil ik het bijna uit van genot en ik kom klaar.

Ik moet het wel vertellen strakjes. Ik kan mijn Meester toch echt niet om de tuin leiden hoor, ik vertel Hem altijd alles. Maar ik zal Hem wel eerst proberen een beetje in de goede stemming te brengen en vertel het pas na het eten, besluit ik. Tenminste als ik het die hele tijd voor me kan houden. Meestal krijg ik hoogrode wangen en raadt Hij vanzelf dat er iets aan de hand is. Ik zet nog maar een was aan, leeg de vaatwasser en draai het vlees in de marinade nog eens om.
Dan hoor ik de voordeur en Hij is thuis. Gelukkig houdt Hij niet van formaliteiten en mag ik Hem gewoon begroeten met een kus in plaats van naakt en in slavinnenhouding op Hem te wachten. Hij houdt zelfs niet van de titel Meester maar in mijn hoofd noem ik Hem toch zo.
“Gelukkig, het is weekend,” verzucht Hij en Hij vertelt over Zijn drukke dag.
“Eerst maar even omkleden.”
En terwijl Hij naar boven vertrekt, duik ik nog maar even de wijnkelder in om een lekkere fles uit te zoeken voor bij de maaltijd. Hij moet nog rijden vanavond maar een glaasje bij het eten moet toch kunnen.
Dan hoor ik een stem van boven: “joy, wil je eens even hier komen?”
Jeetje dat klinkt wel streng en donker, zoals Hij kan zijn als Hij kwaad op me is. Maar er kan toch niks… en met benen die als dieplood wegen, loop ik de trap op. Zijn gezicht staat op onweer.
“Wat heeft dít te betekenen?”
Hij doet een stap opzij en ik zie mijn vibrator bovenop de kast staan. Oh shit, daar had ik hem gezet om even uit te dampen nadat ik hem had schoongemaakt…
“Ehh ja, dat had ik je zo dadelijk willen vertellen,” stamel ik en ik voel hoe al mijn bloed naar mijn wangen stroomt.
En met het schaamrood op de kaken vertel ik Hem wat ik die middag heb gedaan. Hoe het toch kwam dat ik zo geil was, dat ik het nog probeerde te verdringen, maar………………
Hij luistert niet eens, schudt Zijn hoofd en mompelt: “Zo’n onbeschaamd en ongehoorzaam sletje toch! Wanneer leer je het nu eens, joy?”
Mijn gezicht wordt nu nóg rooier. Sletje… dat verschrikkelijke woord! Dat zei mijn moeder altijd al tegen me als mijn rok weer eens te kort was. Maar korte rokken waren nu eenmaal de mode toen, ik ben nog uit de minirokkentijd. En dat ze dat in haar jeugd nou niet droegen, dat is toch niet mijn schuld?
Hij weet heel goed wat dat woord met me doet en ziet me vechten met mijzelf. Mijn hele leven lang ben ik een net meisje geweest, totdat ik Hem ontmoette. Hij zag mijn ware gevoelens verborgen onder die dikke laag netheid. Hij kende me beter dan ikzelf. Hij liet mij voelen wat het is om gebonden te worden, om me vrij te voelen in die gebondenheid. Om pijn te ervaren van Zijn handen, Zijn zweep. De rust die daarvan uitging, de kracht, de geborgenheid. De poort naar de zevende hemel ging voor mij open met Zijn eerste zweepslag, en al mijn tot dan toe verborgen gevoelens kwamen naar boven. Als ik huilde, was dat uit pure liefde voor Hem, en niet zozeer van pijn.
“Ik ben geen sletje, ik hou alleen van Jou!” zeg ik terwijl ik vecht tegen de tranen die opwellen in mijn keel.
“Maar je lijkt aan Mij niet voldoende te hebben, je kunt niet wachten tot Ik thuiskom maar je duikt in bed met de eerste de beste vibrator!”
Schuldbewust moet ik dat toegeven, maar dat betekent toch niet dat ik een sletje ben… Een slet is iemand die zo van seks houdt dat ze met iedereen in bed duikt. Kijk een hoer doet het nog voor geld, maar een slet toch voor het pure genot. En ik moet toegeven dat ik seks heerlijk vind, maar naar een ander dan Meester heb ik nooit verlangd sinds ik Hem ken.
“Over je straf moet Ik nog nadenken, maar gedraag je eerst maar eens als een slet en kleed je uit!”
Ik kan niet snel genoeg mijn kleren uitdoen en sta naakt voor Hem met gebogen hoofd. Hij trekt Zijn broek uit en ik zie Zijn erectie al door Zijn slip heen. Ik wil me op mijn knieën zetten en Hem eens lekker verwennen maar voordat ik kan knielen zegt Hij me mij om te draaien en me over het bed heen te buigen. Ondertussen trekt Hij Zijn slip uit, en ik voel Zijn handen op mijn billen. Dan trekt Hij mijn schaamlippen uit elkaar en neemt me met één haal.
“Oh oooooooooohhhh maar ik ben nog wat droog!”
Ik probeer te protesteren maar het helpt niet. Hij is groot en doet me zowaar pijn als Hij keer op keer diep naar binnen ramt. Gelukkig begint het vocht in mijn grotje te stromen en het gaat gemakkelijker, maar dan komt Hij steeds dieper en dieper totdat ik Hem tegen mijn baarmoeder aan voel. Het doet nog steeds wat pijn maar ik verdraag het, hoewel de tranen over mijn wangen stromen. En zelfs die pijn windt me op. Dan voel ik hoe Hij explodeert diep in me, en Zijn bewegingen vertragen. Oh, oh ja bijna, alsjeblieft ga nog even door, laat me ook…
Maar nee, Hij trekt zich terug en zegt: “Dit was niet voor jouw genot maar voor het Mijne. Het jouwe heb je vanmiddag al gehad. Kleed je aan en zorg voor het eten.”
Ik schaam me diep. De tranen stromen nog over mijn hete wangen als ik me weer aankleed. Ook Hij heeft zich inmiddels omgekleed en gaat de trap af. Als ik weer beneden kom, zit Hij achter de krant. We praten niet, ook niet onder het eten dat smaakt als karton. Wel goed voor de lijn op die manier! Ook het glas wijn maakt niet dat ik me beter voel en ik durf Hem nauwelijks aan te kijken.

Na het eten lopen we naar boven om de koffer te pakken. Hij heeft me niet verteld wat het voor feest is waar we naartoe gaan dus ik weet niet wat voor kleding ik zal meenemen. Maar Hij zoekt een outfit voor me uit en mijn lingerie. Zijden zwarte kousen met een rood gebloemde rand, een gordeltje en mijn rode lakschoenen met hoge hakken. Ik hoop maar dat we kunnen zitten op dat feest, want lopen op die dingen is een ramp!
En dan zie ik Hem wat speeltjes in de koffer gooien. Die bewuste vibrator, wat touwen, mijn collar, een blinddoek, die mondknevel met een kleine penis eraan in plaats van een balletje, en Zijn favoriete strokenzweep. Met een zucht besef ik dat ik dit weekend toch echt zal worden gestraft en ik voel mezelf weer vochtig worden.
Een uur of wat later komen we in het hotel in het noorden des lands. Hij checkt in terwijl ik bescheiden op de achtergrond blijft en Hij smoest wat met de receptioniste. Ja, charme heeft Hij wel en Hij gooit het allemaal in de strijd. Ik sta er gewoon bij en zie hoe ze verliefd naar Hem kijkt met haar koeienogen en ik voel me wat groen worden van jaloezie. Aan de andere kant: met MIJ gaat Hij nu naar de kamer…! Ik zucht en denk bij mezelf dat het wel bij de straf zal horen, en ik laat niet merken dat ik het gezien heb, laat staan dat ik me eraan heb geërgerd.
We lopen naar de kamer. Het is een groot hotel zag ik aan de buitenkant, dus mijn geluk kennende zal de kamer wel aan het eind van de lange lange gang zijn, zeker als ik die torenhoge rode schoenen aan heb. Maar tot mijn verbazing hebben we de allereerste kamer, op de eerste verdieping waar ook het restaurant is. Nou ja, hebben we ook eens geluk. Meester vertelt me dat morgenochtend mijn straf zal beginnen, en dat ik Hem vanavond mag verwennen. Nou, dat laat ik me geen twee keer vertellen, en moe maar voldaan vallen we een paar uur later in slaap.

Als Hij me wakker maakt is het zeven uur. Shit, da’s toch geen tijd voor een vrij weekend! Mopperend probeer ik me nog eens om te draaien maar Zijn sterke harde hand gooit me vierkant uit bed! Verbouwereerd zit ik op de grond en kan niets uitbrengen, maar dan realiseer ik me weer dat ik vandaag word gestraft! Ik doe braaf wat me gezegd word, ga douchen, onthaar me grondig en verwijder alle haartjes onder de schouders zoals me geleerd is. Als ik terugkom in de slaapkamer liggen mijn kousen op bed met mijn collar, en staan mijn hogehakkenschoenen klaar. Ik begrijp wat Hij bedoelt en trek het aan. Mijn collar bied ik aan Meester aan zodat Hij hem om mijn hals kan sluiten.
Hij kijkt me in mijn ogen en zegt: “Je weet toch wel dat je Mij pleziert door Me absoluut te gehoorzamen?”
“Ja, Mees…. ehhh Arthur, ik ben van Jou. Straf me maar zo hard als Je wilt.”
De blinddoek gaat om en de knevel in. Mijn mond is droog maar toch voelt hij heerlijk aan, net een kleine echte pik. En als er iets is dat ik lekker vind, is het wel om klaar te komen met een pik in mijn mond. Tja, liefst die van Hem natuurlijk, maar dit is een goeie tweede keus.
“Ga maar op bed liggen” zegt Hij met een strenge ondertoon.
Op dat moment vind ik dat heerlijk, natuurlijk weet ik dat ik fout geweest ben maar Zijn harde hand zal mij vergeven en alles weer goedmaken.
Hij legt me dwars op het tweepersoonsbed, op mijn buik met mijn tenen naar de deur en mijn hoofd naar het raam toe. Dan spreidt Hij mijn benen en legt ze vast onder aan de poten van het bed. Wijd, wijd gespreid, het doet een beetje pijn. Dan gaat het touw om mijn polsen. Eerst de rechter die wordt vastgemaakt aan mijn linkerarm, net onder de elleboog. En dan andersom. Mijn schouders trekken daardoor naar achter en als ik niet op mijn buik had gelegen, zag Hij mijn borsten verder naar voren getrokken.
Hij fluistert me toe: “Ja, en wat nu hè meisje… Wacht jij maar heel geduldig af.”
Ik hoor hoe Hij de kamer doorloopt en de deur opendoet. Dan Zijn voetstappen op de gang. Ik mis iets… oh hemel, Hij heeft de deur open laten staan! Ik bedenk me dat Hij dit gisteren al moet hebben gepland. Dus dáárom stond Hij zo te flirten, daarom hebben we deze kamer aan het begin van de gang! Oh neeeeeeeeee, en ineens schiet me te binnen dat de ontbijtzaal hier even verderop is! Ik voel de zweetdruppeltjes al op mijn voorhoofd en al mijn niet-meer-bestaande haartjes gaan recht overeind staan.
Zien en spreken kan ik niet, maar wel horen. Ik hoor zelfs beter dan anders lijkt het. Ik hoor voetstappen, het zijn een paar stevige stappers en een paar klepperende hakjes. Oh god, een stel! Ik probeer ze op telepathische manier te vertellen dat ze moeten terugkeren. Ze hebben iets vergeten op hun kamer, hebben ineens geen trek in ontbijt, krijgen ineens een ongelooflijke zin in seks, moeten nog douchen of hun haren kammen, de hond uitlaten… ALLES om ze maar niet langs de openstaande deur te laten gaan. Eerst lijken ze het niet door te hebben maar dan hoor ik de stappers terugkeren. Ze blijven staan, oh hemel ik geneer me dood! Dan de hakjes, twee stappen en dan een ingehouden adem. Ze mompelt wat tegen hem, ik versta het niet goed maar kan wel het woord ‘slet’ onderscheiden. Oh hemel het is maar goed dat ze mijn wangen niet kunnen zien want ik schaam me werkelijk kapot! Dan hoor ik hoe ze hem iets toesist en ik zie als het ware dat hij wordt meegesleurd.
Ze zijn nog niet weg of ik hoor een paar stevige mannenschoenen naderen. Mijn hart staat stil, is dat mijn Meester weer? Oh ik hoop het maar zo, dit houd ik niet erg lang vol hoor. Maar nee, hij heeft ongeveer dezelfde reactie als de vorige man. Hij lijkt eerst mijn open deur niet op te merken maar dan houdt hij stil en loopt hij terug. Ik wou dat ik door het matras kon zakken in een bodemloos gat. Wat zouden ze opkijken in Australië als er daar ineens uit een spontaan gat in de grond een naakte vastgebonden vrouw zou komen. Maar dat is tenminste heel ver weg…
Dan hoor ik zijn schuifelende voetstappen de kamer ingaan en mijn adem stokt even. Maar na een pas of twee stopt hij. Dan is hij nog een meter of drie van mijn linker voet verwijderd. Oh god, wat als hij… Ik kan niks doen! Het zweet breekt me uit, angstzweet, de druppels staan op mijn voorhoofd maar daar kijkt hij vast niet. Maar gelukkig, na een paar angstwekkende seconden hoor ik zijn voetstappen zich weer verwijderen.
Nog een paar keer stoppen er voetstappen buiten de kamer. Wel hoor ik op de gang een paar vrouwen luidkeels lachen en giechelen, maar gelukkig gaat niemand daarna de kamer binnen. Weer wil ik dat niet bestaande gat induiken. Nog véél dieper dit keer, god, dit is zó vernederend!
En weer hoor ik voetstappen die zonder aarzeling de kamer binnenstappen. Oh gelukkig, dat moet Meester zijn! Hij blijft naast mijn bed staan, en ik hoor Hem niet meer. Zou Hij het echt zijn, of is het een van de andere mannen die terug is gekomen? Dan hoor ik Zijn ademhaling vlak naast mijn hoofd en alweer stokt de mijne.
Hij fluistert: “Zo meisje, nu weet je eens hoe het voelt om een écht sletje te zijn. Tentoongesteld te worden aan de hele wereld, maar het is niet genoeg. De wereld moet nog weten wat dit sletje zoal doet voor haar Meester!”
Oh god, wat heeft Hij nu in gedachten? Ik doe ALLES voor mijn Meester en Hij weet het!
Dan hoor ik de bekende vibraties van mijn favoriete speeltje. Ik voel hem langs mijn lipjes gaan als Hij hem tegen mijn klitje houdt. Oh god, ik voel hem binnendringen en ik begin te kronkelen. Hij laat hem daar zitten en ik hoor Hem iets pakken. Dan knalt de zweep door de lucht. Hij test hem altijd eerst even, maar ik ben toch zo verzonken in mijn eigen gedachten dat ik ervan schrik. Dan voel ik hem neerkomen op mijn billen. Zoals altijd lijkt het eerst geen pijn te doen, heel even tot het ineens voelt of mijn billen uit elkaar barsten! Oh shit dat is hard…!
Ik kreun in mijn knevel maar natuurlijk maakt dat geen indruk. En nog een, en als ik weer wat op adem ben gekomen nog een en nog een. Ik voel mijn billen die nu knalrood moeten zijn. Ze gloeien, niet dat ik ze kan aanraken met mijn gebonden handen maar ik voel de uitstraling gewoon. Oh hemel ik bedenk ineens dat de deur misschien nog openstaat! En terwijl de slagen nog neer regenen op mijn hete billen kan ik stom genoeg alleen maar denken aan die hordes mensen die zich nu natuurlijk buiten op de gang staan te vergapen aan dit schouwspel. Hij laat zich daardoor niet weerhouden en slaat vrolijk door tot ik helemaal beurs aanvoel.
Als Hij stopt, buigt Hij zich naar me toe. “Lekker hè, sletje!”
Ik probeer wanhopig mijn hoofd te schudden, neeeeeeeeeeeeeeeeee! Maar ik voel Zijn hand tussen mijn wijd gespreide benen en waar ik al bang voor was, is ook gebeurd.
Ik hoor Zijn stem glunderen als Hij me vraagt: “Maar lief sletje van me, als het niet lekker is, waarom lekt je kutje dan toch zo?”
Oh KUT, waar is een bodemloze put als je er eentje nodig hebt…….. En dan schuift Hij de blinddoek omhoog, ik knipper een beetje tegen het felle licht maar het is toch snel gewend. Daarop laat Hij me een vel papier zien waarop staat: ‘Ga gerust uw gang!’
Waaaaaaaaaaaattttt? Ooooooooooohhh Hij vertelt me dat Hij dat op de openstaande kamerdeur gaat plakken met daarnaast de zweep aan de deurklink! De blinddoek gaat terug op mijn wanhopig NEEEEEEEEEE schuddende hoofd, maar Hij doet net of Hij het niet ziet. Mijn vibrator laat Hij zitten en Hij zet hem zelfs nog een standje hoger. Ik hoor hoe Hij de kamer uitloopt en even blijft staan bij de deur. Die trouwens wél dicht was… Maar nu weet ik zeker dat Hij hem wagenwijd open laat staan want ik hoor duidelijk hoe Zijn voetstappen zich verwijderen. Oh god, dan kan straks iedereen met me doen wat hij wil – ohhhhhh… of ZIJ!
Het duurt niet lang of ik hoor weer voetstappen. Hij – want dat onderscheid hoor ik nu wel – pauzeert nu bij de deur, hemel hij zal het briefje wel lezen. Dan hoor ik hem iets losmaken en hij loopt vastberaden de kamer in. Hij pauzeert naast het bed ter hoogte van mijn rooie billen en legt de zweep er overheen. Dan, als hij beide handen vrij heeft streelt hij over mijn beide billen heen en spreidt ze, alsof hij ze wil keuren! En dan draait hij wat aan mijn vibrator. Oh god ik wou maar dat ik hem kon tegenhouden, dat mijn handen niet vastgebonden waren!
Ik probeer te protesteren, ik kronkel en ik kreun in mijn penisgag. Maar kennelijk begrijpt hij dat verkeerd want ik hoor hem tevreden grommen en zelfs wat gniffelen, en vervolgens pakt hij de zweep op. Oh god, hij moet hebben gemerkt dat mijn billen al rood en opgewarmd waren en hij aarzelt ook niet, de eerste slag daalt op mijn billen neer. Hemel hij houdt zich niet in en ik denk dat ik wel een meter omhoog kom. God, dat doet PIJN…!!! En dan nog een en nog een. Ik raak de tel kwijt en kan het alleen maar ondergaan. Maar hij pauzeert, voelt tussen mijn benen en ik hoor hem glimlachen als hij merkt dat ik kletsnat ben. Zijn vinger gaat naar binnen voor langs mijn vibrator, en ik voel mijn binnenste samentrekken van genot en de sappen vrijelijk stromen. Oh nee hè, laat mijn lichaam me alweer in de steek?
Dan verlaat hij de kamer, maar voordat ik me kan verheugen komt er nog iemand binnen, of zijn het er twee? Ik weet het niet, kan me niet concentreren op die voetstappen want de volgende slagen komen alweer op mijn billen! Maar tegelijk voel ik nog een paar vingers mijn kutje binnendringen. Ooooooooohhh en ik was al zo opgewonden, en om nu tegelijk te worden behandeld met de zweep brengt me over de grens heen. Ondanks mijn boeien kronkel ik tot ik niet meer kan, maar de gag smoort alweer mijn kreten als ik trillend en stuiptrekkend kom.
Natuurlijk wordt de hand in mijn kutje weer vervangen voor een andere en nog weer een andere hand houdt de zweep vast. De pijn, het genot, het blijft maar doorgaan.

Het wordt langzaamaan allemaal te veel voor me en ik begin te huilen. Het gevoel is zó intens, de schaamte is totaal verdwenen en ik kan nu aan helemaal niets meer denken. Mijn gevoel zit in mijn billen en mijn kut, en ik blijf maar klaarkomen totdat ik voor mijn gevoel helemaal zweef!

En dan ineens daal ik weer terug op aarde als ik een warme hand op mijn rug voel en mijn Meester streelt me terwijl Hij zegt: “Begrijp je nu wat Ik bedoel? Hoe lekker het is om jezelf te kunnen zijn, lief sletje van Me?”





 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 278
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 07:24 pm:       

Voor zoiets past maar één reactie:



Yammie!!!!!


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

denkertje
Nieuw lid
Inlognaam: Denkertje

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 02-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 07:47 pm:       

Wat heerlijk... nee, wat vreselijk!



Heerlijk geschreven verhaal joy!
Zo'n bericht krijg ik graag in mijn inbox !
Hopelijk trakteer je ons nog eens op zo'n verhaal.

-x-
denkertje

 

SaMuel
Lid
Inlognaam: Samuel

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 08:24 pm:       

Herkenbaar



Wat is het leven toch prettig als je zoiets kunt organiseren of kunt ondergaan.
Mooi uitgewerkt verhaal.
We enjoy it, n'joy !

SaMuel

 

Nimfe
Bevlogen lid
Inlognaam: Nimfe

Bericht Nummer: 44
Aangemeld: 03-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 09:30 pm:       

Hey Joy!!



Dus DAT was je aan het schrijven....!!!
Mooi verhaal Joy, mooi opgebouwd,leuke wendingen erin.
Het is duidelijk te zien dat je idd al veel ervaring hierin hebt....
grinn....

Liefs en groetjes, Nimfe..... ;-)

 

Meester N
Nieuw lid
Inlognaam: Meester_n

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 09-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 10:04 pm:       

Sappig!



joy....
Ik kan alleen maar zeggen.
Bedankt voor het kadootje want dat was het.
Wat heb je ons leuk een kijkje in het hoofd van de hoofdpersoon gegeven!

Erg sappig kan ik alleen maar zeggen!

 

Lot
Lid
Inlognaam: Lot

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 04-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juni 2007 - 10:19 pm:       

Associaties



Zo..!

Fijn verhaal! Wat ik leuk en herkenbaar vond, waren de associaties met het eten maken. Als iets je bezighoudt, zijn er veeeeel dingen die je eraan doen denken!
Even... voor een moment hoopte ik dat de voorbijgangers in het hotel hier geen trauma aan over zouden houden, maar dat idee was ook snel weg. :-)
Ik las het zeer lekker weg!

Thanks.

Liefs,
Lot.


*Piekeren over morgen ontneemt je niet de zorgen, maar wel de kracht voor vandaag*

 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 93
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 juli 2007 - 01:02 am:       

Goed geschreven



De fantasie is belangrijker dan de werkelijkheid voor mij. Ik bedoel daarmee dat ik er niet aan zou moeten denken dat men dit echt met mij zou doen, maar om je verhaal te lezen was toch wel een heel opwindende ervaring, Joy.

Je wist de juiste snaar te raken, de vernedering, de schaamte, het genot dat erbij komt kijken om tentoongesteld te worden. Alleen hou ik niet zo van zwepen en slaan. Moest er niet geslagen worden, dan, ja wie weet, dan zou ik het misschien wel echt durven ondergaan.

Daarbij moet ik zeggen dat je verhaal verbazingwekkend goed geschreven is, het loopt als een trein, ik heb het zonder moeite in één adem en zonder pauze kunnen uitlezen. Ik krijg hier gevaarlijke concurrentes op deze site, en dat zal me aanzetten tot beter schrijven hoop ik.

Mijn waardering voor dit verhaal is groot!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: